Jihlava – Kolín 6:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 3:2 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:2 (4:3 po s.n.)
Sokolov – Kladno 3:4 (1:2 po s.n.) | Šumperk – Vrchlabí 1:6 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 4:1 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 05.12.2020, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (18:17:30)
     
    V Ústí nad Labem je dobojováno! Dramatické utkání muselo rozhodnout až prodloužení a konkrétně Severova individuální akce. Ústeckému týmu se tak podařilo prolomit období bez výher a získal již velmi potřebné dva body.
     
    Konec zápasu.
    61:36 Jiří SEVERA - 3:2
     
    61:36
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Další šance už ale Slovanu vyšla a z dnešního utkání tak bere dva body! JIŘÍ SEVERA si obkroužil vsetínskou branku a k pravé tyči také zcela přesně uklidil kotouč. Asistence: Jiří Drtina.
     
    61:00
    Martin Tůma se snaží vyzrát na Jana Kloze. Úspěšný je ale spíše vsetínský útočník, který ho zahnal až k vlastní brance.
     
    60:05
    Radim Kucharczyk vrátil hru svého týmu až k vlastní brance. Po souhře se ovšem ke střele dostal Sebastian Gorčík, jehož střelu Hamalčík vyrazil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V závěrečné třetiny byl k vidění místy až enormní tlak Vsetína. Velkou práci ale v ústecké svatyni odvedl Petr Hamalčík, který dlouho držel svůj tým nad vodou. V jednom případě ale na střelu nedosáhl a utkání tak dospělo do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:56
    Hosté v plném počtu.
     
    59:39
    Jen malý kousek nebo teč chyběla Vrdlovcově křižné střele po zemi. Vsetín následně vyhodil puk k Hamalčíkovi.
     
    58:45
    Brožovu střelu od modré zvládl Málek vyrazit. Na opačnou stranu se tak řítil Jakub Babka, který ale víceméně jen odevzdal kotouč do moci Ústeckých.
     
    58:02
    Ústečtí musí zkraje další přesilovky rozehrávat od vlastní branky. Celkem rychle se ale dostali do útočného pásma.
     
    57:56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Šimon Jenáček.
    57:24 Patrik MACHAČ - 2:2
     
    57:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    O co se Vsetín dlouho stačil, nakonec přišlo! Vsetín se dostává do hry! Po rychlé souhře se opřel do kotouče PATRIK MACHAČ, který zcela neomylně nasměroval puk za záda ústeckého gólmana. Asistence: Jakub Babka a Ondřej Smetana.
     
    56:44
    Ze skrumáže hráčů po Málkově pravé ruce vyjel vítězně Sebastian Gorčík, který se vyřítil podél mantinelu až na opačný konec ledové plochy.
     
    55:49
    Domácí v plném počtu.
     
    55:29
    Štěpánu Havránkovi se nepovedlo vyhodit kotouč do bezpečí. Domácí tak museli čelit ještě jedné nepříjemné střele, až se chopil puku Protasenja a ten už napálil přesně na opačný konec ledové plochy.
     
    54:48
    Důrazná hra Daniela Vrdlovce přiměla Jana Kloze vrátit se s pukem až k vlastní brance.
     
    54:21
    Hosté pokračují v souhře, tentokrát po vnějším obvodu útočného pásma. O střelu se postaral Antonín Pechanec, Hamalčík betony vyrazil.
     
    53:55
    Vsetínu se daří během přesilovku držet pozice v útočném pásmu. První střelu od modré ale srazil Michal Trávníček do ochranné sítě.
     
    53:49
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tomáš Pšenička – 2 min., sekání).
     
    53:34
    Hosté v plném počtu.
     
    53:16
    Slovan nadále kombinuje v útočném prostoru. Co ovšem nepřichází, to je střela.
     
    52:34
    Sám proti třem se rozjel Martin Tůma. Ten díky pozdějšímu blokování vsetínskou obranou nedokázal vystřelit, alespoň tak přenesl těžiště hry před Málka.
     
    51:43
    Svou další přesilovku zahájil Slovan rozehrávkou od vlastní branky. Hosté ale blokují přechodovou hranici na modré čáře, za kterou si nepustí žádného nelegálního hosta.
     
