West Brom – Tottenham 0:1 (kon.) | Leicester – Wolverhampton 1:0 (kon.) | Manchester City – Liverpool 1:1 (kon.)
Arsenal – Aston Villa 0:3 (kon.)
konec
Leicester City
1:0 (1:0)
Wolverhampton Wanderers
Neděle 08.11.2020, 15:00 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Leicesteru City, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 1:0. I v úvodu druhého poločasu byl domácí celek aktivnější, nicméně se mu nepovedlo podruhé skórovat. Wolverhampton se herně probudil zhruba po hodině hry, načež měl několik slušných šancí na vyrovnání, avšak brankář Schmeichel přeci jenom udržel čisté konto. Dnešní utkání tak rozhodla jediná branka, a to z kopačky Jamieho Vardyho, který první pokutový kop dokázal proměnit, ten druhý už ale nikoliv. (16:56:13)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:6.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Leicester zvládá koncovku tohoto zápasu ukázkovým způsobem, neboť svého soupeře nepouští k ničemu vážnějšímu. Do konce nezbývá moc času.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Max Kilman (Wolverhampton Wanderers).
     
    90+3
    Nevýrazně hrající Traoré si hledal prostor k centru, který nakonec také našel. Navíc si ale útočným faulem pomohl Jiménez, který přistrčil protihráče na zem.
     
    90+2
    Patrício v úvodu nastaveného času musel rozehrávat od své branky, přičemž nahrával po zemi na vedle stojícího Bolyho, který dostal hru na druhou stranu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, určitě se bude ještě něco málo nastavovat. Leicester City se snaží neudělat žádnou chybu.
     
    88
    Zkušený Morgan dokázal odehrát míč na útočnou polovinu, kde situaci dohrál aktivně hrající Justin. Za jeho zády se ovšem dostal Neves, který peláší vpřed.
     
    87
    Na levém křídle si hostující Marcal přichystal centr levou nohou, jenomže trefil pouze sebou stojícího protihráče. Hosté budou vhazovat, konkrétněji právě Marcal.
     
    85
    Zdravotní problémy má domácí obránce Fuchs, kterého při předchozím souboji doslova zahodil na zem Traoré. Leicester City ovšem už nemůže střídat.
     
    84
    Předchozí zakončení ještě lehce tečoval Kilman, sledovali jsme tedy rohový kop. Po něm se do odraženého míče opřel Fuchs, který pro změnu trefil spoluhráče.
    83. Barnes mířil nad.
     
    83
    Rychlonohý Justin dokázal načasovat nahrávku na Barnese, který mohl poslat svůj celek do dvoubrankového vedení. Ránu ale poslal kousek nad břevno.
     
    82
    Z útočné poloviny mohl vhazovat domácí zadák Fuchs, který si dával celkem načas. Nakonec se mu u šestnáctky nepovedlo najít Justina, na řadu přijde odkop.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Wesley Fofana (Leicester City).
     
    81
    I tak jsme sledovali velice sympatickou pasáž v podání hostujících hráčů, kteří však stále prohrávají o jednu branku. Do konce zápasu zbývá kolem deseti minut.
     
    80
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Dennis Praet, přichází Wes Morgan.

    David Suchý

    Branky: 15. Vardy (pen.)

    Karty:   63. J. Evans (LEC), 81. Fofana (LEC) – 41. Dendoncker (WOS), 50. Neves (WOS), 90+3. Kilman (WOS)

    Neproměněná penalta: 39. Vardy (LEC), brankář Patrício zneškodnil


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 12:6.
    Leicester City: Schmeichel (C) – J. Evans, Fofana, Fuchs – Justin, N. Mendy, Tielemans, Thomas (46. Albrighton) – Maddison (71. H. Barnes), Praet (80. Morgan) – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Albrighton, H. Barnes, Iheanacho, Morgan, Choudhury, Ünder.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – Boly, Coady (C), Kilman – N. Semedo, Dendoncker, Neves, Aït-Nouri (76. Marçal) – Podence (60. Traoré), Jiménez, Neto (79. F. Silva).
    Náhradníci: Ruddy – Moutinho, Marçal, Otasowie, Traoré, F. Silva, Saïss.

    Rozhodčí: Taylor – Beswick, Nunn
    thejrc.org