Benátky n/J – Slavia 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Litoměřice 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:9 (kon.) | Sokolov – Vsetín 4:3 (po pr.)
Šumperk – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Třebíč – Kladno 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Baník Sokolov
4:3 (1:2, 0:0, 2:1 - 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 12.12.2020, 17:00Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Do prodloužení vstoupili Sokolovští v početní výhodě a s naskočením Jakuba Babky znovu udeřili. Baník tak bere dva body, když se největší hvězdou stál třígólový Jaromír Kverka. Jinak jsme ale sledovali velmi zajímavé utkání, v němž každý chvilku tahal pilku. Ale zvítězit mohl jen jeden, což je dnes domácí mužstvo.

    Střely na branku: 32:29. (19:17:57)
     
    Konec zápasu.
    61:24 Jaromír KVERKA - 4:3
     
    61:24
    Baník právě vstřelil branku!
    V momentě, kdy naskočil Jakub Babka na hrací plochu, Sokolov rozhodl! Tomáš Vildumetz přihrál od modré čáry na levou stranu, odkud Martin Kadlec poslal černou gumu do předbrankového prostoru a gólovou radost zažil znovu JAROMÍR KVERKA, který v prodloužení zkompletoval hattrick. Asistence: Martin Kadlec a Tomáš Vildumetz.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    V poslední dvacetiminutovce Jaromír Kverka převážil misky vah na stranu Sokolova. Jenomže Sebastián Gorčík znovu vyrovnal, a tak rozhodl o tom, že se podíváme ještě do prodloužení. Kdo se bude radovat z vítězství?

    Střely na branku: 31:29.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:42
    Na pravé straně nabral velkou rychlost Jaromír Kverka, jemuž na druhé straně přejel do pásma Jan Pohl – ofsajd.
     
    59:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jakub Babka – 2 min., sekání).
     
    58:45
    Po střele od modré čáry už byl Jakub Neužil překonán a kotouč se nacházel v brankovišti, jenomže Jakub Babka jej nedopravil do branky. Nejspíše ještě zasáhla některá z holí domácích hráčů.
     
    58:22
    Početní výhoda se Valachům zatím nedaří, Sokolovu se povedlo vyhodit alespoň do středního pásma.
     
    57:51
    VHK ROBE Vsetín má obrovskou šanci na vstřelení branky a přiblížení se vítězství!
     
    57:51
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Osmík – 2 min., krosček).
     
    56:35
    Vsetín dostal domácí pod tlak! Nejprve vystřelil Tomáš Kudělka, jehož rána brankáři vypadla, a tak to po chvíli ještě zkusil Adam Zeman, který trefil soupeře před branku. Valaši byli znovu na kotouči a znovu to zkoušel hostující kapitán, jenž našel jen připravenou hruď Jakuba Neužila.
     
    55:14
    Zpoza branky přišla přihrávka na hranici brankoviště, kde se nacházel Jakub Vrána. Jeho pokus přišel příliš zblízka, a tak Jakub Málek zasáhl.
    54:18 Sebastián GORČÍK - 3:3
     
    54:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Denis Zeman nezvládl otočku na útočné modré čáře, čímž pustil Valachy do přečíslení. David Březina přihrál přes druhého beka na SEBASTIÁNA GORČÍKA, který si černou gumu připravil a až poté propálil Jakuba Neužila. Asistence: David Březina.
     
    52:55
    Po vyhraném vhazování se ihned napřáhl Ondřej Smetana, jehož rána z osy hrací plochy letěla nepříjemně k levé tyči. Domácí brankář byl znovu připravený a drží Baník v těsném vedení.
     
    52:45
    Po delší době si připisuje zákrok také Jakub Neužil, který si musel pohlídat pokus od Šimona Jenáčka.
     
    51:51
    Na pravé straně se nacházel rozjetý Jakub Vrána, který zprava mířil na zadní tyčku. Hostující brankář se natáhl a betonem černou gumu vyrazil.
     
    51:36
    Výpadem na střed se ukázal Tomáš Rohan, který vyslal ukrytou střelu. Jakub Málek toho přes vlastního obránce moc neviděl, ale stejně zasáhl.
     
