Třinec – Pardubice 4:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Olomouc 6:1 (kon.)
Litvínov – Vítkovice 1:0 (po pr.) | Liberec – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 6:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 08.12.2020, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:20
    Ač se to Hronkovi nelíbí, po jeho přísném vyloučení za podrážení jde Mountfield do tří. Motor bude hrát s výhodou tří mužů v poli!
     
    54:07
    Hra se na konci třetí periody nepříjemně táhne, o další přerušení hry se postarala hráčská lavice Hradce. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí kapitán Smoleňák.
     
    49:45
    Dvojnásobná výhoda končí, Růžička při snaze o dorážku zajel hokejkou do brankáře a odjíždí si odsedět trest za sekání.
     
    48:12
    Motor jde do tří! Suchánek si nepohlídal hokejku a podrazil s ní soupeře. Pak si ještě neodpustil průpovídky směrem k rozhodčím a dnes už si nezahraje. Vyfasoval totiž ještě desítku navrch. Dvouminutový trest odsedí Zdeněk Doležal.
     
    47:53
    David Gilbert si odsedí první trest pro Motor. V souboji s Orsavou nechal vystrčené koleno a nepříjemně jím zasáhl svého soupeře.
     
    22:12
    Kelly Klíma úplně zbytečně mimo kotouč vytyčil proti Suchánkovi koleno a odsedí si dvouminutový trest. Zatím je Kelly Klíma pouhým stínem hráče, který se za Hradec prosazoval v přípravě.
     
    15:35
    Jenže tlak hostů bude pokračovat. Zdeněk Doležal krásně obkroužil pásmo a hledal si střeleckou pozici, v tom ale dostal zbytečnou sekeru od Vladimíra Růžičky a odsedí si za to druhý trest zápasu.
     
    12:05
    Ten možná přijde v následujících dvou minutách. Radim Šalda si odsedí první trest zápasu za držení.
    Marken.cz

    Adam Kodet

    Branky a nahrávky: 9. Orsava (F. Pavlík, Cingel), 11. V. Růžička (Smoleňák), 35. Smoleňák (Zámorský), 36. R. Pilař (Lev), 58. Kevin Klíma, 60. Hronek (Kevin Klíma) – 38. Christov


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Hronek, Nedomlel, F. Pavlík, Šalda, Zámorský, Jank, Čáp – Kelly Klíma, Cingel, Orsava – Smoleňák, V. Růžička, J. Sklenář – Kevin Klíma, Koukal, Perret – Jergl, Lev, R. Pilař.
    Banes Motor České Budějovice: Patera (Strmeň) – Plášil, Pýcha, Roth, Vydarený, Pavel, Lytvynov – Z. Doležal, R. Přikryl, Adamský – D. Voženílek, Gilbert, Michnáč – Slováček, Raška I, Suchánek – Jonák, Venkrbec, Christov.

    Rozhodčí: Mrkva, Obadal – Kajínek, Hynek

    Diváci: 0.
    thejrc.org