Aston Villa – Southampton 3:4 (kon.) | Newcastle – Everton 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Arsenal 0:1 (kon.)
Tottenham – Brighton 2:1 (kon.)
konec
Manchester United
0:1 (0:0)
Arsenal FC
Neděle 01.11.2020, 17:30 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Manchester United v Premier League letos ještě nezvítězil na domácím stadionu, se s Vámi loučím. Děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou. (19:28:46)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 12:12.
     
    Arsenal po dlouhých čtrnácti letech vítězí na Old Trafford! Může za to zejména Paul Pogba, který byl strůjcem penalty pro soupeřící tým. Z pokutového kopu si pak vítězí gól připsal kapitán Gunners Pierre-Emerick Aubameyang. Kanonýři následnou obrannou fázi zvládli naprosto bez problémů, celý zápas soupeři téměř nic nedovolili a naprosto zaslouženě berou plný bodový zisk. United tak pořád zůstává až v druhé polovině tabulky.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Edinson Cavani (Manchester United).
     
    90+4
    Edward Nketiah odvádí dobrou práci na útočné polovině, kde si našel odražený míč a chvíli ho držel. Red Devils však ještě mají čas na jeden útok.
     
    90+3
    Domácí jsou naprosto bez nápadu. Nákop dopředu tak bez problémů chytá Héctor Bellerín, který sice špatně rozehrává, ale stejně následně zasáhli jeho spoluhráči.
     
    90+2
    United pochopitelně v posledních minutách zápasu soupeře opravdu pořádně tlačí. Victor Lindelöf však selhal při kombinaci a při souboji s Muhammadem Alnaním zakopl míč mimo hrací plochu.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Marcus Rashford si došel pro další faul, Luke Shaw tak centruje do pokutového území. Tentokrát ale moc úspěšný nebyl, protože Kanonýři bez problémů dostali míč z nebezpečné zóny.
     
    88
    V posledních minutách se hraje jenom v pokutovém území Arsenalu, kde však jsou pořád úspěšnější hosté, zejména pak Bernd Leno, který nakonec uklidnil hru jistým zákrokem.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal FC).
     
    87
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Pierre-Emerick Aubameyang, přichází Shkodran Mustafi.
     
    86
    Střídání v týmu Arsenal FC: ze hřiště odchází Willian, přichází Ainsley Maitland-Niles.
     
    85
    Donny van de Beek pořádně vystrašil celý hostující tým, protože míč napálil do Muhammada Alnaního, který ho srazil do hlavy Bernda Lena, od kterého se odrazil do brankové konstrukce!
    84. Skvělý skluz Gabriela
     
    84
    Gabriel ve vlastním vápnu opravdu dost zariskoval, protože proti Nemanju Matićovi šel skluzem, který však zvládl na výbornou, protože před protihráčem trefil míč!
     
    84
    Edinson Cavani měl sice dostatek prostoru na levé straně, ale využil ho jenom k nepřesné přihrávce, kterou uklidil do autu Héctor Bellerín.

    Lukáš Mihal

    Branky: 69. Aubameyang (pen.)

    Karty:   22. Fred (MAN), 71. Greenwood (MAN), 90+4. Cavani (MAN) – 25. Holding (ARS), 27. Gabriel (ARS), 87. Aubameyang (ARS)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 12:12.
    Manchester United: de Gea – Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire (C), Shaw – Fred (62. N. Matić), McTominay, P. Pogba – B. Fernandes (75. van de Beek) – Rashford, Greenwood (75. Cavani).
    Náhradníci: D. Henderson – Williams, Tuanzebe, Mata, N. Matić, van de Beek, Cavani.

    Arsenal FC: Leno – Holding, Gabriel, Tierney – Bellerín, Alnaní, Partey, Saka – Willian (86. Maitland-Niles), A. Lacazette (76. Nketiah), Aubameyang (C) (87. Mustafi).
    Náhradníci: Rúnarsson – Mustafi, D. Ceballos, Maitland-Niles, Xhaka, Pépé, Nketiah.

    Rozhodčí: Dean – Hussin, Robathan
    thejrc.org