    51:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká David Březina.
     
    50:59
    O další prověření ústeckého gólmana se postaral Tomáš Kudělka. Střela vsetínského kapitána ovšem pouze rozduněla mantinely za brankou Slovanu. To ale nic nemění na masivním tlaku, kterému musí domácí čelit.
     
    50:17
    Za vlastní brankou statečně bojoval o kotouč Dominik Vacík. Ne ale zcela dle svých představ a Vsetínští se dostali k zakončení z velké blízkosti. Petr Hamalčík ale nekompromisně zareagoval a puk pokryl.
     
    49:39
    Další vsetínský nájezd, tentokrát v podání Adama Hořanského. Toho se osobně snažil blokovat Štěpán Havránek.
     
    49:01
    Tůmova docela nadějně směřovaná nahrávka do mezikruží našla sice adresáta ve správných barvách, ovšem ani trochu v ideální vzdálenosti. Pro puk si totiž Vladimír Brož musel sjet až k vlastní modré čáře a pak až se s ním vrátit zpět.
     
    48:22
    Důležitý obranný zákrok Jevgenije Piky po střele Romana Půčka. Díky zásahu ústeckého obránce skončil puk v ochranné síti nad Hamalčíkem a z následného buly se vydali domácí do šance.
     
    47:50
    A zadařilo se. Tedy alespoň na malou chvíli. Vsetín musí rozehrávat od vlastní branky.
     
    46:57
    Vyhození kotouče podél mantinelu se Marku Voženílkovi příliš nevyvedlo. Puk totiž ihned zblokoval Adam Hořanský. Slovan se tak i nadále musí bránit výraznému vsetínskému náporu.
     
    45:41
    Osobně blokován, přesto se dlouho pral o místo na kotouči Daniel Vrdlovec v rohu kluziště po Málkově pravé ruce. Když už to nevypadalo příliš růžově, posunul puk doprava na Tůmu. Toho si ale Vsetínští zvládli ohlídat.
     
    45:15
    Vsacané se následně vrátili zpět do útočné třetiny. Tentokrát ale své snažení nepřeměnili ve střelu na Petra Hamalčíka.
     
    44:29
    Což pramenilo ve střelu Anatolije Protasenjy z levého kruhu. Na Málka ale letěla pod dost velkým úhlem, čímž ji vsetínský gólman také dokázal bez větších potíží pokrýt.
     
    44:01
    Pěkně zaduněly mantinely za Hamalčíkovou brankou po Jenáčkově střele. Domácí se díky tomu na čas zmocnili kotouče a tedy i hry.
     
    42:47
    Vsetín se nadále drží před Hamalčíkem. Zároveň ale ústecká obrana pokrývá své pásmo a nenechá soupeře operovat blíže než u mantinelu.
     
    42:33
    Od modré napálil puk na branku rozjetý Radim Kucharczyk. Na branku se ale puk nedostal, Ústečtí ho díky lehké teči poslali do ochranné sítě nad svou brankou.
     
    42:10
    Kotouč je stále na holích hostujícího celku. Byť ale Vsetín musel rozjet další šanci až od Jakuba Málka.
     
    42:00
    Pod velkým úhlem vypálil na Hamalčíka Patrik Machač. Ústecký gólman ale pohotově zareagoval a puk udržel u těla.
     
    41:13
    Vsetínští rozehrávali od vlastní branky. Jejich cesta se ale zadrhla ve středním pásmu, odkud se museli vrátit zpět. Na druhý pokus ale dojeli až k Hamalčíkovi.
     
    40:24
    Hosté v plném počtu.
     
    40:03
    I úvodní buly třetí třetiny sice vyhrál Vsetín, ovšem Daniel Vrdlovec se snažil dotáhnout hokejkou na kotouč, který měl v moci Tomáš Ondračka. Neúspěšně.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Začátek třetí třetiny se trochu prodlouží. Sudí upravují díru v ledové ploše u mantinelu.
     
