Vrchlabí – Přerov 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Poruba 2011 1:4 (kon.)
Sokolov – Havířov 4:3 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 1:4 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 2:3 (kon.)
Kolín – Kladno 1:2 (kon.) | Šumperk – Vsetín 6:2 (kon.) | Prostějov – Jihlava 3:5 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
4:3 (3:0, 0:1, 1:2)
AZ Havířov
Středa 06.01.2021, 17:00 • Zimní stadion, Sokolov • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké středeční odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Dnes jsou na programu další zápasy Chance ligy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Baník Sokolov a AZ Heimstaden Havířov v rámci osmnáctého kola.
     
    HC Baník Sokolov

    Hokejisté dnes domácího Baníku Sokolov jsou v tabulce Chance ligy na osmém místě a dosud zapsali čtyřiadvacet bodů. Ve druhém roce v této soutěži si tedy nevedou vůbec špatně. Sokolovští po prohře 0:4 na ledě Přerova zabrali a doma porazili Vsetín 4:3 po prodloužení, které v jeho druhé minutě rozhodl Jaromír Kverka. Nyní poprvé v novém roce Sokolovští zasáhnou do soutěžního klání a budou chtít začít výhrou. Proti Havířovu budou vzhledem k postavení v tabulce plnit roli papírového favorita a budou se snažit ji doma potvrdit.

    Nejproduktivnější hráči

    Jaromír Kverka 10+5
    Martin Kadlec 3+10
    Otakar Šik 5+7
     
    AZ Heimstaden Havířov

    Havířovští hokejisté jsou na dvanáctém místě tabulky ve druhé nejvyšší soutěži a na svém kontě mají jednadvacet bodů. Havířov v posledním odehraném kole v minulém roce na svém ledě zvítězil, a sice 4:2 nad Přerovem a spravil si tak chuť po prohře 1:3 v Třebíči. Pro hosty to bude v roce 2021 také první zápas a stejně jako jejich soupeř chtějí uspět. Čeká nás zajímavé měření sil a uvidíme, kdo se po jeho konci bude radovat z jakékoli výhry.

    Nejproduktivnější hráči

    Roman Szturc 6+6
    Ondřej Procházka 6+4
    Jakub Kotala 7+2
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly v září, tehdy byl úspěšnější Sokolov, který vyhrál v Havířově těsně 2:1. Hosté tak mají dnes svému soupeři co vracet.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Krbeček) – Poizl, J. Pohl (A), Kadeřávek, Klejna, A. Rulík, D. Zeman, Tureček – Osmík, Kverka (A), Vracovský – D. Tůma, Šik, M. Kadlec – T. Rohan, Švec (C), Prymula – Jiskra, Vrána, Vildumetz.

    AZ Heimstaden Havířov: Groh (Štipčák) – Bořuta (A), Kočí, Rašner, Kachyňa, Chroboček, L. Rutar, Ševěček – Adamský, Maruna, Becher – O. Procházka, Rudovský, Doktor – R. Szturc (C), F. Seman (A), L. Bednář – Mastič, Petriska, Mrva.

    Rozhodčí: Kostourek, Hucl – Belko, Baxa.
     
    Oba celky jsou na hrací ploše a utkání tak za malý okamžik bude moci začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    O úvodní vhazování se postarali domácí hokejisté a hned se natlačili před hostující branku, kterou ale nijak neohrozili.
     
    00:47
    Na druhé straně se rýsovala velmi slibná akce Havířova, mladý útočník Ondřech Becher dostal přihrávku do jízdy, ale jeho následná střela skončila mimo tři tyče.
     
    01:16
    Baník právě vstřelil branku!
    Už ve druhé minutě hry se domácí hráči ujímají vedení. Po chybě v hostující obraně se narodilo přečíslení dva na jednoho, ve kterém Tomáš Rohan uvolnil přihrávkou MARKA ŠVECE, který si sjel blíže hostující brance a poté dokázal mezi betony prostřelit Dominika Groha – 1:0. Asistence: Tomáš Rohan a Denis Zeman.
    01:16 Marek ŠVEC - 1:0
     
    01:43
    Hosté čelili další akci Baníku, ale dokázali se ubránit a poté získali kotouč. S ním se však dostali pouze do středního pásma. Nyní už mají touš zase Sokolovští a Prymula pádí do útočné akce.
     
