Barys – Riga 3:0 (kon.) | Soči – Jokerit 4:5 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Dinamo Riga
Úterý 03.11.2020, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou. (16:40:42)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nakonec nenastoupil žádný český nebo slovenský hokejový hráč!
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 30 – 26
    Trestné minuty: 2 – 6
    Vhazování: 26 – 28
    Zblokované střely: 12 – 12
    Hity: 21 – 19
     
    Je konec! Třetí perioda už nám nepřinesla téměř vůbec nic zajímavého, natož nějakou branku. Domácí tedy uhájili svůj tříbrankový náskok a Joni Ortio zapisuje do svých statistik nulu. Riga si dnes vyhrát nezasloužila, jelikož byla horším týmem, který toho směrem dopředu moc nepředvedl.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:30
    Viktor Svedberg na druhé straně pálil od modré, ale jeho rána byla sražena hokejkou soupeře do rohu kluziště. Tady se už další branky dnes nedočkáme.
     
    57:47
    Zápas se už spíše jen dohrává. Denis Paršin ještě hledal zpětným pasem spoluhráče, ovšem ten se ke střele z první neodhodlal. Škoda pro hosty.
     
    57:04
    Hráči v bíločervených dresech se ještě dostali do útočného pásma, ale domácí se v klidu ubránili. Nikita Michajlis na druhé straně samotný neuspěl.
     
    56:42
    Střely na branku: 31 – 25!
     
    56:13
    Linus Videll se celkem jednoduše dostal mezi dva soupeře, takže byl u kotouče jako první. Jeho zpětná přihrávka ale nikoho v modrém nenašla.
     
    55:45
    Hosté drží kotouč za svou brankou a také nikam nespěchají. Nejspíše se dnes už s prohrou smířili.
     
    55:13
    Barys ještě napadá rozehrávku svého soupeře, ale je jisté, že dnes o dva body do tabulky nepřijde. Vypadá to navíc, že už se dnes nedočkáme ani gólu.
     
    54:47
    Jenže tomu se dnes směrem dopředu nedaří ani trochu... Joni Ortio musel dnes vytáhnout možná jeden či dva lepší zákroky, jinak to je pro něj rutina.
     
    54:06
    Riga vybojoval vhazování v útočném pásmu, ale toto buly vyhráli domácí hokejisté. Ti následně kotouč jen vyhodili, a tak do ofenzivy může Dinamo.
     
    53:52
    Komerční přestávka.
     
    53:37
    A také neměl, tak rovnou rozehrál. Zack Mitchell poté hledal někoho ze spoluhráčů, jenže jeho přihrávka byla dlouhá a skončila jen na zakázaném uvolnění.
     
    53:10
    Jenže se jim to zrovna nepovedlo. Na druhé straně musel být pozorný Alexandr Lazušin proti dalekému nahození, ale s tímto pokusem by problémy mít neměl.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 19. Videll (Ševčenko, R. Starčenko), 22. Valk (Svedberg), 25. Frattin


    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Dietz (C), Metalnikov (A), Blacker, Svedberg, Šalapov, Kleščenko, Gajtamirov – Frattin, Videll, Šestakov – Michajlis, Valk, Lilja – R. Starčenko (A), Sagadejev, Ševčenko – Petuchov, Gurkov, Musorov – Asetov.
    Dinamo Riga: Lazušin (Vitols) – Sund, Scarlett, O'Brien, Ellis (A), Sotnieks, Zile, Ošenieks – Z. Mitchell (A), Paršin, Zabusovs – Lipon, Gračjov (C), Levin – Polcs, M. Redlihs, Meija – Švanenbergs, Fjodorov, Larionovs – Bucenieks.

    Rozhodčí: Birin, Gamalej – Berseňjov, Judin
    ocianews.com