Vítkovice – Sparta 5:4 (po pr.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.)
Plzeň – Litvínov 2:1 (3:1 po s.n.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
Berani Zlín
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 13.11.2020, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký páteční večer přeji všem příznivcům hokeje. O minulém víkendu se znovu rozjela hokejová extraliga a dnes jsou na programu další zápasy. My prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy PSG Berani Zlín a HC Dynamo Pardubice.
     
    PSG Berani Zlín

    Hokejisté Zlína stihli odehrát před dlouhou pauzou čtyři zápasy a měli na svém kontě tři body. Hned po pauze vyzvali pražskou Spartu na domácím ledě, kde padlo hned deset branek. Z výhry se však radovali Pražané, kteří zlínské Berany porazili 6:4. Ve středu pak Zlínští zajížděli do Olomouce, kde se střetli s tamními Kohouty. A byli úspěšní. Připsali totiž tři body za výhru 4:1 a nyní okupují devátou pozici v tabulce se ziskem šesti bodů. Dnes by rádi doma, byť bez fanoušků, na tento úspěch navázali a proti pardubickému Dynamu se pokusí znovu uspět.
     
    HC Dynamo Pardubice

    Také hosté z Pardubic před nucenou přestávkou měli na svém kontě čtyři duely, ve kterých nasbírali dva body. Po restartu tuzemské nejvyšší soutěže vyzvali Spartu Praha, která doma nezaváhala a vyhrála vysoko 7:1. A ani další zápas na ledě soupeře Dynamo nezvládlo. V Plzni padlo 2:5 a zatím tedy pokračuje ve špatných výsledcích, jako v předchozí sezóně. V současné době ho najdeme na posledním, tedy čtrnáctém místě a na svém kontě má stále dva body. Dnes se chtějí jeho hokejisté ode dna odpoutat a se Zlínem jakkoli bodovat. Nejlépe však plně. Rozhodně je ale nečeká žádná snadná cesta.
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly čtyřikrát. Třikrát se z výhry radovali zlínští Berani, jednou pak pardubický celek. A už i v letošním ročníku ELH došlo na vzájemný souboj, ve kterém zvítězil Zlín v Pardubicích 2:0. Dynamo tak má svému dnešnímu soupeři co vracet.
     
    Pardubicím bude chybět klíčový útočník Robert Kousal, jenž byl vyřazen z kádru Dynama. Měl totiž řídit pod vlivem kokainu.
    "Na základě informací z médií jsme Roberta Kousala vyřadili z týmu. Do oficiálního stanoviska Policie ČR Robert Kousal nebude u mužstva. Jakmile bude jasné stanovisko Policie ČR, dáme oficiální vyjádření, jak budeme situaci řešit," řekl Dušan Salfický.
     
    Naopak nebude chybět opora zadních řad. Do Pardubic totiž přišel Marek Ďaloga a už dnes nastoupí.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Kašík (Huf) – Nosek (A), Řezníček, Gazda, Ferenc, M. Novotný, Žižka (C), Suhrada – J. Ondráček, Fryšara, Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Karafiát, Herman, Sebera – Václavek, P. Sedláček, Kubiš (A).

    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Klouček) – Mikuš, J. Zdráhal, Ďaloga, Nakládal (C), J. Kolář (A), Holland, Bučko – Mandát (A), Poulíček, Svačina – Blümel, Claireaux, Tybor – Paulovič, Anděl, Kusý – Machač, Rohlík, Zeman.

    Rozhodčí: Kika, Kubičík – Ganger, Klouček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    U puku jsou domácí hokejisté a hned se dostávají před branku Pardubic. Ale nakonec z toho nic nebylo a hosté mohli rychle otočit hru.
     
    00:45
    Pardubičtí se dostali před branku Libora Kašíka a první střelu Dynama vyslal Jakub Nakládal, někdejší bek Lokomotivu Jaroslavl ale nezamířil přesně.
     