    02:27
    Dominik Groh musel nyní do zákroku po nepříjemném zakončení Martina Osmíka. Hra je přerušena, protože branka Groha se vychýlila ze svého postavení a musí být usazena zpět.
     
    02:40
    Martin Osmík poslal pozdrav na Groha po chvilce znovu, jeho pokus od pravého hrazení si ale gólman Havířova šikovně pokryl.
     
    03:19
    Roman Szturc zakládal akci Havířova, někdejší hráč extraligových Vítkovic ale nedostal kotouč na svého spoluhráče. Bude se však vylučovat na straně Sokolova, neboť se domácí dopustili faulu.
     
    03:19
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Denis Zeman – 2 min., podrážení).
     
    03:59
    Szturc se snažil prohodit Klejnu, ale to se nepovedlo, hosté ale udrželi útočnou třetinu a nadále kombinují před brankou Oldřicha Cichoně. Ten poté nastavil lapačku po střele Semana a efektním semaforem zastavil hru.
     
    04:33
    Jakub Doktor se už dostával do zakončení, ale novic v sokolovském dresu Daniel Poizl snahu hostujícího hráče ohrozit brankáře Cichoně, znemožnil.
     
    05:19
    Sokolovští zvládli první oslabení a už jsou v plném počtu.
     
    05:51
    Je signalizováno vyloučení tentokráte pro Havířov, domácí mají ponechanou výhodu a pokud nevstřelí branku, zahrají si početní výhodu.
     
    06:09
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Roman Szturc – 2 min., podrážení).
     
    06:15
    Jan Pohl neudržel puk na modré čáře, ten mu utekl do neutrální zóny a domácí se musejí rychle vracet zpět. Poté se povedlo rychlé přemístění do teritoria hostů a zakončoval Jaromír Kverka, snajpr Sokolova však nepřetavil svůj pokus v další sokolovskou branku.
     
    06:50
    Martin Adamský se dostával do samostatného úniku ve vlastním oslabení, ale domácí se stihli vrátit a útočný manévr soupeře zneškodnili.
     
    07:26
    Po zisku puku ho hosté vyhazují až před branku Oldřicha Cichoně a šetří cenné vteřiny. Sokolov zakládá další akci od začátku.
     
    08:08
    Švec hledal před odkrytou hostující klecí volného Tomáše Rohana, druhý jmenovaný však nenasměroval puk do sítě havířovského Heimstadenu.
     
    08:29
    Dominiku Grohovi vypadl puk po střele Patrika Kadeřávka. Napodruhé ho už ale ukryl u sebe a před dotírajícími domácími hráči hru raději přerušil.
     
    09:05
    František Klejna si udělal dobrý prostor na pravé straně a zakončil ke vzdálenější tyči. Puk ale pouze orazítkoval zadní mantinel a rázem bylo po slibně se rodící akci Sokolova.
     
    09:49
    Blíží se polovina první třetiny a domácí stále drží těsný náskok. Hosté se snaží o vyrovnání, ale zatím marně dobývají Cichoňovu svatyni.
     
    10:10
    Obrana Sokolova nepustila soupeře do pásma. Havířovští to museli zkusit znovu od středového kruhu, ale nepovedlo se jim ohrozit Oldřicha Cichoně.
     
    10:59
    Nyní už akce Havířova měla oči. Procházka si sjel na přihrávku od spoluhráče Rašnera k brankovišti a snažil se do sítě usměrnit puk. Jenže nakonec mu to nesedlo a černou gumu minul.
     
    11:19
    Antonín Bořuta nebezpečně nahodil puk těsně před branku Sokolova, tam ho zblízka tečoval Filip Seman, ale Cichoň si poradil a puk ukryl k sobě.
     
