Augsburg – Mohuč 3:1 (kon.) | Bielefeld – Dortmund 0:2 (kon.) | Frankfurt – W. Brémy 1:1 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Bayern 1:2 (kon.) | Mönchengladbach – RB Lipsko 1:0 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
1:2 (0:2)
Bayern Mnichov
Sobota 31.10.2020, 15:30 • RheinEnergie Stadion, Kolín nad Rýnem • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:27:29)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
     
    Je konec! Tři body z tohoto utkání nakonec berou hostující fotbalisté, kteří vítězí 2:1! Bayern vstřelil oba dva góly v prvním poločase. jasně lepší byl sice i v tom druhém, jenže svou převahu nevyužil. Tak se Kolín ještě pokusil o zdramatizování utkání. Dominick Drexler totiž tečoval střelu spoluhráče přesně do protipohybu gólmana. Mnichov si poté ale zbytek utkání pohlídal, a tak bere tři body do tabulky.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Marc Roca.
     
    90+3
    Bayern kontrolue míč v naprosté pohodě a vypadá to, že svůj jednogólový náskok udrží. Kolín má přesto možnost odkopu od brány a ještě možnost zaútočit.
     
    90+2
    Máme zde ke konci utkání také zajímavost. Nejrychlejším hráčem byl dnes na hřišti Leroy Sané, jenž vyvinul rychlost 34,32km/h. Sané už je na střídačce.
     
    90+1
    Už nám běží první nastavená minutka ze čtyř a hosté nadále vedou o jednu branku. Mnichov je navíc zkušený tým, který by si to měl rozhodně pohlídat.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Žlutou kartu dostává Marius Wolf (1. FC Kolín nad Rýnem).
     
    89
    Ondrej Duda si vzal na starosti rozehrávku této situace a mířil na přední tyč. Tam však obrana Mnichova nebyla zranitelná a míč bez potíží odvrátila do bezpečí.
     
    88
    Ismail Jakobs to zkoušel individuálně po levé straně, ale k centru před bránu se nakonec nedostal. Přesto pro svůj tým vybojoval ještě rohový kop.
     
    87
    No, čeká nás nejspíše ještě drama na stadionu v Kolíně nad Rýnem. Je to jen o jednu branku a hostující fotbalisté vypadli z tempa v posledních momentech.
     
    86
    A viděli jsme další šanci na domácí straně! Po rohovém kopu hlavičkoval právě hráč Kolína nad Rýnem, jenže přesně do rukavic Manuela Neuera.
     
    85
    A vypadá to, že domácí hráči jsou nabuzení a budou těm hostujícím ještě hodně zatápět. Bayern ovšem v posledních minutách nepodával tak dobrý výkon.
     
    82
    Köln právě vstřelil branku!
    Jenže nakonec se ukázalo, že to o malý kousek ofsajd nebyl! Jeden z hostujících hráčů nestihl vystoupit do ofsajdové pasti, a tak tu máme ještě drama DOMINICK DREXLER dal svému týmu naději, když tečoval balón mimo dosah gólmana.
     
    82
    Už to vypadalo, že se dočkáme snížení stavu, jenže branka domácího celku nemůže být uznána! Rána z nějakých šestnácti metrů totiž byla tečována hráčem hostí, který byl v ofsajdu!
     
    81
    Hostující fotbalisté navíc drží balón na svých kopačkách a soupeře nepouštějí do nějakých útočných akcí. Dočkáme se dnes ještě nějaké branky?
     
    80
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut a troufnu si tvrdit, že tady je nějakou dobu rozhodnuto. Další tři body do tabulky získají hosté.

    Denisa Józsová

    Branky: 82. Drexler (Thielmann) – 13. T. Müller (pen.), 45+1. Gnabry (Kimmich)

    Karty:   89. M. Wolf (KLN) – 10. Choupo-Moting (BAY), 23. Pavard (BAY)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – M. Wolf, Bornauw, Czichos, J.-K. Horn (59. Katterbach) – Schirí (59. Drexler), S. Özcan – Limnios (59. Thielmann), Duda, Jakobs – Andersson (79. Arokodare).
    Náhradníci: Zieler – Ehizibue, Arokodare, Meré, Rexhbecaj, Drexler, Katterbach, F. Sörensen, Thielmann.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – B. Sarr, Süle, J. Boateng, Pavard – Kimmich, Javi Martínez (79. Alaba) – Gnabry (90+4. Roca), T. Müller, Sané (63. Costa) – Choupo-Moting (63. Zirkzee).
    Náhradníci: Nübel – Coman, Alaba, Lucas Hernández, Roca, Zirkzee, Musiala, Costa.

    Rozhodčí: Willenborg – Kempkes, Gerach
    thejrc.org