    50:57
    Z levé strany vystřelil Martin Osmík, jehož pokus zamířil do ochranné sítě. Rozhodčí vykazují hru do středního pásma.
    48:58 Jaromír KVERKA - 3:2
     
    48:58
    Baník právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že Tomáš Micka odpíská přerušení hry, ovšem těsně před tím se Jakub Málek neudržel u tyče a spadl s kotoučem za brankovou čáru. Sokolovští se chvíli radovali, ale následně zamrzli. Odpovědnost vzal na sebe právě Micka, který ukázal, že je to branka! Pojďme ještě po stopách akce! Tomáš Rohan přihrál za branku, kde se nacházel Martin Kadlec, jenž našel na spodní hraně kruhu pro vhazování JAROMÍRA KVERKU. Ten z úhlu černou gumu se štěstím do branky procedil. Asistence: Martin Kadlec a Tomáš Rohan.
     
    48:01
    Tomáš Vildumetz dlouho hledal, kudy vyjede zpoza branky, protože měl u sebe neustále soupeře. Nakonec se domácí hráč dostal před branku, ale bekhendem neuspěl.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Antonín Pechanec – 2 min., podrážení).
     
    47:25
    Do prostoru si najel Sebastián Gorčík, který se dostal blíže k brance a bekhendem mířil pod horní tyčku. Jakub Neužil vytáhl další parádní zákrok, když střelu zastavil ramenem.
     
    46:49
    Hostujícímu mužstvu se nepovedlo rozehrát další akci a kotouč putoval až za branku Sokolova. Vsetín se pro icing bude muset vrátit před vlastního brankáře.
     
    46:30
    Po vyhraném vhazování zamířil puk na modrou čáru a po přihrávce na střed pálil Ondřej Smetana. Jeho pumelici z jedné lapil připravený Jakub Neužil.
     
    46:23
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Rulík – 2 min., faul kolenem).
     
    45:20
    Denis Zeman se snažil o přihrávku mezi kruhy, ale nalezl pouze soupeře. Vsetínští využívají situace a střídají.
     
    44:47
    Na levé straně nabral velkou rychlost Adam Zeman, který se tlačil před branku, odkud byla jeho rána sražená. Ještě to pak zkoušel Roman Vlach, jenž trefil soupeře, od něhož puk zamířil do ochranné sítě.
     
    44:19
    Vsetínu se nepovedl přechod přes útočnou modrou čáru, a tak se pro ofsajd vrátí hra do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    43:38
    V pravém kruhu pro vhazování se nacházel Martin Kadlec, který znovu pálil. Jakub Málek byl pozorný a střelu klíčového hráče Sokolova vyrazil.
     
    43:11
    Marek Švec předal puk nádhernou přihrávkou na levou stranu, kde se nacházel Michal Houdek. Zakončení domácího obránce mířilo nad rameno hostujícího gólmana, ale trefilo pouze spojnicí tyčí! Sokolov byl velmi blízko, aby převážil skóre znovu na svou stranu.
     
    42:08
    Domácí po vstřelené brance ožili a byli v další šanci. Tomáš Rohan přihrával na zadní tyčku, kde viděl spoluhráče, jenž v nadějné pozici minul černou gumu.
    40:55 Jaromír KVERKA - 2:2
     
    40:55
    Baník právě vstřelil branku!
    Jan Bartko chyboval na vlastní modré čáře, a tak jej přebruslil Jakub Konečný, který předal černou gumu pod sebe, odkud pálil Martin Kadlec. Jeho rána brankáři vypadla, a tak měl JAROMÍR KVERKA snadnou úlohu a vyrovnal. Asistence: Martin Kadlec a Jakub Konečný.
     
    40:33
    Ze středního pásma nahodil kotouč na branku Michal Houdek, avšak Jakub Málek zasáhl lapačkou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhém dějství tempo hry trochu opadlo, ovšem nebezpečné situace dál přibývaly. Jenomže Jakubové Neužil a Málek žádný puk za záda nepustili, a tak je stav zápasu stále 1:2. V poslední dvacetiminutovce tak bude dál oč hrát a uvidíme, kdo se bude radovat z vítězství.

    Střely na branku: 19:16.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:37
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Ondřej Smetana, jehož dělovka letěla těsně nad ledem k pravé tyči. Avšak Jakub Neužil vykopl beton a zastavil ji.
     
    38:41
    Na vrcholu pravého kruhu se nacházel Antonín Pechanec, který puk minul. Následně se Sokolovu podařilo vyhodit do neutrální zóny.
     