    12:06
    Roman Szturc se zjevil těsně před sokolovskou brankou a tváří v tvář Cichoňovi chtěl dostat kotouč do sítě, ale gólman Baníku byl znovu proti a mezi třemi tyčemi se zaskvěl dalším zákrokem.
     
    12:50
    Hosté začínají čím dál více vystrkovat růžky a opět se natlačili před soupeřovu branku, ale opět se nedokázali prosadit a nesrovnali pro ně zatím nepříznivý stav.
     
    15:00
    Baník právě vstřelil branku!
    V závěru první třetiny jdou sokolovští hokejisté do dvoubrankového náskoku. Po rychlém přenesení hry se na levé straně uvolnil Jan Pohl a poté naservíroval přihrávku na opačnou stranu, kde PATRIK PRYMULA pohotově trefil částečně odkrytou havířovskou klec – 2:0. Asistence: Jan Pohl.
    15:00 Patrik PRYMULA - 2:0
     
    15:46
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Vracovský – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Jan Rudovský – 2 min., hrubost).
     
    16:33
    Baník právě vstřelil branku!
    Při hře ve čtyřech hráčích na obou stranách se ještě Baník dostává do vyššího náskoku. Další pohledná akce domácích, kterou začal Martin Kadlec, který našel přihrávkou DAVIDA TŮMU, jenž pak pověsil puk pod víko havířovské branky – 3:0. Asistence: Martin Kadlec.
    16:33 David TŮMA - 3:0
     
    03:27
    Střídání v týmu AZ Heimstaden Havířov: ze hřiště odchází Dominik Groh, přichází Marek Štipčák.
     
    18:04
    Hosté se pokusili o akci, ale před brankou Sokolova si nedokázali poradit a ta skončila velmi brzy.
     
    18:35
    Klejna dostal kotouč do útočné třetiny, ale hosté ho o něj obrali a otočili hru. Ale Cichoň mohl být v klidu, nešla na něho žádná střela.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:50
    Domácí se ještě vydali do útočné akce, ale už to nestihnou a první dějství bude za malý okamžik minulostí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina duelu mezi Sokolovem a Havířovem. Domácí od úvodních minut měli herní převahu a hrozili před brankou soupeře. Nakonec postupně nasázeli tři góly a mají tak slibný náskok. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 17:50.
     
    Střely na branku: 7 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Osmík se natlačil před hostující klec a zblízka zakončil, obrana Havířova ale zakročila a nedovolila domácím jít hned v úvodu druhé třetiny do vyššího náskoku.
     
    21:06
    Zakázané uvolnění Sokolova stěhuje hru před Oldřicha Cichoně. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    21:21
    Ondřej Becher se dostal k odraženému puku v prostoru mezi kruhy, ale neprostřelil Oldřicha Cichoně.
     
    21:26
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Otakar Šik – 2 min., sekání).
     
    21:52
    Sokolov své oslabení zatím hraje velmi dobře a vyhazuje puky do bezpečí. Hostům se nedaří snížit a nyní zakládají akci od začátku od Groha.
     
    22:27
    Hosté se už radovali ze vstřeleného gólu, ale není tomu tak. Jejich pokus totiž těsně u brankové čáry pokryl Cichoň a notně svůj tým podržel.
     
    23:20
    A další vyhození Sokolova, který i tohle oslabení už zvládne.
     
    23:26
    Sokolov je v plném počtu.
     
    24:13
    Adam Rulík dostal přihrávku na levý kruh, kde se mu otevřel prostor a jeho následná prudká rána končí na Dominiku Grohovi, který raději hru zastavuje.
     
    24:53
    Rohan si narazil s Vildumetzem, druhý jmenovaný ale nakonec nedostal kotouč do pásma Havířova. Hosté pak po zisku puku míří na opačnou stranu před Cichoně.
     
