Lok. Moskva – Atlético 1:1 (kon.) | Šachtar – Mönchengladbach 0:6 (kon.) | Salzburg – Bayern 2:6 (kon.)
Real Madrid – Inter 3:2 (kon.) | Manchester City – Olympiakos 3:0 (kon.) | Porto – Marseille 3:0 (kon.)
Midtjylland – Ajax 1:2 (kon.) | Atalanta BC – Liverpool 0:5 (kon.)
konec
Real Madrid
3:2 (2:1)
Inter Milán
Úterý 03.11.2020, 21:00 • Estadio Alfredo Di Stéfano (Madrid) • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to vše. Děkujeme, že jste ho sledovali spolu s námi. Na viděnou. (23:09:23)
     
    Liga mistrů bude pokračovat za tři týdny, kdy si to Real Madrid s Interem Milán rozdají v krátkém sledu podruhé – tentokrát na italské půdě.
     
    Real se díky třem bodům posunul v tabulce skupiny B před svého úterního soupeře na třetí pozici. Zároveň se svěřenci trenéra Zidana bodově dotáhli na druhý Šachtar Doněck, který vyfasoval debakl 0:6 od Mönchengladbachu. Ten je po dnešku s pěti body na prvním místě.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:14.
     
    Real Madrid zapisuje do tabulky skupiny B první letošní vítězství, když přetlačil na domácím hřišti 3:2 Inter Milán. Bílý balet šel do vedení ve 25. minutě. To zachytil Benzema zadovku Hakimího, se štěstím obešel vybíhajícího Handanoviče a zasunul míč do prázdné branky. O osm minut později navyšoval přesnou hlavičkou po rohovém kopu Ramos, který vsítil svůj jubilejní stý gól v dresu Realu. Hosté ale nesložili zbraně a bleskově reagovali. Po fantastické patičce Barelly pálil poblíž penaltového puntíku Martínez přesně k levé tyči. V 68. minutě přišlo vyrovnání. Martínez se tentokrát vtělil do role nahrávače a posunul hlavou balon na levou stranu šestnáctky, odkud mířil na vzdálenější tyč Perišić. Real byl poté jako opařený a hlasitě si koledoval o další zásah. Martínez zakroutil technickou střelu do tyče, Perišičova přízemní kolmice ji minula jen o decimetry. Nakonec ale přeci jen zůstaly všechny body ve španělské metropoli. Deset minut před koncem řádné hrací doby zafungovala spolupráce střídajících hráčů. Vinícius Júnior propasíroval z levé strany se štěstím míč na Rodryga, který jej posléze napálil neomylně pod břevno.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí jej rozehráli nakrátko. O míč sice Madridští rychle přišli, strachovat už se ale nemuseli. Francouzský rozhodčí foukl naposledy do píšťalky, je dobojováno.
    90+3. Benzemu v závěru vychytal Handanovič.
     
    90+3
    Real mohl přidat pojistku. Karim Benzema si sklepl míč na prsou a poté vypálil k pravé tyči, Samir Handanovič ale padl k zemi a reflexivně vyrazil na roh!
     
    90+2
    Thibaut Courtois až příliš otálel se svým odkopem. Žlutá karta za zdržování hry.
     
    90+2
    Achraf Hakimí si nabíhal na zadní tyči na vysoký centr z levé strany hřiště. Míč nakonec na hrací ploše nezastihl.
     
    90+1
    Na půlící čáře byl taktickým faulem zastaven Lautaro Martínez. Následně ukázal čtvrtý rozhodčí ceduli s údajem o nastavení – budou to tři minuty.
     
    90
    Rozběhla se poslední minuta řádné hrací doby. Real odvrátil prudký centr z pravé strany a přesunul se na polovinu Interu. Uvidíme, kolik se bude nastavovat.
     
    88
    Roberto Gagliardini obešel Modriće, poté ale těsně před hranicí velkého vápna padl k zemi a žádal si standardku. Sudí Turpin jeho prosby nevyslyšel.
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Radja Nainggolan.
     
    86
    Rozehrávky přímého kopu se nakonec ujal střídající Alexis Sánchez, napálil ale jen hradbu těl před brankou.
     
    85
    Lautaro Martínez byl zezadu podražen Casemirem, jenž si vysloužil žlutou kartu. Co je však důležitější – Inter bude kopat standardku z velice nebezpečné pozice.
     
    83
    Na centr z pravé strany si na zadní tyči naběhl Karim Benzema, při pokusu o zakončení bez přípravy si ale srazil míč do ruky, což pozornosti rozhodčích neuniklo.

    Filip Lefenda

    Branky: 25. Benzema, 33. Ramos (Kroos), 80. Rodrygo (Vinícius Júnior) – 36. Lautaro Martínez (Barella), 68. Perišić (Lautaro Martínez)

    Karty:   47. F. Mendy (REA), 62. Valverde (REA), 85. Casemiro (REA), 90+2. Courtois (REA) – 44. Arturo Vidal (INM), 51. Brozović (INM), 72. Barella (INM)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:14.
    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Ramos (C), Varane, F. Mendy – Kroos (78. Modrić), Casemiro, Valverde – Asensio (64. Rodrygo), Benzema, E. Hazard (64. Vinícius Júnior).
    Náhradníci: Altube, Lunin – Isco, M. Díaz, Jović, Marcelo, Modrić, Vinícius Júnior, Santos, Rodrygo.

    Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, de Vrij, Bastoni – Hakimí, Barella (78. Gagliardini), Brozović, Arturo Vidal (87. Nainggolan), Young – Lautaro Martínez, Perišić (78. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: D. Padelli, F. Stanković – Darmian, Eriksen, Gagliardini, Kolarov, Nainggolan, Pinamonti, Ranocchia, Alexis Sánchez, Škriniar.

    Rozhodčí: Turpin – Danos, Gringore (vš. FRA)
    bahis siteleri