    Ve druhé třetině byli o něco aktivnější domácí hokejisté, kterým k tomu pomohly také časté přesilové hry. Díky tomu se ujali vedení po individuální akci Daniela Vrdlovce v signalizované výhodě a jednobrankový náskok si přinesou i do třetiny poslední.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:18
    Na trojici bránících hráčů nestačil Adam Hořanský. Zároveň ale pozornosti ústeckých hokejistů unikl Patrik Machač, jemuž Hořanský posléze přihrál. Machač ale nezvládl v ideálním postavení kotouč zpracovat.
     
    38:31
    Vsetínu se hned zkraje dalšího oslabení povedlo vyhodit puk k Hamalčíkovi a také za ním vyjet. Slovanu se nedaří dostat zpět do útoku.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Smetana – 2 min., hákování).
     
    37:52
    Štěpán Havránek obkroužil s pukem na holi kolem soupeřovy branky. Od modré následně křižmo vypálil. Jakub Málek ale včas zareagoval a puk přidržel u betonu.
     
    36:33
    David Březina se ocitl až příliš blízko před ústeckou brankou. Toho si všimli i obránci Slovanu a zezadu ho zvládli zblokovat. Březina tak posunul kotouč doprava, ovšem pouze k další čtyřiadvacítce na ledě, tedy k Aleši Furchovi.
     
    36:04
    Povedenýá Pšeničkova střela, ještě povedenější Málkův zákrok. Slovan ale nadále využívá tlaku z přesilovky.
     
    35:45
    Hosté v plném počtu.
     
    34:59
    Možná trochu nevědomky, za to velmi účinně překazil Jakub Babka souhru Slovanu. Domácí tak museli přejít do středního pásma a tam se opět zformovat ve snaze dobýt pásmo útočné.
     
    34:19
    Drtinovu střelu Vsetínští srazili do plexiskla nad Málkovou brankou. To ale nic nemění na tlaku, který si domácí vytváří.
     
    33:50
    Michal Hryciow to zkusil středem pole. O kotouč ale přišel a Michal Trávníček následně v poklidu rozehrál od vlastní branky.
     
    33:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Vítek – 2 min., sekání).
     
    33:08
    Martinu Tůmovi se povedlo vyjet na brejk. Tedy až do průchodu k soupeřovu obrannému pásmu, kde mu cestu zkřížili vsetínští beci a Tůma tak pouze vyhodil puk dopředu.
     
    32:20
    Díky přesilovce se Vsetín po dlouhé době usadil na útočných pozicích. Petr Hamalčík ale odvádí enormní práci v brankovišti.
     
    31:50
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jiří Severa – 2 min., hákování).
     
    31:29
    Martin Tůma podruhé, tentokrát v daleko lepší pozici, kdy už vyjížděl zcela sám střemhlav k Málkově brance. Šimon Jenáček ale ukázal velmi rychlé nohy a ještě před vystřelením Tůmu od kotouče odstavil.
     
    31:02
    Dlouhá byla Tůmova zadovka na Matějčka, hosté se záhy dostali do protiútoku.
     
    29:41
    Vladimír Brož nahodil puk na Málka a zamířil na střídačku. Toho hosté využili k rozehrávce a přesunu k Hamalčíkovi. Ovšem po jediné, nepřliš důrazné střele, se hra přelila zpět ke vsetínské svatyni.
     
    28:45
    Havránek vypíchl puk Šilhavému a Slovan získal cenné vteřiny pro rozehrávku ve vlastním pásmu. Toho využil k postupnému přechodu k Málkovi a také i k jeho následnému prověření. Lapení této šance ale nečinilo mladému vsetínskému gólmanu přílišné úsilí.
     
    28:02
    Drobnou strkanici mezi Matějčkem a Šilhavým museli rozhánět sudí.
     
    27:21
    Štěpánovi Matějčkovi sice podjel puk pod hokejkou, rychle si pro něj ale hrábl zpět. A mohla z toho být gólovka, protože křižmo naservíroval kotouč před brankoviště Michalu Trávníčkovi k teči. Ústecký kapitán ale nedokázal včas reagovat.
     
    26:11
    Z levé strany vyzkoušel Hamalčíkovu pozornost Roman Půček. Ústecký gólman sice odrazil kotouč svým betonem, neměl jej ale poté zcela pod kontrolou a trochu se po něm rozhlížel. Včas ale zbystřil a kotouč přikryl lapačkou u ledu.
     