    01:07
    Lukáš Anděl se neprocpal obranou Beranů a domácí tak okamžitě směřují před branku Pavla Kantora.
     
    01:44
    Juraj Mikuš napřáhl na modré čáře, ale jeho snahu hned zablokovala hokejka domácího hráče. Nicméně hosté stále drží kotouč v útočném teritoriu.
     
    02:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení a otevírají tak účet dnešního duelu. Od modré čáry nahodil kotouč Jakub Nakládal a těsně před Liborem Kašíkem trefil hůl PATRIKA POULÍČKA, od kterého pak touš zaplul za záda domácího brankáře – 0:1. Asistence: Jakub Nakládal a Marek Ďaloga.
    02:45 Patrik POULÍČEK - 0:1
     
    03:41
    Pavel Kantor zapisuje první zákrok, když zasahoval proti střele Pavla Sedláčka. Nakonec pak kotouč raději ukryl pod lapačku a přerušil hru.
     
    03:53
    Opět bude buly vhozeno před Pavlem Kantorem. Hostující celek se totiž dopustil zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude po levé ruce pardubického gólmana.
     
    04:30
    Po nenápadné střele hostů byl kotouč sražen do rohu obranného pásma Zlína a odtud ho pak Berani zavezli na opačnou stranu a mohou zaútočit před Pavlem Kantorem.
     
    05:09
    Jan Kolář se snažil udržet puk u modré čáry, ale nakonec se mu to nepovedlo. Posléze už se ale k puku dostali opět hosté a znovu hrozí před Liborem Kašíkem.
     
    05:36
    Matěj Blümel vracel zpětnou přihrávkou puk před odkrytou Kašíkovu klec, ale domácí brankář to viděl a u zadní čáry puk zastavil. Hra je opět zastavena.
     
    05:56
    Další Kašíkův zákrok, ve kterém lapil kotouč do lapačky a opět raději zastavuje hru. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce, hosté tak mají stále útočné pásmo.
     
    06:10
    Marek Ďaloga zachytil ve středním pásmu puk a pokusil se ho dostat zase před domácí klec. Ovšem v tom mu zabránila domácí obrana a ta stáčí hru před Kantora.
     
    06:58
    Hosté jsou zatím tím aktivnějším týmem, před chvílí pálil jeden z hostů a Libor Kašík se musel v brankovišti natáhnout, aby holí puk srazil do bezpečí.
     
    07:43
    Domácí jen nahodili puk do útočného pásma, nakonec o něj hned přišli, ale zase si ho vrátili zpět a zrodila se střela Pavla Sedláčka, která skončila na zákroku Pavla Kantora.
     
    08:47
    Libor Kašík se musel ve svém brankovišti znovu co otáčet, aby zastavil další pokus soupeře. Dynamo tak opět bylo před jeho brankou aktivní.
     
    08:47
    Následuje první komerční přestávka.
     
    08:52
    Vladimír Svačina nahodil kotouč před branku Zlína a čekal na teč spoluhráče, ale nakonec z toho sešlo. Rázem pak Berani pádí před Pavla Kantora.
     
    09:17
    A ten hned musel zasáhnout proti nebezpečné střele od modré čáry z hole Davida Noska. Hostující brankář si po delší době sáhl na puk a hned dění na ledě pozastavil.
     
    09:41
    Zakázané uvolnění Zlína a hosté získali útočné pásmo. Vhazovat se bude po levici Libora Kašíka.
     
    09:53
    Jan Kolář posunul puk před branku Libora Kašíka, kde se ho snažil tečovat Denis Kusý, ovšem marně dobýval branku Zlína.
     
    10:10
    Dalibor Řezníček si dojel k zadnímu mantinelu pro puk a ten pak dostal až před Pavla Kantora. Zlínští se před jeho brankou chvíli zdrželi, avšak žádnou nebezpečnou střelou ho neohrozili.
     
    10:46
    Až nyní zapsal další veledůležitý zákrok. Martin Novotný natáhl hůl, ale kotouč do své moci dostal Pavel Kantor a okamžitě nechává hru zastavit.
     
