Aston Villa – Southampton 3:4 (kon.) | Newcastle – Everton 2:1 (kon.) | Manchester Utd. – Arsenal 0:1 (kon.)
Tottenham – Brighton 2:1 (kon.)
konec
Newcastle United
2:1 (0:0)
Everton FC
Neděle 01.11.2020, 15:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek večera. (17:03:42)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:10.
     
    Utkání končí, Newcastle poráží Everton 2:1. Hosté tak prohrávají druhé utkání v řadě, zraněné či vykartované opory jim hodně chyběly také dnes. První poločas nenabídl nic moc zajímavého, výjimku představovala pouze šance Saint-Maximina. Po přestávce odpískal sudí Attwell penaltu pro domácí, kterou proměnil sám faulovaný Callum Wilson. Letní posila z Bournemouhu se prosadila ještě ve čtyřiaosmdesáté minutě, v nastaveném čase vykřesal naději pro Toffees Dominic Calvert-Lewin, jenž se trefil už poosmé v sezoně, ale Bruceova družina už si těsný náskok nenechala sebrat.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Bernard zřejmě chtěl odcentrovat, ale balon místo toho zakroutil na branku Karla Darlowa, který dobře zareagoval a konečky prstů vytěsnil pokus nad horní tyč.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Cenk Tosun (Everton FC).
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Jacob Murphy (Newcastle United).
     
    90+4
    V pokutovém území se ze všech přítomných nejvýše vyšplhal Andy Carroll, který nešťastně odhlavičkoval balon směrem k vlastní brance, Darlow byl však připraven.
     
    90+3
    A hosté se dle očekávání tlačí za vyrovnáním. Opět pálil Sigurdsson, po jehož pokusu se balon otřel o jednoho z bránících hráčů. Rohový kop pro hosty.
    90+1. Dominic CALVERT-LEWIN - 2:1
     
    90+1
    Everton právě vstřelil branku!
    Že by drama? Evertonu se na začátku nastaveného času podařilo snížit, domácí vedou pouze o jednu branku. Alex Iwobi poslal do vápna přízemní nabídku a laxnosti obrany soupeře dokázal využít DOMINIC CALVERT-LEWIN, který šikovně uklidil balon za záda překvapeného Darlowa.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut.
     
    90
    Další střelecký pokus Gylfiho Sigurdssona, další nepřesnost. Islandský kapitán Evertonu poslal balon mimo tři tyče, Karl Darlow mohl zůstat v klidu.
     
    89
    Dobrá možnost pro Everton, který ještě mohl vykřesat malou naději na lepší výsledek. Iwobiho průnikovou nabídku vyslyšel Calvert-Lewin, ale pravačkou zakončil vedle branky.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Abdoulaye Doucouré (Everton FC).
     
    87
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Callum Wilson, přichází Andy Carroll.
     
    86
    Schär zbytečně ztratil balon, Sigurdsson tak mohl přenést hru vpravo, kde čekal Iwobi. Centr přilétl na bližší tyč, kde si nejlépe ze všech počínal Lascelles.
    84. Callum WILSON - 2:0
     
    84
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Hosté otevřeli hru, vsadili vše na ofenzivu a byli potrestáni druhým inkasovaným gólem, na kterém se podíleli bývalí fotbalisté Bournemouthu. Fraser po Lewisově pasu pláchl Minovi, poslal povedený a tečovaný centr na vzdálenější tyč, kde měl CALLUM WILSON před prázdnou brankou už snadnou práci.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 56. C. Wilson (pen.), 84. C. Wilson – 90+1. Calvert-Lewin (Iwobi)

    Karty:   55. C. Wilson (NEW), 90+5. Jacob Murphy (NEW) – 32. Nkounkou (EVE), 69. Y. Mina (EVE), 72. Allan (EVE), 88. Doucouré (EVE), 90+5. Tosun (EVE)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:10.
    Newcastle United: Darlow – Jacob Murphy, Schär, Lascelles (C), F. Fernández, Lewis – Hendrick, S. Longstaff, Almirón (83. Hayden) – Saint-Maximin (74. Fraser), C. Wilson (87. Carroll).
    Náhradníci: Gillespie – Clark, Carroll, Joelinton, Hayden, Manquillo, Fraser.

    Everton FC: Olsen – Kenny (77. Iwobi), M. Keane, Y. Mina, Nkounkou (69. Tosun) – Doucouré, Allan, Delph – G. Sigurdsson (C), A. Gomes (60. Bernard) – Calvert-Lewin.
    Náhradníci: Pickford – Branthwaite, Gordon, Bernard, Iwobi, Tosun, Simms.

    Rozhodčí: Stuart Attwell – Constantine Hatzidakis, Marc Perry
    bahis siteleri