Sereď – Dunajská Streda 0:0 (odl.) | Slovan Bratislava – Nitra 0:1 (kon.) | Trenčín – Ružomberok 3:1 (kon.)
odloženo
ŠKF Sereď
0:0 (-:-)
DAC 1904 Dunajská Streda
Neděle 01.11.2020, 16:00Niké liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Utkání mezi Seredí a Dunajsou Stredou bylo odloženo s tím, že náhradní termín bude teprve určen. Důvodem odkladu je nákaza onemocněním COVID-19 v A-týmu ŠKF Sereď. (16:01:02)
     
    FK DAC Dunajská Streda

    Naopak Dunajská Streda v probíhajícím ročníku ukazuje svoji sílu. Osmadvacet bodu jí řadí na první pozici před Slovan Bratislava. Domácí mají sílu především v ofenzivě, což dokazuje fakt, že vstřelili doposud čtyřiatřicet branek. V posledních třech zápasech však DAC ztratil body, když nejprve prohrál 1:4 na hřišti Žiliny, a následně remizoval se Slovanem Bratislava. Hráčem, který zatím vsítil nejvíce gólů je pětadvacetiletý záložník z Maďarska Zsolt Kalmar.

    Poslední odehraná utkání:
    Dun. Streda – Slovan Bratislava 1:1
    Michalovce – Dun. Streda 2:4
    Žilina – Dun. Streda 4:1
     
    ŠKF Sereď

    Domácímu týmu patří v tabulce slovenské Fortuna ligy osmá příčka, Sereď má na kontě po osmi kolech třináct bodů. Hráči ŠKF doposud nastříleli čtrnáct branek, naopak jich inkasovali dvacet. V posledních pěti zápasech se domácím vůbec nedařilo. Sereď získala pouze dva body za dvě remízy proti Michalovcům a Trenčínu. Nejlepším střelcem mužstva je se čtyřmi přesnými zásahy chorvatský útočník Dino Špehar.

    Poslední odehraná utkání:
    Sereď – Z. Moravce-Vráble 1:2
    Slovan Bratislava – Sereď 3:0
    Sereď – Michalovce 1:1
     
    Dobrý den, vítám vás u textového přenosu z dvanáctého kola slovenské Fortuna ligy, ve kterém se střetne domácí ŠKF Sereď protoi hostujícímu FK DAC Dunajská Streda.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Jiří Polášek

    Branky:


    ŠKF Sereď:
    DAC 1904 Dunajská Streda:
    thejrc.org