    11:28
    Fryšara naznačoval, že má volnou hůl, ale přihrávka k němu nemířila. Poté střílel Bedřich Köhler, ale jeho pokus prosvištěl jen těsně vedle branky Pavla Kantora.
     
    12:02
    Radoslav Tybor nahodil bekhendem puk do útočného pásma, ale tentokráte to bylo ze strany Dynama vše. Do akce na druhou stranu tak jde znovu zlepšující se Zlín.
     
    12:45
    Zlínští zakládali slibnou akci, ale dopustili se postavení mimo hru, která je tak přesunuta zpět do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    12:45
    To ale až po další komerční přestávce, která právě následuje.
     
    12:46
    U puku byli hosté, ale Zlínští je rychle o něj připravili a zatáhli ho před branku Pavla Kantora. Šlahařovu střelu ale srazila obrana Pardubic do bezpečí.
     
    13:24
    Martin Novotný se snažil obtěžovat soupeře a chtěl vybojovat puk. Ale domácímu bekovi se to nepovedlo a musí se tak rychle vracet zpět na druhou stranu, hrozí útok Pardubic.
     
    14:04
    Od vlastní branky znovu Martin Novotný dostává touš do útočného pásma, ale pozorná obrana Pardubic byla opět na místě a nedovolila, aby domácí celek zahrozil před Kantorem.
     
    15:02
    Kolář poslal puk do útočné třetiny, Holland na něj ale nedosáhl. Ovšem hosté stále drží hru před Kašíkem, který musí být pozorný.
     
    15:35
    Libor Kašík se roztáhl v brankovišti jak široký tak dlouhý a zabránil tak další střele hostů. Rohlík pálil z první z mezikruží, ale fantasticky ho vychytal domácí brankář.
     
    15:54
    Další slibně se rodící akci Zlína zastavil ofsajd a hra se tak opět stěhuje do neutrální zóny. Vhazovat se bude blíže hostující brance.
     
    16:06
    Patrik Poulíček nabral podél pravého mantinelu rychlost a zatáhl puk před branku Kašíka, ale nakonec se hosté k žádné střele před jeho svatyní nedostali.
     
    16:37
    Stále hosté drží kotouč před soupeřovou klecí a snaží se o navýšení skóre.
     
    17:17
    Kolář trefil Köhlera, ale druhý jmenovaný neměl sílu na to, aby sebral kotouč a nadále tak pokračuje akci pardubického celku.
     
    17:46
    Valentin Claireaux, jenž to ve Zlíně velmi dobře zná, neboť zde působil, střílel mezi tři tyče, ale tam byla připravena obrana Beranů a nedovolila mu skórovat.
     
    18:20
    Další dělovka hostů končí na Kašíkovi, který se rozhodně v první třetině ve svém brankovišti nenudí.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:09
    Zakázané uvolnění Zlína, vše se znovu stěhuje před svatyni Libora Kašíka, buly bude vhozeno na levém kruhu.
     
    19:28
    Hosté prohráli souboj o puk u zadního mantinelu v útočném pásmu a Zlínští tak mohou ještě projít do útoku na opačný konec kluziště.
     
    19:55
    Ale hosté se ubránili rodící se akci a hned poslali kotouč znovu do útočného pásma, kde ho drží na své holi jeden z domácích beků, už se ale nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina duelu mezi Zlínem a Pardubicemi je minulostí. Lépe vyšla hostům, kteří byli o něco aktivnější a ve třetím minutě se ujali vedení. Patrik Poulíček tečoval nahození Nakládala od modré čáry a kotouč skončil za Kašíkem. Domácí se snažili o vyrovnání, ale proti dobře hrajícímu Dynamu se jim to zatím nepovedlo. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, ve které Zlín bude usilovat o vymazání jednobrankového manka.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:17.
     
