Litvínov – Vítkovice 3:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 2:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 26.01.2021, 17:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:47 Martin LÁTAL - 3:2
     
    42:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Velký obrat litvínovské Vervy je na světě. V nepřehledné situaci nahodil puk od modré čáry MARTIN LÁTAL a Guntis Galvinš si Svobodovou holí srazil kotouč do vlastní sítě – 3:2. Bez asistence.
    37:01 Viktor HÜBL - 2:2
     
    37:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A ta je využita. Po pěkné souhře Vervy je vyrovnáno. Tomáš Pospíšil na levé straně několikrát zamíchal pukem a poté ho předložil kapitánovi Litvínova VIKTORU HÜBLOVI, který prakticky z nulového úhlu nachytal Svobodu a umístil touš pod víko jeho klece – 2:2. Asistence: Tomáš Pospíšil a František Lukeš.
    34:04 Richard JARŮŠEK - 1:2
     
    34:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se v závěru prostřední části hry dostávají na kontaktní branku. Viktor Hübl sklepl nahození Pospíšila před Svobodou. Puk se pak ještě odrazil k RICHARDU JARŮŠKOVI, jenž ho poté zasunul za záda hostujícího brankáře – 1:2. Asistence: Viktor Hübl a Tomáš Pospíšil.
    23:09 Nicolas WERBIK - 0:2
     
    23:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No a z této akce nakonec hosté znovu udeřili. Pyrochta přenechal puk NICOLASI WERBIKOVI, jenž se v mezikruží napřáhl ke střele skrze obránce Jana Ščotku a vymetl v domácí síti pavučiny – 0:2. Asistence: Filip Pyrochta.
    10:04 Lukáš KRENŽELOK - 0:1
     
    10:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté ji bleskově využívají. Po souhře dvou někdejších libereckých Bílých Tygrů zakončoval LUKÁŠ KRENŽELOK, když mu Dominik Lakatoš poslal puk na levou stranu a pro prvně jmenovaného nebyl problém dostat kotouč do částečně odkryté Godlovy klece – 0:1. Asistence: Dominik Lakatoš a Vladimír Svačina.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 35. Jarůšek (V. Hübl, Pospíšil), 38. V. Hübl (Pospíšil, F. Lukeš), 43. Látal – 11. L. Krenželok (Lakatoš, Svačina), 24. Werbik (Pyrochta)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, D. Zeman, Demel, Štich (A), Kudla – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Petružálek, Žejdl, Látal – Helt, Jícha, Zygmunt.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Pyrochta, R. Polák (C), Galvinš, Gewiese, Koch, L. Kovář, L. Doudera – Svačina, Hruška (A), Lakatoš – L. Krenželok (A), Dej, Irgl – Fridrich, J. Mikyska, Schleiss – Mallet, Werbik, M. Kalus.

    Rozhodčí: Adam, Pilný – Lučan, Kis
    bahis siteleri