    25:20
    Štěpán Havránek vyhodil kotouč do bezpečí s odrazem o mantinel. Vsetín se tak musel zformovat k rozehrávce. Povedlo se mu to ale celkem rychle, záhy musela obrana domácího týmu hasit další soupeřovu útočnou příležitost.
     
    24:51
    Dlouhá byla nahrávka na Aleše Furcha. Pro kotouč si tak dosáhl Ondřej Smetana, který jej naopak nasměroval zpět k ústecké brance.
     
    24:00
    Vsetín nadále pokračuje v aktivní hře v předbrankovém prostoru, což se nelíbí obraně Slovanu a dává to najevo důrazným osobním bráněním.
     
    23:22
    Domácí v plném počtu.
     
    23:22
    Na druhé straně ale rychle reagoval Lubomír Štach. Jeho šance ovšem mířila do ochranného plexiskla nad brankou Hamalčíka.
    22:49 Daniel VRDLOVEC - 2:1
     
    22:49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se dostává do vedení! Chyby ve vsetínské rozehrávce a také signalizované výhody využil DANIEL VRDLOVEC, který si všiml zcela volného prostoru i kotouče. Nikým nehlídán tak vyrazil až k Málkovi a toho také v oslabení nekompromisně překonal. Bez asistence.
     
    21:50
    Jan Bartko vyslal střelu až neuvěřitelné razance, neboť se ani sám díky ní neudržel na nohách a upadl. I tak ale k ničemu nevedla, protože Hamalčík vystrčil proti puku přesně lapačku.
     
    20:57
    S pukem středem hřiště krouží David Březina. Vsetínu se ale povedlo dostat záhy do útočného pásma a přihrávkami po obvodu vyčkávat na střelu.
     
    20:06
    Z vlastního obranného pásma rozjel útočnou příležitost Jan Kloz. Vsetínští z ní ale příliš nevytěžili, naopak se ihned museli vrátit zpět k Málkovi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První perioda přinesla oboustranně dost aktivní hokej. Vsetínu se dařilo více v úvodu, kdy také dokázal otevřít skóre Roman Půček. Zlom ovšem nastal v druhé polovině díky dvěma rychle po sobě jdoucím přesilovkám Slovanu. Domácí tým dokázal srovnat a tím jsou šance obou týmů do druhé třetiny otevřené.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Další přesilovka ještě více upevnila pozice Vsetína v útočném pásmu. Hostům se daří nebezpečně se přibližovat k brance, naproti tomu i domácí obrana je celkem snaživá.
     
    19:22
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpán Havránek – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    18:55
    O další střelu Slovanu se postaral Martin Tůma, který prověřil Málkovu pozornost z mezikruží. Kotouč ale nedokázal nasměrovat přesně na branku, jen o malý kousek vedle.
     
    18:10
    Po vyrovnání početních sil je ale aktivnější hostující tým, který se po delší době dostal před Hamalčíka.
     
    17:50
    Hosté v plném počtu.
    16:44 Jiří DRTINA - 1:1
     
    16:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    I to ale nakonec zvládli a prolomili tak domácí střelecké prokletí po nucené pauze! Z hranice levého kruhu dostál svého jména JIŘÍ DRTINA a svou střelou propálil vše co mu stálo v cestě, načež vrátil Slovan do hry. Asistence: Štěpán Havránek a Štěpán Matějček.
     
    16:11
    Obranný trojúhelník Vsetína stojí celkem blízko Málkově brance. Domácím se tak nedaří najít alespoň milimetr volnou skulinu, aby vystřelili.
     
    15:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (David Vítek – 2 min., hákování).
     
    15:25
    Vladimír Brož nedokázal odstavil od kotouče Patrika Machače. Ten si to tak šinul středním pásmem, tedy až do chvíle, kdy narazil na dvoučlennou obrannou zeď Slovanu. Domácí se tak vrátili zpět k soupeřově kleci.
     
    14:52
    I v této přesilovce pokračuje Slovan ve stejném stylu hry, jako před malým momentem. Totéž se ale dá říct o vsetínské obraně.
     
    14:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Michal Hryciow – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:39
    Tomu se říká smůla! Michal Trávníček se probil přes dva bránící hráče Vsetína, načež křižnou zadovkou našel před brankovištěm Štěpána Havránka. Ten neváhal ani nejmenší moment, napálil, avšak Málek puk pokryl.
     