    Střely na branku: 6 – 12
     
    Led na druhou třetinu ve Zlíně je připraven a za malý okamžik tak bude moci začít prostřední dějství.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:29
    Hosté se hned na úvod druhé třetiny nastěhovali do pásma Zlína, kde ale nevystřelili a následně pak se domácí dostali před Kantora, ale i on nemusel do zákroku.
     
    20:50
    Nyní musel Pavel Kantor do zákroku proti nebezpečné střele Zlína a hra je zastavena.
     
    21:09
    Valentin Claireaux vyhrál vhazování v pásmu Zlína a nasměroval svůj celek před Kašíka. Ovšem poté se Pardubičtí dopustili zakázaného uvolnění a jde se do teritoria Zlína.
     
    21:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. JIŘÍ ONDRÁČEK zachytil puk ve středním pásmu, nabruslil si s ním do pásma hostů. Tam ještě hledal někoho na přihrávku. Nakonec to však zkusil sám, našel si lepší pozici ke střele a pak Kantora prostřelil – 1:1. Bez asistence.
    21:35 Jiří ONDRÁČEK - 1:1
     
    22:08
    Berani ožili a na Kantora šla v krátkém sledu po sobě další střela, kterou ale brankář Dynama chytil a nechal hru raději zastavit. Vhazování se tak bude konat po jeho pravé ruce.
     
    22:29
    Další zakázané uvolnění Pardubic stěhuje hru zpět před branku Pavla Kantora.
     
    22:54
    Stejná situace se nyní opakuje znovu a Zlín tak zadarmo opět získává útočnou třetinu.
     
    23:00
    Ondráček se snažil dotírat před Kantorem, ten poté poslal k zemi domácího hráče, ale sudí naznačuje, že vše bylo v rámci pravidel a vylučovat nebude.
     
    23:17
    Kolářova rána neprošla přes Jana Václavka, který zakročil a pomohl obraně domácích. Následně pak se do akce dostávali Berani, ale zastavili je agilní hosté.
     
    24:01
    Další zákrok Pavla Kantora a hra je pozastavena. Domácí tak udrží teritorium Pardubic, vhazování proběhne po levici brankáře pardubického Dynama.
     
    24:15
    Bedřich Köhler se pokoušel prostrčit puk skrze pardubickou obranu, ale marně. Ten získali hosté a velmi rychle se přestěhovali před domácí klec.
     
    25:21
    Pavel Sedláček se nedostal ke kotouči a Zlínští tak nemohli jít do akce. Na druhé straně se ofsajdu dopustili hosté a hra je vykázána do středního pásma.
     
    25:29
    Icing také na domácí straně a do útoku tak mohou jít zase hosté. Vhazuje se před Liborem Kašíkem.
     
    25:41
    Lukáš Anděl objel branku Zlína, dostal kotouč před Kašíka, ale následně pak už přesně nevystřelil. Akce hostů je u konce a nyní následuje domácí útok.
     
    26:19
    Dynamo velmi rychle získalo puk zpět a po rychlém přechodu do útočné třetiny střílel Vladimír Svačina, ale na Libora Kašíka nevyzrál. Hra je pozastavena.
     
    26:19
    A následuje i další komerční přestávka.
     
    26:26
    Martin Novotný nejprve nedostal puk do útočného pásma, za chvíli už ale ano a sám pak vystřelil, ale jen do připraveného beka pardubického Dynama. Nicméně nadále pokračuje zlínská akce.
     
    27:19
    Jakub Šlahař si našel puk za brankou soupeře, dostal se před Pavla Kantora, ale nakonec jeho pokus šel jen vedle jeho branky.
     
    28:06
    Pavel Sedláček vybojoval puk a hned ho poslal do ohně před klec Pardubic, ale tam neměl nikoho na teč.
     
    28:30
    Valentin Claireaux měl na holi velkou šanci. Sjel si k nahozenému puku a ten tečoval před Liborem Kašíkem, svého někdejšího spoluhráče ale nepřekonal. Za domácím brankářem totiž zazvonila tyč!
     
