Huesca – Eibar 1:1 (kon.) | Barcelona – Real Betis 5:2 (kon.) | Sevilla – Osasuna 1:0 (kon.)
Atlético – Cádiz 4:0 (kon.)
konec
SD Huesca
1:1 (0:1)
SD Eibar
Sobota 07.11.2020, 14:00 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (15:58:25)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 16:30.
     
    Huesca nedokázala ani na devátý pokus vybojovat první ligové vítěství, na domácím stadiónu jen remizovala s Eibarem 1:1. Do vedení šli hosté, kteří skórovali ve 38. minutě, po dobře provedeném signálu při rohovém kopu se prosadil stoper Esteban Burgos. Domácí fotbalisté byli po většinu střetnutí ativnějším týmem a v 67. minutě po zásluze vyrovnali, parádní centr Lópeze přetavil v gól hlavou Rafael Mir. Zbytek utkání proběhl v poklidném tempu, ani jeden z týmů si již nedokázal vytvořit šanci, jež by ještě mohla pozměnit konečný stav zápasu.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Je to jasné, v Huesce se budou dělit body. Domácí ještě podnikli v posledních vteřinách jeden útočný výpad, který zastavil čistým skluzem Sergio Álvarez.
     
    90+4
    Hodně naivní pokus Takašiho Inuje o přehození brankáře z poloviny hřiště. Andrés Fernández zacouval a kulatý nesmysl schoval v rukavicích.
     
    90+3
    Idrissa Doumbia je na hřišti sotva minutu a už si vykoledoval kartu žluté barvy. Zblízkasi ji prohlédl po zákroku na Diopa.
     
    90+2
    Javier Ontiveros mohl střílet, avšak rozhodl se ještě zkusit zbytečnou kličku navíc, při které podklouzl a o dobrou příležitost se připravil.
     
    90+1
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Mikel Rico, přichází Kelechi Nwakali.
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Pedro Mosquera, přichází Idrissa Doumbia.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    První žlutou kartu střetnutí si vysloužil Pablo Insua. Stoper Huescy na polovině hřiště úplně zbytečně přejel kotníky Mutovi.
     
    88
    K žádnému dramatu se neschyluje. Skoro se zdá, jako by oba celky byly s remízou spokojeny, dbají především na pevnou obranu.
     
    87
    Z brány vystartoval proti centru zprava Andrés Fernández. Při výskoku ho atakoval Jošinori Muto, arbitr odpískal japonskému útočníkovi faul.
     
    86
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Bryan Gil, přichází Pedro León.
     
    85
    Které zatím nenašli. Místo toho Pablo Insua obral v souboji jeden na jednoho Diopa a situaci uklidnil malou domů Fernándezovi.
     
    84
    Vypadá to, že v více sil do závěrečných minut zbylo Eibaru. Hosté aktuálně kombinují na útočné polovině, hledají okénko v domácí obraně.
     
    83
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází David Ferreiro, přichází Sergio Gómez.
     
    82
    Velkou chybu vyrobil Javier Ontiveros, který nejenže míč špatně zpracoval, ale ještě si jej nastřelil do ruky, což sice uniklo pozornosti hlavního rozhodčího, nikoliv však pomezního.

    Milan Huppert

    Branky: 67. Mir (Pedro López) – 38. Burgos (P. Oliveira)

    Karty:   89. Insua (HSC), 90+3. I. Doumbia (HSC)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 16:30.
    SD Huesca: Andrés Fernández – Pedro López, Insua, Siovas, Galán – B. García (79. Carlos), Mosquera (90+1. I. Doumbia), M. Rico (C) (90+1. Nwakali) – Mir, Sandro Ramírez (79. Ontiveros), Ferreiro (83. Gómez).
    Náhradníci: Fernández Llorente – I. Doumbia, Escriche, Gómez, Carlos, Luisinho, Maffeo Becerra, Nwakali, Ontiveros, Pulido, Seoane, G. Silva.

    SD Eibar: Dmitrović – Pozo, P. Oliveira, Burgos (74. Bigas), Arbilla – S. Álvarez, Expósito – Kévin Rodrígues (65. Muto), Inuj, Gil (86. P. León) – Kike García (C) (74. Papakouli Diop).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Bigas, Papakouli Diop, Enrich, Kądzior, P. León, J. A. Martínez, Muto, Olabe, Quique, Rafa, R. Correa.

    Rozhodčí: Melero – Martínez, Alcoba
    thejrc.org