    38:16
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Kadlec – 2 min., podrážení).
     
    37:33
    Hostující obránce zbytečně chyboval a z mezikruží vystřelil Patrik Prymula, jenž trefil soupeře. Poté se hra otočila na druhou stranu, kde musel z branky až do kruhu pro vhazování Jakub Neužil, který by jinak čelil samostatnému úniku.
     
    36:56
    Pokusem od modré čáry se prezentoval Patrik Kadeřávek, jehož pokus Málkovi vypadl. V předbrankovém prostoru pak černou gumu netrefil Marek Švec, před nímž byla odkrytá vsetínská svatyně.
     
    36:24
    VHK ROBE Vsetín už je v plném počtu, pokračujeme za nezměněného stavu.
     
    35:40
    Střelou na vyrážečku se prezentoval Martin Kadlec, jehož pokus byl nebezpečný. Následně se Vsetínu povedlo posunout černou gumu do bezpečí.
     
    35:02
    Sokolovu se nepovedla zpracovat přihrávka u hrazení, a tak Jakub Babka znovu vyhodil. Ani Baníku se hra v početní výhodě zatím nedaří.
     
    34:30
    Trochu nepřehledná situace nastala po vhazování, ovšem následně se puku zmocnil Ondřej Smetana, jenž vyhodil přes všechny čáry.
     
    34:18
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jan Bartko – 2 min., hákování).
     
    33:38
    Jeden z domácích hráčů se pokusil nachytat hostujícího brankáře, když vyslal přihrávku od zadního mantinelu do brankoviště. Jakub Málek byl pozorný a hru přerušil.
     
    33:20
    Vsetín nevyužil ani další početní výhodu, protože Jakub Vrána už skáče na ledovou plochu. Chvíli poté zahráli Vsetínští na zakázané uvolnění.
     
    32:37
    Ani tentokrát se Valachům přesilová hra příliš nedaří. Sokolovu se znovu povedlo vyhodit a oba celky střídají.
     
    31:41
    Na modré čáře si střelecké místečko hledal Jan Bartko, jehož pokus byl následně sražený do ochranné sítě. Podle všeho to byl hráč Vsetína, který se puku dotkl, jelikož hra se stěhuje do středního pásma.
     
    31:22
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jakub Vrána – 2 min., podrážení).
     
    30:35
    Musíme přiznat, že první část hry byla mnohem zajímavější! Tentokrát se v předbrankovém prostoru nacházel Adam Zeman, před ním kotouč vypíchl obránce Sokolova.
     
    29:19
    Střelou od modré čáry se prezentoval Martin Osmík, jehož pokus trefil mezi kruhy Prymulu. Následně vyslal skrytý pokus Tomáš Rohan, který Jakuba Málka nepřekonal.
     
    28:32
    Jakub Konečný hraje opravdu skvěle a tentokrát přihrával před branku, kde se nacházel Martin Kadlec. Tomu se nepovedlo vystřelit, jelikož byl obtěžován obráncem.
     
    28:13
    Západočechům se nevyvedla přihrávka, která zamířila na zakázané uvolnění. Bude se vhazovat po pravé ruce Jakuba Neužila.
     
    27:40
    Valachům se tato početní výhoda vůbec nepovedla, což by mohlo nakopnout Sokolov. Domácí tedy budou za malou chvíli v plném počtu.
     
    26:57
    Ondřej Smetana udělal dva rychlé kroky na střed, avšak přihrávka mířila do míst, kde stál o malou chvíli dříve. Vsetín se sám připravil o útočné pásmo.
     
    26:05
    Západočeši vyhráli vhazování a vyhodili puk do bezpečné zóny. Vsetínu se nepovedlo ani druhé zavezení černé gumy a Sokolov rychle střídá.
     
    25:51
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vít Jiskra – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:23
    U hrazení se Sokolovští zmocnili černé gumy, která po prknech letěla ihned do středního pásma a domácí rychle prchali na střídačku.
     
    24:47
    Z levého kruhu pro vhazování se napřáhl David Březina, jehož zakončení bylo sražené k zadnímu mantinelu. Vsetín se nadechuje k velkému tlaku.
     
    23:55
    Ondřej Smetana se zmocnil puku a přejel do středního pásma, kde se mu za obránci nabídl Adam Gajarský, jemuž byla zablokována hůl, a tak nevystřelil.
     