    29:02
    Vhazovalo se před brankou Libora Kašíka, hosté se poté hned dostali k dalšímu pokusu, který ale brankář zlínských Beranů srazil helmou mimo tři tyče.
     
    29:19
    Vladimír Svačina napřáhl na pravém kruhu a byla z toho další šance Pardubic. Ovšem kotouč tečoval mimo Jakub Šlahař.
     
    29:59
    Pavel Kantor si sáhl znovu na kotouč, když na něho domácí vyslali další nebezpečnou střelu a poté raději hru nechal přerušit.
     
    30:09
    David Nosek byl dalším zlínským hráčem, který donutil Kantora k zákroku a zároveň i k přerušení hry. Vhazuje se po pravé ruce brankáře Východočechů.
     
    30:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani strhávají vedení na svou stranu a otáčejí stav zápasu. K odraženému puku se dostal na levém kruhu DALIBOR ŘEZNÍČEK a obránce Zlína pak pohotovou střelou prostřelil Pavla Kantora – 2:1. Nyní je to tedy pardubický celek, který musí dohánět manko. Asistence: Jiří Ondráček.
    30:33 Dalibor ŘEZNÍČEK - 2:1
     
    30:51
    Vhazovalo se před Liborem Kašíkem, hosté vybojovali puk a těsně před Kašíkem se snažil dorážet Patrik Poulíček, ale bylo to nepřesné.
     
    31:35
    Matěj Blümel se snažil prostřelit Libora Kašíka nenápadnou střelou, ale z mezikruží trefil jen hruď zlínského brankáře. Ten hru zastavuje a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    31:51
    A znovu Matěj Blümel, který tentokráte nevybojoval puk v rohu pásma soupeře a ten tak posílá puk do neutrální zóny.
     
    32:12
    Avšak bylo to příliš prudké a je tu další zakázané uvolnění Beranů. Vše se tedy stáčí opět před branku Libora Kašíka.
     
    32:32
    Rhett Holland zachytil kotouč ve středním pásmu a hosté mohli jít dopředu. Ale proti jejich počínání byla opět obrana Zlína, která otáčí hru před Pavla Kantora.
     
    33:15
    Další zakázané uvolnění, tentokráte na straně pardubického celku.
     
    33:33
    Václavek nahodil puk pro Fryšaru. Druhý jmenovaný ale upadl a akce Zlína tak měla pouze a jen jepičí život. Toho využili hráči Pardubic a pádí před Libora Kašíka.
     
    33:59
    Následuje další komerční přestávka.
     
    34:08
    Jakub Nakládal se snažil vybojovat puk za brankou Pardubic, ale nic z toho nebylo. Naopak od modré čáry střílel jeden z domácích, ale pouze do Pavla Kantora.
     
    34:27
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., nesportovní chování).
     
    34:37
    Hosté mají šanci srovnat stav utkání v nabídnuté přesilové hře. Vůbec první v tomto duelu.
     
    35:02
    Střela Patrika Poulíčka skončila na zákroku Libora Kašíka. Ten vydoloval puk ze své výstroje a hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    35:13
    Hra vysokou holí na straně Mikuše a bude se vhazovat ve středovém kruhu. Zlínští se zatím přesile hostujícího Dynama dobře brání.
     
    35:45
    Ránu Jakuba Nakládala tečoval před Liborem Kašíkem Valentin Claireaux, ale znovu zlínský brankář zakročil. Následně pak se domácí osvobozují a posílají puk až před Pavla Kantora.
     
    36:27
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    36:54
    Jakub Šlahař poslal na pravou stranu kotouč pro Zdeňka Okála. Ten si chtěl sjet k pravému kruhu, ale zastavil ho jeden z beků pardubického celku.
     
    37:31
    Pavel Kantor jel za svou branku, aby zachytil puk a mohl ho poslat do bezpečí. Pomohl tak obraně, která byla v tu chvíli dále od jeho klece.
     
    38:02
    Marek Ďaloga chtěl střílet od modré čáry, ale zjevil se před ním domácí hráč, který jeho pokus zastavil bruslí. Hosté ale puk získali zpět a stále útočí.
     
