Vrchlabí – Přerov 5:2 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Poruba 2011 1:4 (kon.)
Sokolov – Havířov 4:3 (kon.) | Kadaň – Litoměřice 1:4 (kon.) | Frýdek-M. – Třebíč 2:3 (kon.)
Kolín – Kladno 1:2 (kon.) | Šumperk – Vsetín 6:2 (kon.) | Prostějov – Jihlava 3:5 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
HC Stadion Litoměřice
Středa 06.01.2021, 17:00 • ZS Kadaň • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:20:00)
     
    Dlouhou dobu vyrovnané klání je za námi. Hostujícímu celku ve třetí třetině vycházelo to, o co se po celou dobu pokoušeli. Díky tomu se dostali do vedení a nakonec i dokráčeli k výhře 4:1. Litoměřice si tak připisují hned v prvním utkání roku 2021 výhru, zatímco Kadaň i ve svém druhém letošním zápase na vítězství čeká.
     
    Konec zápasu.
    59:53 Patrik MIŠKÁŘ - 1:4
     
    59:53
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    V samém závěru kališníci navyšují své vedení a využívají druhou přesilovku! Z pravého kruhu celkem v poklidu vypálil PATRIK MIŠKÁŘ, který neomylně rozvlnil síť u vzdálenější tyče. Asistence: Matěj Beran a Petr Moravec.
     
    58:44
    Litoměřičtí celkem rychle obsadili pozice v útočném pásmu. Hned zkraje přesilovky vystřelil Matěj Beran, jehož střela ale mířila takřka rovnoběžně s brankovou čárou a za ní neproklouzla.
     
    58:41
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Radek Havel – 2 min., krosček).
     
    58:16
    Matěj Beran přihrál puk za sebe na Lukáše Válka. K němu se ovšem sjížděl Jakub Trefný, tak Válek zvolil návratovou akci k Tomáši Královi. Druhý nájezd už ale byl úspěšnější, skončil zásahem Richarda Běhuly.
     
    57:30
    Vladislav Houška se z vlastní třetiny odhodlal k průniku do útoku. Hned ve středním pásmu ale narazil na Matěje Berana, který ho ihned o puk obral.
     
    57:02
    Trhači se stále drží v útočném pásmu, dokonce i na puku. S ním si ale jen přihrávají, ke střele na Tomáše Krále zatím nedošlo.
     
    56:11
    Je to ale Kadaň, která si podél mantinelu najíždí do útočného pásma. Navíc Tomáš Král musel zasahovat proti zakončení Radka Havla z otočky k levé tyči jeho branky.
     
    55:20
    Radek Havel převzal kotouč osamocenému hráči Litoměřic v obranném pásmu. Ihned se pokusil nasměrovat své spoluhráče do protiakce, ovšem nahrávku nikdo z Kadaňských přesně nepřijal a puk doklouzal až na zakázané uvolnění.
     
    54:23
    Jánského přihrávka na Matěje Berana nebyla příliš přesná. Puk tak dojel až k Tomáši Královi, který ho v rohu podržel a nasměroval svůj tým do další šance.
     
    53:18
    Jakoby tato střela vlila Litoměřickým krev do žil. Z toho vyplynula i šance Davida Jindry, který našel před brankou dobře postaveného Lukáše Válka. Tomu se ale střela vůbec nevyvedla, namířil ji příliš vysoko a puk se pouze odrazil o střešní konstrukci kadaňského stadionu.
    52:22 Jan VÝTISK - 1:3
     
    52:22
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tomu se říká štěstí! Po vhazování převzal kotouč na modré JAN VÝTISK, který spíše jen nahodil puk obloučkem na branku. Ten ale přesně zaplul pod víko Běhulovy klece a hosté navyšují vedení! Asistence: Patrik Miškář.
     
    51:58
    Hosté se následně vydali do slibného přečíslení třech na dva. K zakončení se odhodlal Peter Jánský, jehož golfovou střelu ale zvládl Běhula polapit.
     
    51:32
    Litoměřická rozehrávka od vlastní branky je celkem důrazně napadána Kadaní. Výsledkem čehož je několik střel na Tomáše Krále, který ale na ně zvládl vyzrát.
     
    51:23
    Domácí v plném počtu.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 24. Koblížek (Houška, Berčík) – 27. Jánský (Marcel, Jícha), 49. Miškář (M. Beran, Marcel), 53. Výtisk (Miškář), 60. Miškář (M. Beran, Moravec)


    SK Trhači Kadaň: R. Běhula (Hanuljak) – Kottek (A), Trefný (C), T. Běhula, Kubát, R. Havel (A), Seemann, Karmaškov – J. Svoboda, Chlouba, M. Zabloudil – Koblížek, Berčík, Houška – Homer, Bucek, Havlín – Z. Zabloudil, Hradecký, Jakub Veselý.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Jebavý (A), Kremláček, Černohorský – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Stehlík, Jícha, Jánský – Jindra, Moravec, Válek – Pajer, Urban, Konečný.

    Rozhodčí: Čáp, Pilný – Flegl, Kotlík
    thejrc.org