    25:58
    Jakub Vrána chtěl tečovat před Grohem nahození Františka Klejny, ale hostující gólman byl proti. Na druhé straně pak pokryl pokus Bechera Cichoň.
     
    26:57
    Jaromír Kverka poslal puk Osmíkovi a ten ještě akci vyšperkoval na Tomáše Vracovského, který pohotovou střelou orazítkoval horní tyč soupeřovy branky!
     
    27:42
    A břevno havířovské branky po chvilce zvonilo znovu!
     
    28:23
    Ján Petriska z prostoru mezi kruhy prověřil pozornost Oldřicha Cichoně, jenž uspěl a připsal další zákrok. Udržel tak tříbrankové vedení Sokolova i nulu na svém kontě.
     
    29:38
    Domácí trochu otevřeli obranu a Roman Szturc se natlačil před Cichoně, nakonec pak brankář Sokolova kotouč zalehl a připisuje další zákrok.
     
    30:39
    Vhazovalo se v pásmu Sokolova, hosté se tam na chvíli zdrželi, ale Cichoně nakonec neohrozili. Poté šli domácí do rychlého protiútoku, ale Kadlec neposlal dobrou přihrávku na spoluhráče.
     
    31:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nyní se to už hostům povedlo a ti snižují na rozdíl dvou branek. Domácí obrana úplně zapomněla na FILIPA SEMANA, jenž byl zcela sám před Cichoněm, po převzetí puku od Bořuty pak z bekhendu roztáhl domácího brankáře a prostřelil ho mezi jeho betony – 3:1. Asistence: Antonín Bořuta a Ondřej Becher.
    31:35 Filip SEMAN - 3:1
     
    33:19
    Domácí se snažili najít odpověď na inkasovanou branku a jejich další pokus pak neznamenal návrat ke tříbrankovému náskoku. Naopak hosté ožili a nyní opět prověřili Cichoně.
     
    34:04
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Otakar Šik – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    34:49
    Jakub Doktor se dostal ke střele před Cichoněm a znovu ho prověřil. Ten uspěl a také hned na to zastavuje hru. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    35:30
    Švec unikl ve vlastním oslabení až před branku hostů a byl faulován. Sudí tedy nařizují trestné střílení pro Sokolov.
     
    35:30
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Antonín Bořuta – trestné střílení, sekání).
     
    35:30
    Marek Švec se poté ujal exekuce trestného střílení, snažil se prostřelit Groha mezi jeho betony, ale neprocpal mezi ně puk. Skóre se tedy nemění.
     
    36:30
    A znovu byli Sokolovští v šanci v oslabení, ale opět se nedokázali prosadit. Nyní už jdou do akce zase hosté z Havířova dohrát zbytek početní výhody.
     
    37:12
    Zeman zabránil další střele hostů a poté domácí celek poslal puk až před hostující klec.
     
    37:36
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Jan Rudovský – 2 min., držení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Maxim Mastič.
     
    38:04
    Domácí jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:15
    Vracovského slibný svižný pokus skončil jen na pozorném Grohovi a hosté se pak osvobozují vyhozením puku přes celé kluziště.
     
    39:41
    Vildumetz to zkusil zblízka, ale na Groha nevyzrál. Ještě je hra přerušena a vhazuje se po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je minulostí, v ní skórovali pouze hosté, když se jim povedlo snížit a vzali tak Cichoňovi nulu. Domácí ale své vedení dobře brání a zatím jsou tak lépe na cestě k výhře. Uvidíme, co nám ještě nabídne třetí dějství, ve kterém hosté budou usilovat o vyrovnání.
     
    Střely na branku: 10 – 24
     
    Další třetina začne přibližně v 18:37.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Vracovský poslal kotouč na Poula a ten poté nahazoval před branku. Puk pak získali hosté a otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    40:47
    Daniel Poizl se proháčkoval až do zakončení, ale svou individuální akci nedotáhl do zdárného konce.
     