    23:20
    Nepovedená střela se stala dobrou přihrávkou, která zamířila k pravé tyči, kde se nacházel Tomáš Vildumetz. Ten to zkusil z ostrého úhlu, avšak pozorného Málka nepřekonal.
     
    22:24
    Středem to vzal Tomáš Vildumetz, který vyslal pokus přes obránce. Hostujícímu brankáři kotouč vypadl, ale obránci kotouč odpálili do středního pásma.
     
    22:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Kudělka – 2 min., podrážení).
     
    22:02
    Sice přišel trest Tomáše Kudělky, ale Sokolovští se zlobí! Z levé strany vyslal tvrdou ránu Tomáš Rohan a puk brankáři vypadl. Jeden z domácích mohl ještě dorážet, avšak hra byla přerušena.
     
    20:46
    Dalším pěkným výpadem se prezentoval Patrik Prymula, který se z rohu dostal mezi kruhy, odkud bylo jeho zakončení sražené vedle brány.
     
    20:21
    Jan Pohl nabral velkou rychlost a pak obloučkem nahodil puk na hostující svatyni. Před Málkem černá guma ještě skočila, a tak musel být hodně pozorný.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Sledovali jsme velmi zajímavou první třetinu, kterou vyhrává Vsetín. Ovšem do střetnutí lépe vstoupil Sokolov, jenž poslal do vedení Jakub Konečný. Jenomže hra Valachů se zlepšovala a o vyrovnání se postaral Sebastián Gorčík, jehož v početní výhodě doplnil ještě David Březina. V závěru úvodní části byl blízko vstřelení gólu na 2:2 Patrik Prymula, kterému se nepovedlo překonat Málka. Do prostřední dvacetiminutovky vstoupí Baník v početní výhodě.

    Střely na branku: 10:9.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:38
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Gajarský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:18
    Od zadního mantinelu se před branku protáhl Patrik Prymula, který si položil brankáře, ale následně jej neprostřelil. O pár okamžiků později zakončoval ještě Tomáš Vildumetz, avšak Jakub Málek se přesunul.
     
    19:08
    Sebastián Gorčík přejel do útočné třetiny rychleji než černá guma, a tak je mu odpískán úmyslný ofsajd. Bude se vhazovat po levé ruce Jakuba Málka.
     
    18:52
    Na levé straně nabral velkou rychlost David Březina, jehož snažení mířilo vedle branky. Přesto Jakub Neužil puk raději schoval do lapačky.
     
    17:58
    Sokolovští zbytečnou chybou pustili do akce Davida Březinu, jehož střelu po ledě si Neužil pohlídal. Ten inkasoval ještě sekeru přes lapačku, ovšem útočník se rychle omlouval.
     
    17:40
    Na druhé straně nahodil puk na branku Adam Rulík, který jen prověřil brankářovu pozornost. Jakub Málek kotouč schoval do lapačky a hru přerušil.
     
    16:50
    Vsetín je na koni a dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Tomáš Kudělka, který ale nemířil přesně.
    15:04 David BŘEZINA - 1:2
     
    15:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají početní výhodu a zároveň otáčí stav zápasu na svou stranu! Sebastián Gorčík kombinoval s Janem Bartkem, který puk nahodil na branku. Černou gumu tečoval ještě DAVID BŘEZINA, jenž je autorem gólu. Asistence: Jan Bartko a Sebastián Gorčík.
     
    14:06
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Adam Rulík – 2 min., držení).
    13:19 Sebastián GORČÍK - 1:1
     
    13:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se usadili před brankou soupeře a je znovu srovnáno! Hostující obránce zachytil přihrávku a kotouč předal na Sebastián Gorčík, jenž z pravého kruhu vystřelil a jeho pokus ještě tečoval ANTONÍN PECHANEC. Jakub Neužil toho moc neviděl, jelikož před ním clonil další útočník. Asistence: Sebastián Gorčík a Šimon Jenáček.
     
    12:32
    Dalším zakončovatelem byl Adam Gajarský, který se napřáhl z levého kruhu pro vhazování. Jakub Neužil byl znovu skvěle postavena a připisuje si další zákrok.
     