    38:39
    Za brankou Zlína vznikl souboj o puk, ten vydolovali Berani a míří okamžitě až před branku Pavla Kantora, který se bude muset mít na pozoru.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:31
    Jakub Šlahař vystřelil směrem na branku hostů, ale tam byl s dalším zákrokem připraven Pavel Kantor, jenž nechal raději hru ještě pozastavit.
     
    39:50
    Domácím nevyšel závěrečný útok ve druhé třetině, na druhé straně si stejně počínali hosté. A už se rozhodně nic nestane. Kotouč je v neutrální zóně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je u konce a z pohledu domácího celku byla úspěšná. Ve dvaadvacáté minutě totiž vyrovnal Jiří Ondráček a v jednatřicáté minutě pak strhl vedení na zlínskou stranu Dalibor Řezníček. Nyní tak jdou hosté v pozici prohrávajícího celku do kabin a ve třetí části hry se pokusí srovnat.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:17.
     
    Střely na branku: 15 – 24
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Domácí od vlastní branky zakládají akci a pokusí se před Kantorem své vedení navýšit.
     
    40:58
    Jenže hosté byli proti, sebrali soupeři kotouč a zavezli ho před Libora Kašíka, který ale nemusel zasahovat, neboť na něho nemířila žádná střela.
     
    41:42
    Po ofsajdu Zlína se hra přestěhovala do středního pásma, kde se vhazovalo. Následně pak ale hosté zatáhli puk na druhou stranu.
     
    42:04
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Patrik Poulíček – 2 min., podrážení).
     
    42:19
    Zlínští se nastěhovali do pásma soupeře, v rohu ale přišli o puk a ten chtěli hosté vyhodit ven. Nejprve se jim to nepovedlo, napodruhé už ano.
     
    43:35
    Jakub Herman naznačoval akci Zlína, ale do pásma mu projel dříve spoluhráč než puk a je z toho postavení mimo hru a stěhování hry znovu do neutrální zóny.
     
    44:04
    Poulíček je na ledě a hosté jsou tedy v plném počtu.
     
    44:28
    Pavel Kantor musel být pozorný ve svém brankovišti, i když už byli hosté v plném počtu, dojížděla akce Zlína. Nakonec šel pokus jen vedle jeho klece.
     
    44:44
    Hosté to zkusili znovu, rozvinuli další svou akci, ale narazili na obranu Zlína, která je do zakončení před Liborem Kašíkem nepustila.
     
    45:21
    Marek Ďaloga vyslal nebezpečný projektil na Libora Kašíka a domácí brankář tentokráte už musel zakročit.
     
    45:34
    Zlínští stále drží jednobrankový náskok, hosté ale dělají vše pro to, aby srovnali nepříznivý stav. Nyní se jim to ale nepovede, protože Berani velmi rychle míří na opačnou stranu.
     
    46:15
    Po střele Jana Václavka končí puk v lapačce Pavla Kantora a hra je přerušena. Následuje také další komerční přestávka. Po ní se bude vhazovat před hostující brankou.
     
    46:27
    Juraj Mikuš nepřesně střílel od modré čáry, následně pak skončil puk u mantinelu, kde ho vybojovalo znovu Dynamo a pokračuje akce hostů.
     
    46:53
    Zdeněk Okál ale získal puk a nahodil ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    47:40
    Radoslav Tybor přešel hladce do útočného pásma, nechal kotouč Valentinu Claireauxovi a ten poté svou střelu nasměroval mimo tři tyče.
     
    48:22
    Další pardubická akce nepřinesla ovoce a puk opouští pásmo a míří do neutrální zóny.
     
    48:38
    Holland nyní srazil domácího hráče hodně tvrdě a utkání pro něj končí. Pardubický bek dostane pětiminutový trest a samozřejmě i do konce utkání.
     
    48:38
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Rhett Holland – 5 min., podrážení). Trest odpyká Michal Machač.
     