    41:17
    Jakub Doktor mezi kruhy nezachytil přihrávku a domácí toho využili k další akci na opačné straně, ale nic z toho nebylo. Rázem se pak vrací zase zpět do obrany.
     
    42:08
    Sokolovští ubránili další akci Havířova, který se natlačil před Oldřicha Cichoně a snažil se o kontaktní branku. Brankář Baníku byl zase pozorný.
     
    42:53
    Nahození od modré čáry chtěl tečovat před Grohem Vít Jiskra, ovšem brankář Havířova přicvakl betony k sobě a kotouč mezi nimi udržel.
     
    43:21
    Maxim Mastič se zjevil úplně sám před Cichoněm a pohotovou střelou se však neprosadil. Další slibná akce hostů tak končí neúspěchem.
     
    44:00
    Hra je po dalším zákroku Dominika Groha zastavena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    44:15
    Denis Zeman propadl na modré čáře, hosté vypíchli puk a směřovali s ním před braku Cichoně, ale i tato akce nebyla úspěšná.
     
    44:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale vyšlo a kontaktní branka Havířova je na světě. Procházkovu střelu z pravého kruhu vyrazil Oldřich Cichoň před sebe a poté byl na pohotovou dorážku JANA MARUNY krátký – 3:2. O zápletku v utkání je tedy zřejmě postaráno. Asistence: Ondřej Procházka.
    44:35 Jan MARUNA - 3:2
     
    45:19
    Maxim Mastič po pravé straně zavezl puk do pásma, následně pak z prostoru mezi kruhy vyslal nebezpečnou střelu Antonín Bořuta a Cichoň měl velké štěstí, protože mu zazvonila tyč jeho branky!
     
    46:01
    Náznak akce Havířova skončil na hokejce obránce domácích a ti se vydali směr branka Dominika Groha. Ale zastaveni byli už ve středním pásmu.
     
    46:31
    Vhazuje se po pravé ruce Oldřicha Cichoně.
     
    46:40
    A hned domácí brankář čelil střele z pravé strany, která skončila na jeho zákroku. Opět se pak přerušuje.
     
    46:58
    Patrik Kadeřávek vyslal na Groha přízemní pokus, který ale skončil vedle jeho pravé tyče. Po zisku kotouče pak hned míří na druhou stranu zase Havířovští.
     
    47:53
    Oldřich Cichoň chytil do lapačky další pokus hostů a drží svůj tým. Je zase přerušeno a buly bude po jeho pravé ruce.
     
    48:13
    Po pravém křídle unikl do pásma soupeře Tomáš Vracovský, tento náznak akce Baníku byl však znovu neúspěšný.
     
    48:36
    František Klejna si dobruslil puk u zadního mantinelu ve vlastním pásmu a domácí tak mohou jít do další útočné akce před svatyni Havířova.
     
    48:50
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Jan Maruna – 2 min., podrážení).
     
    49:04
    David Tůma se zjevil na pravém kruhu a jeho následná hodně svižná rána končí na pozorném Dominiku Grohovi. Ten tak hodně svůj tým podržel!
     
    49:36
    Martin Kadlec se protáhl do mezikruží, tam mu ale dobře clonili obránci Havířova a nepustili ho do žádného zakončení. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    50:29
    Akce hosté ve vlastním oslabení nevedla k vyrovnání a domácí si tak mohli oddychnout. A ještě jdou do útoku dohrát zbytek přesilové hry.
     
    50:50
    Havířov je v plném počtu.
     
    51:24
    U pravého hrazení v pásmu Sokolova vznikl souboj o kotouč. Ten nakonec vybojovali hráči Baníku a okamžitě přenášejí hru daleko od branky Oldřicha Cichoně.
     
    52:20
    Tvrdá rána Tomáše Vracovského končí pouze na dobrém zákroku Dominika Groha.
     