    14:00
    Domácí tým nadále kombinuje v útočném pásmu a čeká na vhodnou příležitost pro ohrožení Málkovy svatyně.
     
    12:54
    Vsetín proti Slovanu rozehrál celkem důraznou osobní obranu. Vždy si ale jednoho hráče nepohlídá a ten pálí. To se povedlo Vladimíru Brožovi, byť jeho střela neletěla přesně na branku, Vsetín posléze vyhodil.
     
    12:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Hořanský – 2 min., krosček).
     
    12:07
    Lubomír Štach rozjel útočnou akci svého týmu po levé straně, která skončila přesným zásahem Petra Hamalčíka, následně vhazováním.
     
    10:57
    Jakub Málek nezažívá zrovna klidné chvíle, Slovanu se daří masivně ostřelovat jeho branku. Zároveň ale žádná ze střel nemíří přímo na vsetínského gólmana, vždy najdou své vyústění o malý kousek vedle.
     
    10:20
    Slovan to po dlouhé době zkoušel na opačné straně kluziště. Jedinou střelu domácího týmu ale zlikvidovat Jakub Málek, který měl na kotouč přesně připravenou lapačku.
     
    09:08
    Valašský tým se stále drží v útočném pásmu a čeká na vhodný moment ke střele. Málokterá z šancí ale dolétne přímo na Hamalčíka díky práci ústecké obrany.
    07:58 Roman PŮČEK - 0:1
     
    07:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A rychlý přesun od branky se zadařil, Vsetín otevírá skóre dnešního utkání! Postupnou kombinací se před Hamalčíka dostal osamocený ROMAN PŮČEK, který zvládl naprosto přesně uklidit kotouč do branky. Asistence: Jan Kloz a Radim Kucharczyk.
     
    07:36
    Následně se ústeckému týmu povedlo vyhodit kotouč až k Jakubu Málkovi, odkud Vsetín může rozehrát.
     
    07:10
    I při pokusu o další střelu Vsetína skončil kotouč mimo led. Tentokrát se mu do dráhy postavil Anatolij Protasenja, který ho tělem vystrnadil mimo ohrožení.
     
    06:49
    Ihned po vhazování pokračuje Vsetín v útočné hře. Hned první kotouč ale domácí zvládli uchránit, byť za cenu jeho teče do ochranné sítě.
     
    06:45
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpán Matějček – 2 min., hákování).
     
    05:55
    Dosud největší akce Slovanu v tomto utkání. Od vlastní branky se projel s kotoučem na holi Vladimír Brož. Před Málkem ale našel lépe postaveného Jiřího Severu, který se rozmáhl a tvrdě vypálil. Vsetínský brankář ale zvládl betony kotouč vyrazit.
     
    05:39
    Skrz mezikruží se pokusil těsně před branku probojovat Jan Kloz. Velmi důrazně si proti němu ale počínal Dominik Vacík a nakonec i gólman Hamalčík, který puk pokryl a vhazovalo se.
     
    04:37
    Gorčíkův rozjezd zastavil svým tělem jeden z bránících hráčů Slovanu. Vsetín se tak musel zformovat ve vlastní třetině, i tak se ale posléze k Hamalčíkovi dostal.
     
    03:45
    Marek Voženílek na modré zachytil kotouč, který vyhrál Anatolij Protasenja na vhazování. Díky tomu může Slovan nadále bojovat v útočném pásmu.
     
    03:18
    Jiří Severa si najížděl po levé straně do útočného pásma. Cestu mu ale křížila dvojice vsetínských obránců, díky čemuž se nedostal ke střele.
     
    02:34
    Domácí v plném počtu.
     
    01:50
    Vsetínu se daří masivně ostřelovat Hamalčíkovu branku. Zrovna tak statečně se ale drží i ústecká obrana, která zvládá blokovat soupeřovy střely.
     
    00:34
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Vladimír Brož – 2 min., sekání).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (Haas) – M. Voženílek, Vl. Brož (A), Š. Havránek, J. Drtina (A), Vacík, Pika, Vala – O. Bláha, Vrdlovec, Tůma – Trávníček (C), Matějček, Severa – Furch, Protasenja, Tlačil – Grim, G. Szturc, Pšenička.