    49:33
    Domácí se déle drželi v útočném pásmu, nakonec ale puk získali hosté a hned ho poslali až před domácí klec. Šetří tak cenné vteřiny z dlouhého oslabení.
     
    50:05
    Jiří Ondráček obkroužil pravý kruh, poslal kotouč na modrou čáru a poté střílel jeden z domácích beků. Hosté však vše jistili a znovu se osvobozují.
     
    51:12
    David Nosek sice získal puk, ale hned ho ztratil. Honejsek ho ale ještě udržel v útočném pásmu a znovu tak mohou Berani zakombinovat před Pavlem Kantorem.
     
    51:48
    Noskova bomba skončila v lapačce hostujícího brankáře a hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    51:59
    Hosté zachytili puk a znovu ho okamžitě posílají až před domácí klec a šetří další vteřiny. Jejich početní výhoda se už chýlí, sice pomalu, ale ke konci. Přesilovka Zlínu příliš nevychází.
     
    52:29
    Gazdův pokus Pavel Kantor dobře viděl a zapsal další důležitý zákrok. Drží tak hosty stále ve hře o body. Vhazuje se po pravici brankáře Dynama.
     
    52:38
    Další zákrok Kantora. Tentokráte ukryl do lapačky střelu Davida Noska a znovu nechal dění na ledě zastavit.
     
    52:50
    Po nepřesné souhře Zlína zachytili puk hosté a ten tak letí opět až před Libora Kašíka.
     
    53:23
    Berani se sami vykázali z útočného pásma a vypadá to, že velmi dlouhé oslabení hosté zvládnou bez úhony. Ještě ale zbývá patnáct vteřin z trestu Hollanda.
     
    53:38
    Pardubice jsou v plném počtu.
     
    53:41
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    53:53
    Pardubičtí drží kotouč na svých holích a na nic nečekají a útočí. Ovšem proti obraně Zlína se jim zatím nedaří dostat puk za záda Libora Kašíka.
     
    54:22
    Menší tlak hostů zastavil jeden z beků Zlína, který poslal kotouč do středního pásma, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Hosté tak musejí další akci zakládat téměř až od Kantora.
     
    55:18
    Další výhoz domácích do střední třetiny a Zlín jde střídat. Na led skáčou čerstvé síly.
     
    56:12
    Kusý nezpracoval puk na modré čáře a ten mu utekl do středního pásma. Poté ho posunul ještě dále zlínský Jan Václavek a oba celky střídají.
     
    56:51
    Berani drží kotouč co nejdále od Libora Kašíka. Snaží se už svůj těsný náskok pouze bránit a nikam se příliš neženou.
     
    57:35
    Domácí dostali puk znovu až před hostující branku. Antonín Honejsek ale nezakončil. Nicméně domácí jsou stále před Pavlem Kantorem.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:04
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Berani v závěru třetí třetiny přicházejí o své vedení a začíná se znovu od začátku. LUKÁŠ ANDĚL se protlačil na pravou stranu a poté pohotově překonal Libora Kašíka – 2:2. Asistence: Denis Kusý.
    58:04 Lukáš ANDĚL - 2:2
     
    58:44
    Kotouč po střele domácího hráče končí ve výstroji Pavla Kantora a hra je přerušena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:56
    Rhett Holland to zkusil z levého kruhu, ale jeho pokus byl sražen mimo tři tyče. Následně pak Zlínští ještě otáčejí hru před Pavla Kantora.
     
    59:53
    Už to vypadá, že se nic nestane a zápas tak dojde minimálně do nastavené hrací doby.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení se třemi hráči na obou stranách. Pokus ani po něm nebude znám vítěz, půjde se na samostatné nájezdy.
     
    Střely na branku: 26 – 31
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:19
    Hosté mají puk a pomalu se blíží domácí brance. Marek Ďaloga ho před branku Zlína zatáhl podél levého mantinelu.
     