    52:29
    Baník právě vstřelil branku!
    Domácí vedou znovu rozdílem dvou branek a navýšili tak své šance na dnešní tříbodový večer. Martin Osmík poslal puk na JAROMÍRA KVERKU do prostoru mezi kruhy a ten se poté před Grohem nemýlil a svižnou ranou mu nedal šanci – 4:2. Asistence: Martin Osmík.
    52:29 Jaromír KVERKA - 4:2
     
    52:55
    Po dalším zákroku Dominika Groha je hra přerušena. Poté se bude vhazovat po levé ruce brankáře Havířova.
     
    53:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou opět po chvilce zpátky ve hře o body. Domácí nepokryli prostor u branky Oldřicha Cichoně a před ním se zjevil volný JAN MARUNA, který sklepl puk a dostal ho za záda sokolovského brankáře – 4:3. Pro Marunu je to druhý přesný zásah v dnešním utkání. Asistence: Lukáš Bednář a Antonín Bořuta.
    53:21 Jan MARUNA - 4:3
     
    54:32
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Osmík – 2 min., držení hole).
     
    54:47
    Hosté mají velkou šanci na srovnání stavu skóre, k dispozici totiž mají přesilovou hru.
     
    55:26
    Přihrávku Romana Szturce zablokoval jeden z domácích beků a Sokolov se pak hned poprvé osvobozuje a vyhazuje touš až před Groha.
     
    56:02
    Baníkovci se opět dostali na puk a ten znovu letí až před branku Dominika Groha. Domácí tak šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    56:32
    Sokolov je v plném počtu.
     
    57:03
    Domácí se dostali do pásma soupeře a chvíli tam drželi puk. Nepouštějí tak hosty k možnému odvolání brankáře.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:33
    Oldřich Cichoň nyní trochu zazmatkoval ve svém brankovišti, nakonec ale nedovolil soupeři dopíchnout puk jeho záda. Hra je zastavena a hosté si berou oddechový čas.
     
    58:33
    Branka Havířova je prázdná a hosté to tedy zkusí se šesti bruslaři v poli. Vhazovat se bude po pravé ruce Cichoně.
     
    59:03
    Hosté se dlouho drží v pásmu Sokolova a Cichoně doslova ostřelují. Ten se zatím drží a musí očekávat další tlak.
     
    59:24
    Sokolovští vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    59:54
    Hosté znovu vyslali další pokus, který poskakoval u odkryté domácí klece, následně pak ještě střílel Maruna, ale jeho střela byla sražena. Už to vypadá, že domácí závěrečný tlak zvládnou.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí hráči nakonec měli obavy o výsledek. Hosté v průběhu třetí třetiny totiž snížili na rozdíl jediné branky, ovšem domácí si dvoubrankový náskok vrátili zpět. Nakonec ještě jednou byli Havířovští na dostřel jediné branky, v závěrečné powerplay pak branku domácích ostřelovali, ale srovnat stav se jim nepovedlo. Domácí tak udrželi vedení a zapisují tři body do tabulky. Hosté se na dalekou cestu zpět do Havířova vydají s prázdnou.
     
    Střely na branku: 20 – 35
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:15:42)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Švec (T. Rohan, D. Zeman), 15. Prymula (J. Pohl), 17. D. Tůma (M. Kadlec), 53. Kverka (Osmík) – 32. F. Seman (Bořuta, Becher), 45. Maruna (O. Procházka), 54. Maruna (L. Bednář, Bořuta)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Krbeček) – Poizl, J. Pohl (A), Kadeřávek, Klejna, A. Rulík, D. Zeman, Tureček – Osmík, Kverka (A), Vracovský – D. Tůma, Šik, M. Kadlec – T. Rohan, Švec (C), Prymula – Jiskra, Vrána, Vildumetz.
    AZ Havířov: Groh (17. Štipčák) – Bořuta (A), Kočí, Rašner, Kachyňa, Chroboček, L. Rutar, Ševěček – Adamský, Maruna, Becher – O. Procházka, Rudovský, Doktor – R. Szturc (C), F. Seman (A), L. Bednář – Mastič, Petriska, Mrva.

    Rozhodčí: Kostourek, Hucl – Belko, Baxa
    thejrc.org