Mountfield HK – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 3:2 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 1:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Berani Zlín
Středa 11.11.2020, 18:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Jiří ONDRÁČEK - 1:4
     
    59:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady definitivní pojistku zlínského vítězství! JIŘÍ ONDRÁČEK převzal kotouč ve středním pásmu a bez problémů jej poslal do odkryté branky. Bez asistence.
    50:44 Pavel SEDLÁČEK - 1:3
     
    50:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    Náskok Zlína je opět dvoubrankový! Tomáš Žižka se napřáhl na modré čáře, načež jeho střelu přesně tečoval v předbrankovém prostoru PAVEL SEDLÁČEK! To je pro domácí velice nepříjemná studená sprcha. Asistence: Tomáš Žižka.
    41:09 Jan KÁŇA - 1:2
     
    41:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je sníženo! JAN KÁŇA tečoval nahození Tomáše Dujsíka a dal svému mužstvu naději na zvrat. Nutno podotknout, že to byla vcelku šťastná branka, kotouč se jen tak tak překulil přes brankovou čáru. Asistence: Tomáš Dujsík.
    26:59 Jakub ŠLAHAŘ - 0:2
     
    26:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to už o dvě branky! JAKUB ŠLAHAŘ si vybruslil před branku, kde dostal přihrávku od Antonína Honejska , načež zakončil do poloprázdné klece. Asistence: Antonín Honejsek a Zdeněk Okál.
    19:21 Bedřich KÖHLER - 0:1
     
    19:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a vedou 1:0! Po střele Daniela Gazdy se kotouč odrazil zpoza branky k BEDŘICHU KÖHLEROVI, který jej zasunul za přesouvajícího se Branislava Konráda! Asistence: Daniel Gazda a Jakub Herman.
    Marken.cz

    Lukáš Losleben

    Branky a nahrávky: 42. J. Káňa (Dujsík) – 20. Köhler (Gazda, Herman), 27. Šlahař (Honejsek, Okál), 51. P. Sedláček (Žižka), 60. J. Ondráček


    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – T. Černý, Škůrek, Vyrůbalík (C), Dujsík, Ondrušek (A), A. Rutar, Groch – Ostřížek, J. Knotek (A), V. Tomeček – J. Káňa, Čachotský, Kucsera – Olesz, Nahodil, Kořenek – Burian, Mácha, Bambula.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Nosek (A), Ferenc, Gazda, Žižka (C), M. Novotný, Suhrada – Köhler, Fryšara, J. Ondráček – Okál, Honejsek, Šlahař – Sebera, Herman, Karafiát – Kubiš (A), P. Sedláček, Václavek.

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk, Petr Úlehla – Ladislav Lučan, Milan Kis
    bahis siteleri