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Gába) – Smetana, Ondračka, Kudělka (C), Bartko, Hryciow, Štach (A), Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – R. Vlach, J. Kloz, Půček – Machač, Kucharczyk (A), Babka – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Grech, Jaroš – Ševic, Juránek.
     
    Tahounem valašského týmu je Sebastian Gorčík. Tomu se podařilo ve 12 zápasech šestkrát vstřelit gól a osmkrát na něj nahrát. I na Vsetíně je ovšem nejlepším nahrávačem někdo jiný, s devíti asistencemi jím je Antonín Pechanec. Suverénní gólmanskou jedničkou Vsetína je David Gába, který hájil brankoviště v sedmi kláních, a to s úspěšností 91,40 %. Záda mu kryje mladý Jakub Málek (3 záp., úsp. 93,59 %) a ve dvou případech se také ve vsetínské svatyni objevil Jan Strmeň z extraligových Českých Budějovic. Jeho úspěšnost se zastavila na 92,31 %.
     
    Bodovým lídrem Slovanu je jeho kapitán Michal Trávníček, který má na svém kontě přesně pět gólů a pět asistencí. Ovšem v počtu gólových nahrávek ho zvládl předskočit Tomáš Pšenička, neboť má šest přesných asistencí. V brance ústeckého týmu se po nejvíc střídají Marek Schwarz (5 záp., úsp. 83,85 %) a Petr Hamalčík (4 záp., úsp. 92,23 %).
     
    To bilance Vsetína je poněkud radostnější. Valašský tým vstoupil do obnovené sezony těsnou výhrou nad litoměřickým Stadionem. Pak sice musel skousnout dvě porážky od Poruby a Třebíče, navíc na venkovním kluzišti. Na Lapači si ale Vsetín nadále drží neporazitelnost. To dokázal zápasy proti Frýdku-Místku a Benátkám nad Jizerou, neboť oba celky porazil tříbrankovým rozdílem a vyšplhal se tak v tabulce již na třetí příčku.
     
    V poslední době navíc ústecký tým doznal určitých změn v kádru. Před zápasem se Sokolovem opustil řady Slovanu Přemysl Svoboda, který začal oblékat opět dres nedalekých Litoměřic. Naopak jeho místo zaujal reprezentant do 18 let Gabriel Szturc z Mladé Boleslavi, ten za Ústí nastoupil již do domácího utkání s Třebíčí.
     
    Ústecký Slovan stále čeká na první výhru po nucené pauze. Od obnovení soutěže se představil v zápasech s Vrchlabím, Přerovem, Třebíčí a Sokolovem. Pouze zápas s Horáckou Slavií odehrál doma, ve zbylých případech nastupoval na kluzištích soupeřů. V prvních třech zmíněných kláních navíc Slovan nedokázal ani vstřelit gól. To se změnilo v Sokolově, kdy ústeckou černou šňůru přetnul Ondřej Bláha. Ani jeho gól ale na obrat Slovanu nestačil.
     
    Vítám vás u 15. kola hokejové Chance ligy. Ústecký zimní stadion bude v jeho rámci hostit duel týmů z opačných pólů tabulky. Zatímco domácí HC Slovan Ústí nad Labem obývá patnácté místo, jeho vyzyvatel VHK ROBE Vsetín je ovšem třetí. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. J. Drtina (Š. Havránek, Matějček), 23. Vrdlovec, 62. Severa (J. Drtina) – 8. Půček (J. Kloz, Kucharczyk), 58. Machač (Babka, Smetana)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (Haas) – M. Voženílek, Vl. Brož (A), Š. Havránek, J. Drtina (A), Vacík, Pika, Vala – O. Bláha, Vrdlovec, Tůma – Trávníček (C), Matějček, Severa – Furch, Protasenja, Tlačil – Grim, G. Szturc, Pšenička.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Gába) – Smetana, Ondračka, Kudělka (C), Bartko, Hryciow, Štach (A), Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – R. Vlach, J. Kloz, Půček – Machač, Kucharczyk (A), Babka – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Grech, Jaroš – Ševic, Juránek
    thejrc.org