Lazio – Juventus 1:1 (kon.) | Atalanta BC – Inter 1:1 (kon.) | Janov – AS Řím 1:3 (kon.)
Turín – Crotone 0:0 (kon.) | Bologna – Neapol 0:1 (kon.) | AC Milán – Hellas Verona 2:2 (kon.)
konec
AC Milán
2:2 (1:2)
Hellas Verona
Neděle 08.11.2020, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:56:02)
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 12:2. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:19.
     
    Bláznivý zápas skončil nerozhodným výsledkem. AC Milán po většinu zápasu tlačil a byl lepším týmem, ale na domácím stadiónu s Veronou pouze remizoval 2:2. Hosty poslal do vedení už v 6. minutě Antonín Barák, jenž dorazil střelu Ceccheriniho do břevna. Do dvoubrankového vedení odskočila Verona o deset minut později zásluhou Davideho Calabrii, jenž ztečoval zakončení Zaccagniho mimo dosah gólmana. Rossoneri se nenechali nepříznivým stavem rozhodit a ve 27. minutě se dostali na kontakt, po nepovedeném zakončení Kessiého si míč srazil do vlastní brány Giangiacomo Magnani. Vyrovnat mohl v 65. minutě Zlatan Ibrahimović, jenže z nařízené penalty přestřelil bránu. Švédský forward se ale nakonec prosadil, ve třetí nastavené minutě skóroval hlavou po centru Díaze a vybojoval lídrovi tabulky alespoň bod. Verona spadl na osmé místo z důvodu vítězství římského AS.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Poslední příležitost měla Verona. Jenže Ebrima Colley si v souboji s Binnásirem počínal nedovoleným způsobem. Útočný faul.
     
    90+5
    Domácí ještě mohli dokonat bleskový obrat. O vítězný zásah se pokusil Ante Rebić, Chorvat z otočky zasáhl jenom dobře postaveného Silvestriho.
    90+3. Zlatan IBRAHIMOVIĆ - 2:2
     
    90+3
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Teď už Milánským nikdo a nic vyrovnávací branku nesebere! Nezdolný ZLATAN IBRAHIMOVIĆ prolomil obrovskou smůlu, po centru Díaze z pravé strany hlavičkoval neomylně do levého horního rohu.
     
    90+2
    Arbitr Guida nastavuje nad rámec základní hrací doby šest minut.
    90+1. Calabriův gól neplatil kvůli ruce Ibrahimoviće
     
    90+1
    Všechno je jinak! Hlavní rozhodčí si na radu videorozhodčího šel překontrolovat celou situaci na obrazovku, kde skutečně odhalil hru rukou Ibrahimoviće. Gól neplatí!
     
    90+1
    Po inkasované brance k hlavnímu rozhodčímu naběhli tři hráči Verony, kteří hlasitě protestovali proti počínání švédského útočníka. Adrien Tameze si vykoledoval akorát žlutou kartu.
     
    89
    Rossoneri se nakonec dočkali, je vyrovnáno! Zlatan Ibrahimović sklepl balón pro Davide Calabriu, jenž z halfvoleje napálil balón nechytatelně k levé tyči!
     
    88
    Dobrou práci odvedl Adrien Tameze. V klíčové chvíli dokázal předběhnout Haugeho, jehož navíc při obranné hlavičce trefil do natažené ruky.
     
    87
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Hakan Çalhanoğlu, přichází Jens Hauge.
     
    86
    Velké nedorozumění nyní zhatilo snahy Verony v honbě za třetím gólem. Ebrima Colley zakřičel na Lazoviće pozdě, spoluhráč mu balón nepřenechal a sám v záklonu hlavičkoval slabě.
     
    85
    Ismaël Binnásir zabojoval, balón ovšem pro své barvy nevybojoval. Právě po odrazu od jeho nohy totiž balón skončil za postranní čárou.
     
    84
    Ante Rebić dokázal vyzrát na Lovata, načež zleva vyslal vysoký centr na Ibrahimoviće. Před něj se natlačil Federico Dimarco, hlavou poslal balón do rukavic Silvestriho.
     
    83
    Ebrima Colley měl před sebou posledního protihráče, nakonec ani nezakončil. Útočník byl totiž v době nahrávky za posledním obráncem.

    Milan Huppert

    Branky: 27. Magnani (vla.), 90+3. Ibrahimović (B. Díaz) – 6. Barák, 19. Calabria (vla.) (pen.)

    Karty:   54. Binnásir (ACM) – 33. Ceccherini (VRN), 42. Lovato (VRN), 90+1. Tameze (VRN)

    Neproměněná penalta: 65. Ibrahimović (ACM), mimo


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 12:2. Rohy: 14:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:19.
    AC Milán: G. Donnarumma (C) – Calabria, Kjaer, Gabbia, Hernández – Binnásir, Kessié – Saelemaekers (46. Rebić), Çalhanoğlu (87. Hauge), Leao (78. B. Díaz) – Ibrahimović.
    Náhradníci: Antonio Donnarumma, Tătăruşanu – Castillejo, Conti, Dalot, B. Díaz, Duarte, Hauge, Krunić, Rebić, Tonali.

    Hellas Verona: Silvestri – Ceccherini, Lovato, Magnani (73. Çetin) – Lazović (C), Dawidowicz (63. Tameze), Ilić (69. Udogie), Dimarco – Barák, Zaccagni – N. Kalinić (63. Colley).
    Náhradníci: Pandur, Borghetto – Amione, Cancellieri, Çetin, Colley, Di Carmine, Empereur, Salcedo, Tameze, Terracciano, Udogie.

    Rozhodčí: Guida – Fiorito, Sechi
    thejrc.org