    12:01
    Jan Bartko neměl komu přihrát, a tak nahodil kotouč na zadní mantinel. Domácí brankář musel ven z brankoviště, aby kotouč posunul po prknech.
     
    10:50
    Hra se velmi rychle otočila a Jan Kloz těžkou přihrávku nezkrotil. Následně z vrcholu levého kruhu vystřelil Ondřej Smetana, kterého zase vychytal Jakub Neužil.
     
    10:32
    Hostující obránce znovu chyboval a Jaromír Kverka přihrál pod sebe, kde se nacházel Jan Pohl, jehož zakončení bylo nepřesné!
     
    09:42
    Jakub Vrána to udělal skvěle, když z osy našel u levé tyče spoluhráče. Vít Jiskra chtěl rychle zakončit, ovšem Málkův beton z jasné pozice nepřehodil.
     
    08:54
    Vsetínu se povedlo vyhodit přes všechny čáry a taky prostřídat unavenou čtveřici. Sokolov to s novou pětkou zkusí znovu.
     
    08:15
    V přesilové hře nejprve nepřesně střílel Patrik Prymula, jehož pokus proletěl kolem pravé tyče. Následně to zkoušel také Jan Pohl, který trefil soupeře.
     
    07:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Adam Zeman – 2 min., sekání).
     
    07:22
    Hostující obránci nedokázali vyhodit puk z vlastní třetiny, a tak se ho chopil Vojtěch Kropáček, jenž nabruslil mezi kruhy, odkud mu zadovka nevyšla.
     
    06:08
    Adam Rulík neměl rychlost a asi ani síly, a tak nahodil černou gumu za branku. Sokolovští rychle otáčejí kormidlem a míří na střídačku.
     
    05:22
    Po pravé straně se rozjel Sebastián Gorčík, jehož pokus od mantinelu byl nepřesný. Následně to zkusil od modré čáry ještě Šimon Jenáček, jehož střelu zkrotil Jakub Neužil.
     
    04:10
    K dalšímu pokusu se dostal Vojtěch Kropáček, který svého spoluhráče nenapodobil. Hra se pak otočila na druhou stranu, kde se ale Vsetín výrazněji neprosadil.
    03:19 Jakub KONEČNÝ - 1:0
     
    03:19
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo mělo obrovský tlak, který končí úvodní brankou! Přihrávku mezi kruhy dostal od zadního rohu JAKUB KONEČNÝ, jenž se vůbec nerozpakoval a z jasné pozice prostřelil Málka. Asistence: Martin Kadlec a Denis Zeman.
     
    02:49
    Z levé strany se před branku nacpal Jakub Konečný, který vystřelil po ledě, avšak Jakub Málek kotouč vyrazil.
     
    02:34
    Další útočnou akce Valachů táhl Jakub Babka, jenž se vystavil do ofsajdu. Hra se tak vrátí do neutrální zóny.
     
    02:00
    Do střelecké pozice se už dostával Tomáš Rohan, kterému byl v poslední chvíli kotouč odebrán. Vsetínští se ihned schovali za vlastní branku a střídají.
     
    01:09
    Souboj probíhal v rohu útočného pásma Sokolova, kde jej domácí hráči vyšťourali a poslali po mantinelu nahoru. Ke střele se dostal Tomáš Vildumetz, ovšem hostující gólman vyrazil.
     
    00:22
    První ránu zapasu vyslal od modré čáry Sokolov, avšak Jakub Málek měl odkrytý výhled, a tak nahození vyrazil do rohu hrací plochy.
     
    00:10
    Jdeme na to, střetnutí právě začalo! Vsetín vyhrál vhazování, a tak má právo první útočné akce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Baník Sokolov se dnes bude muset obejít bez dvou ze tří nejproduktivnějších hráčů týmu. Do střetnutí totiž nezasáhnou Otakar Šik a Michal Gut.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Neužil (Krbeček) – Houdek, J. Pohl, A. Rulík, D. Zeman, Tureček, Klejna, Kadeřávek – Konečný, Kverka (A), M. Kadlec – Osmík, Vildumetz, Prymula – Kropáček, T. Rohan (C), Švec – Křemen, Vrána, Jiskra.

