Barys – Kunlun 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 5:1 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 0:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 6:3 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 30.10.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:23:43)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 2440 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) – 1+0, 1 střela, čas na ledě 17:30
     
    Střely na branku: 29 – 30
     
    Je konec! Metallurg Magnitogorsk nakonec nezvládl duel s Ufou a prohrál 1:4. Domácí sice v úvodu třetí třetiny doufali ve vyrovnání, ale jejich snaha byla pryč už po šesti sekundách, kdy se prosadil Hartikainen! Pojistku hostujícího mužstva navíc přidal Maninnen. Duel se tak v závěrečných minutách pouze dohrával.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Sergej Plotnikov ještě číhal na přihrávku před branku Ufy, ale obránce se mu položil do rány a obětavým skokem srazil puk do bezpečí.
     
    59:11
    Až nyní musel Metsola po delší době znovu zasahovat. Hostující brankář si dal pozor na ránu od modré čáry a vykopl puk špičkou betonu.
     
    59:00
    Vladislav Kartajev ustál obranný souboj v rohu obranného pásma a bekhendem odpálil kotouč mimo nebezpečný prostor.
     
    58:26
    Grigorij Panin se na levé straně zbavil krásnou kličkou svého strážce, jenže poté si puk poslal příliš daleko před sebe a už jej nedostihl.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:27
    Jevgenij Birjukov se v útočném pásmu zmocnil volného puku a z rohu kluziště jej poslal před branku. Nikdo v bílém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    57:05
    Hosté se dostali do útočného pásma, jenže nikdo v bílém netrefil branku. Domácí zadáci tak přestáli hned tři nepřesné střely.
     
    56:28
    Andrej Čibisov se skvěle dostal do útočného pásma, jenže ani jeho průnik nemohl branku hostující Ufy ohrozit. Hosté si s přehledem brání vedení.
     
    56:04
    Jegor Martynov dojel přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže jeho přihrávka bekhendem skončila u prvního obránce.
     
    55:35
    Ufa se znovu usadila v útočném pásmu, kde doslova uzamkla domácí zadáky. Nikdo z hostujích celku se ale dlouho nepokusil o střelu.
     
    54:36
    Arťom Zemčonok uklidnil rozehrávku Metallurgu v obranném pásmu. Domácí hokejista následně rozehrál na levou stranu, kde nenašel spoluhráče.
     
    54:05
    Danila Jurov vybojoval puk v obranném pásmu a středem hřiště se vydal do útoku. Proti přesile obránců v bílém však neměl nárok.
     
    53:48
    Domácí v plném počtu.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. A. Nestrašil (Beck, Martynov) – 4. M. Granlund (Hartikainen), 30. M. Granlund (Larsen, Manninen), 41. Hartikainen (M. Granlund), 45. Manninen (Hartikainen)


    Metallurg Magnitogorsk: Nosov (30. Zagidulin) – Minulin, J. Jakovlev, Nikolajev, Zemčonok, N. Chlystov, Menšikov, Martynov – Prochorkin, S. Plotnikov, Mozjakin (C) – Lammikko, Pesonen, Čibisov – A. Nestrašil, Košelev, Beck – Švyrjov, Několenko, Korobkin – Jurov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Skrynnik) – Larsen, J. Birjukov, Koledov, Panin (C), Lisovec, Alexejev, A. Semjonov – Hartikainen (A), M. Granlund, Manninen – Sošnikov, Baškirov, Kadějkin – Kartajev, Baranov, Chochrjakov – Pimenov, Soloduchin, V. Žarkov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Osipov, Šadrin

    Diváci: 2440
    ocianews.com