Zlín – Sparta 4:6 (kon.) | Liberec – Olomouc 2:1 (kon.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.)
K. Vary – Třinec 2:7 (kon.) | Vítkovice – Mountfield HK 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 2:4 (kon.)
Plzeň – Pardubice 5:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:6 (1:0, 3:4, 0:2)
HC Sparta Praha
Pondělí 09.11.2020, 15:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 David TOMÁŠEK - 4:6
     
    59:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí zkusili hrát bez brankáře, čímž neměli co ztratit, nicméně dneska se jim to nevyplatilo. Jeden ze zlínských bruslařů ztratil ve středním pásmu kotouč, který si pro sebe uzmul DAVID TOMÁŠEK a vyrazil vstříc bráně. Jeho počínání se ale nelíbilo Dufkovi, který ho na jeho cestě za gólem podrazil a fauloval, takže rozhodčí celou situaci vyhodnotili jako technický gól Sparty!
    57:24 Michal ŘEPÍK - 4:5
     
    57:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané přece jenom chtějí jet dneska domů dřív, což vyjadřují zvyšujícím gólem. Po další kombinaci, kdy měl Ferenc po jednom ze střetů navíc zlomenou hůl, neměl Kašík opět šanci, když MICHAL ŘEPÍK vymetl všechny pavučiny v rožku brány.
    36:48 Lukáš ROUSEK - 4:4
     
    36:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak toto je branka jako přes kopírák. Košťálek vyslal přesnou přihrávku před bránu, kde stál nikým nehlídaný LUKÁŠ ROUSEK, který zakončoval, stejně jako jeho týmový kolega, do naprosto prázdné brány. Asistence: Jan Košťálek.
    35:49 David TOMÁŠEK - 4:3
     
    35:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Toto byla opravdu další ukázková kombinační hra v podání hostující Sparty. Po dalším výjezdu směrem na Kašíkovu branku se jim ve dvou podařilo vymíchat zlínskou obranu a DAVID TOMÁŠEK neměl nejmenší problém s prostřelení Kašíka do naprosto odkryté brány. Asistence: Matúš Sukeľ.
    33:11 Jakub ŠLAHAŘ - 4:2
     
    33:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    A domácí přidávají už čtvrtou branku dnešního utkání a to sotva probíhá druhá třetina. Tentokrát se po krásné přihrávce od Honejska dostal ke střele z první JAKUB ŠLAHAŘ. Jeho preciznost a přesnost byla při této brance opravdu znát, jelikož po této ráně se musel branka otřást v základech. Asistence: Antonín Honejsek a David Nosek.
    24:36 Bedřich KÖHLER - 3:2
     
    24:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak dámy a pánové, toto jsou opravdu hokejové žně. Po vyhraném buly v útočném pásmu domácích se rychlou kombinací přes Ference, který stal na modré čáře, dostal kotouč až na volně stojícího BEDŘICHA KÖHLERA, který střelou z první z bezprostřední blízkostí neměl šanci minout. Asistence: Jakub Ferenc.
    23:41 Lukáš ROUSEK - 2:2
     
    23:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak nyní se hosté opravdu rozjeli a naprosto si rozebrali zlínskou obranu. Po pěkné přihrávce Horáka zakončoval LUKÁŠ ROUSEK nad Kašíkovi betony, který opět neměl nejmenší šanci. Asistence: Roman Horák.
    22:41 Andrej KUDRNA - 2:1
     
    22:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Poté co se hostům podařilo vyhrát buly v jejich vlastním obraném pásmu, se ihned dostali do přečíslení dva na jednoho, kdy se po pěkné kombinaci nemýlil ANDREJ KUDRNA. Asistence: Lukáš Pech.
    21:11 Antonín HONEJSEK - 2:0
     
    21:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    K první střele domácích se po přihrávce od Šlahaře dostal ANTONÍN HONEJSEK, který střelou z pravého kruhu mířil naprosto neomylně a zvyšuje vedení Beranů už o dva góly. Asistence: Jakub Šlahař a Martin Novotný.
    17:01 Bedřich KÖHLER - 1:0
     
    17:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    K prudké střele z prostoru přímo mezi kruhy se dostal BEDŘICH KÖHLER po přihrávce Hermana a Řezníčka. Jeho zakončení přímo mezi betony neměl Machovský nejmenší šanci zabránit. Asistence: Jakub Herman a Dalibor Řezníček
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 18. Köhler (Herman, Řezníček), 22. Honejsek (Šlahař, M. Novotný), 25. Köhler (Ferenc), 34. Šlahař (Honejsek, Nosek) – 23. Kudrna (Pech), 24. Rousek (Horák), 36. Tomášek (Sukeľ), 37. Rousek (Košťálek), 58. Řepík (T. Pavelka), 60. Tomášek


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Gazda, Ferenc, Nosek (A), Žižka (C), M. Novotný, Suhrada – Herman, Fořt, J. Ondráček – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Fryšara, Dufek – Kubiš (A), P. Sedláček, Karafiát.
    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Němeček, Košťálek, T. Pavelka, Piskáček (A), Tomáš Dvořák, M. Jandus – Rousek, Horák, Řepík (C) – Říčka, Sukeľ, Tomášek – Buchtele, Pech (A), Kudrna – Zikmund, Vitouch, Forman.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Gebauer, Rožánek
    thejrc.org