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Gába) – Smetana, Jenáček, Bartko, Kudělka (C), Jenáček, Hryciow – Gorčík, Pechanec, Březina – Kucharczyk (A), J. Kloz, Půček – A. Zeman, R. Vlach, Machač – Vítek, Gajarský, Babka – Hořanský.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu z druhé nejvyšší hokejové soutěže v České republice. Očekává se vyrovnaný duel a možná mírným favoritem je Vsetín. Již jsou známy sestavy, které si za pár okamžiků představíme. Pojďme se společně bavit ledním hokejem!
     
    Obě mužstva se v historii utkala pouze dvakrát a vždy se z vítězství radoval Vsetín. Oba duely se odehrály v loňském roce, kdy se v září hrálo Na Lapači a Valaši vyhráli těsně 3:2. O měsíc později se zase hrálo v západočeské metropoli, kde si ROBE otevřelo střelnici a slavilo tři body po výhře 6:2. Sokolov tak má další šanci s nepříznivou bilancí něco udělat. Bude se dnes radovat?
     
    HC Baník Sokolov

    Také Baníku se povedlo výborně vstoupit do soutěže, ale také Západočeši výsledkově trochu odpadli, a tak se aktuálně nacházejí na osmé příčce, když ve třinácti duelech posbírali dvaadvacet bodů. Pokud by Sokolov dnes zvítězil v normální hrací době, přeskočil by právě Vsetín. Domácí mužstvo potřebuje bodovat, protože v posledních dvou zápasech nestačil na Přerov a po nájezdech na favorizované Kladno.

    Poslední zápasy:

    Přerov – Sokolov 4:0
    Sokolov – Kladno 3:4 po nájezdech
    Sokolov – Ústí nad Labem 3:1
    Sokolov – Šumperk 8:1
    Sokolov – Třebíč 1:3

    Nejproduktivnější hráči:

    Jaromír Kverka 12 bodů (7+5)
    Otakar Šik 12 bodů (5+7)
    Michal Gut 11 bodů (7+4)
     
    VHK ROBE Vsetín

    Výsledky hostujícího celku jsou sice v poslední době jako na houpačce, ovšem start měl Vsetín dobrý, a tak se stále drží v horních patrech tabulky. Valaši odehráli čtrnáct zápasů, v nichž posbírali čtyřiadvacet bodů. Dobře namazaný stroj se trochu zasekl, když v posledních dvou soubojích nestačil na vedoucí Jihlavu a v prodloužení na ústecký Slovan.

    Poslední zápasy:

    Vsetín – Jihlava 1:7
    Ústí nad Labem – Vsetín 3:2 po prodloužení
    Vsetín – Benátky nad Jizerou 4:1
    Vsetín – Frýdek-Místek 5:2
    Třebíč – Vsetín 3:0

    Nejproduktivnější hráči:

    Sebastian Gorčík 14 Bodů (6+8)
    Antonín Pechanec 12 bodů (3+9)
    David Březina 10 bodů (5+5)
     
    Vítám všechny fanoušky Chance ligy, na programu je totiž sedmnácté kolo, v němž se představí HC Baník Sokolov a VHK ROBE Vsetín. Obě mužstva se nachází v horní polovině tabulky, avšak roli mírného favorita by měli plnit Valaši. Ovšem samotné střetnutí může přinést úplně opačný scénář a budou se radovat Západočeši. Každopádně střetnutí startuje v sobotu od 17 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 4. Konečný (M. Kadlec, D. Zeman), 41. Kverka (M. Kadlec, Konečný), 49. Kverka (M. Kadlec, T. Rohan), 62. Kverka (M. Kadlec, Vildumetz) – 14. Pechanec (Gorčík, Jenáček), 16. Březina (Bartko, Gorčík), 55. Gorčík (Březina)


    HC Baník Sokolov: Neužil (Krbeček) – Houdek, J. Pohl, A. Rulík, D. Zeman, Tureček, Klejna, Kadeřávek – Konečný, Kverka (A), M. Kadlec – Osmík, Vildumetz, Prymula – Kropáček, T. Rohan (C), Švec – Křemen, Vrána, Jiskra.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Gába) – Smetana, Jenáček, Bartko, Kudělka (C), Jenáček, Hryciow – Gorčík, Pechanec, Březina – Kucharczyk (A), J. Kloz, Půček – A. Zeman, R. Vlach, Machač – Vítek, Gajarský, Babka – Hořanský.

    Rozhodčí: Micka, Wagner – Podrazil, Kotlík
    thejrc.org