    61:05
    Jakub Nakládal pálil na domácí branku, ale jeho pokus končí na obránci Zlína. Do akce na druhé straně tak jdou nyní Berani.
     
    61:33
    Jakub Šlahař zakončil z mezikruží, ale trefil jen Pavla Kantora, jenž poté okamžitě zastavuje hru.
     
    61:52
    Zdráhalovo zakončení zastavil Libor Kašík a Zlínští pak hned otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    62:58
    Ofsajdové postavení Zlína vyhodilo hru zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    63:32
    Vladimír Svačina poslal puk po mantinelu na Jakuba Nakládala, ale hosté se poté nedostali blíže brance Libora Kašíka. Následně pak hru otáčejí před Kantora zase Berani.
     
    64:00
    Hraje se poslední minuta prodloužení.
     
    64:23
    Zakončení Matěje Blümela šlo vedle Kašíkovy branky. Došlo ale k faulu hostujícího hráče a bude se ještě vylučovat.
     
    64:23
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., podrážení).
     
    64:49
    Jan Mandát dorážel před Kašíkem střelu spoluhráče, domácí se ale dostali na kotouč a hned ho poslali až před hostující klec. Už to vypadá, že ani prodloužení nerozhodne.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Je to tak. Půjdeme do samostatných nájezdů.
     
    Střely na branku: 29 – 32
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Bedřich Köhler jel jako první, proti Kantorovi neuspěl.
     
    1. série
    0:0
    Také hostující Claireaux neuspěl, když Libor Kašík jeho pokus zneškodnil.
     
    2. série
    0:0
    Okálova klička příliš blízko Kantora neskončila za jeho zády.
     
    2. série
    0:0
    Patrik Poulíček se rychle rozjel a svižnou ranou neprostřelil Libora Kašíka.
     
    3. série
    1:0
    Antonín Honejsek procedil puk mezi betony Pavla Kantora a Zlín vede.
     
    3. série
    1:0
    Jan Mandát to zkusil také mezi betony, ale trefil jen beton Kašíka.
     
    4. série
    2:0
    Jakub Šlahař se trefil pod lapačkou Kantora a navyšuje vedení Zlína na nájezdy.
     
    4. série
    2:0
    Vladimír Svačina musel dát, aby se pokračovalo, ale zblízka na Kašíka nevyzrál. Je to jasné, bonusový bod navíc bere Zlín.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Berani Zlín.
    Autorem vítězné branky je ANTONÍN HONEJSEK.
    Antonín HONEJSEK - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Zlín sice přišel o vítězství v základní hrací době v závěru třetí třetiny, nakonec ale vítězí v samostatných nájezdech a zapisuje tak bonusový bod navíc. Hosté se musí spokojit s bodem jedním.
     
    Střely na branku: 29 – 33
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:09:42)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. J. Ondráček, 31. Řezníček (J. Ondráček), rozh. náj. Honejsek – 3. Poulíček (Nakládal, Ďaloga), 59. Anděl (Kusý)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Bedřich Köhler (ZLN)
    0:0   Valentin Claireaux (PCE)
    2. série:
    0:0   Zdeněk Okál (ZLN)
    0:0   Patrik Poulíček (PCE)
    3. série:
    1:0   Antonín Honejsek (ZLN)
    1:0   Jan Mandát (PCE)
    4. série:
    2:0   Jakub Šlahař (ZLN)
    2:0   Vladimír Svačina (PCE)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Nosek (A), Řezníček, Gazda, Ferenc, M. Novotný, Žižka (C), Suhrada – J. Ondráček, Fryšara, Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Karafiát, Herman, Sebera – Václavek, P. Sedláček, Kubiš (A).
    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Klouček) – Mikuš, J. Zdráhal, Ďaloga, Nakládal (C), J. Kolář (A), Holland, Bučko – Mandát (A), Poulíček, Svačina – Blümel, Claireaux, Tybor – Paulovič, Anděl, Kusý – Machač, Rohlík, Zeman.

    Rozhodčí: Kika, Kubičík – Ganger, Klouček
    thejrc.org