Vítkovice – Sparta 5:4 (po pr.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.)
Plzeň – Litvínov 2:1 (3:1 po s.n.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (1:0, 2:0, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 13.11.2020, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:28 Radim ZOHORNA - 3:2
     
    50:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A už je to o jediný gól! RADIM ZOHORNA objel obranu soupeře a poslal puk skvělou střelou přesně do pravého horního rohu. bez asistence.
    47:54 Joona JÄÄSKELÄINEN - 3:1
     
    47:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Brněnská obrana se nepoučila a znovu nechala projet puk skrz celé pásmo na střelu z první. Proti bezchybné ráně JOONY JÄÄSKELÄINENA už neměl Klimeš nárok. Asistence: Adam Zbořil, Martin Ševc.
    34:53 Luboš HORKÝ - 3:0
     
    34:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hrálo se už v pěti na obou stranách, když Brňané udeřili potřetí v zápase. Jakub Zbořil napálil puk od modré na bránu a LUBOŠ HORKÝ jej tečoval do pravého horního rohu. Rozhodčí si celou situaci ještě zkontroloval u videa a následně regulérnost gólu potvrdil. Asistence: Jakub Zbořil, Tomáš Vincour.
    23:47 Karel Plášek ml. - 2:0
     
    23:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou gólů. Libor Hájek se k puku dostal znovu a přenechal jej Luboši Horkému, který ještě přihrál KARLU PLÁŠKOVI. Mladý brněnský útočník pak předvedl pěknou individuální akci a pověsil kotouč do horního rohu brány. Asistence: Libor Hájek.
    16:01 Jakub KLEPIŠ - 1:0
     
    16:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané střílejí první gól a ujímají se vedení. Peter Schneider zpracoval přihrávku Hájka na levé křídlo a dostal se se spoluhráčem do přečíslení dva na jednoho. JAKUB KLEPIŠ pak Rakušanův pas využil k tomu, aby jej z první usměrnil mezi betony gólmana. Asistence: Peter Schneider, Libor Hájek.
    Marken.cz

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 17. Klepiš (Schneider, Hájek), 24. Plášek ml. (L. Horký, Hájek), 35. L. Horký (J. Zbořil, Vincour) – 48. Jääskeläinen (A. Zbořil, Ševc), 51. R. Zohorna


    HC Kometa Brno: Klimeš (Vejmelka) – F. Král, O. Němec (A), J. Zbořil, Pyrochta (A), Gulaši, Svozil, Hájek – Zaťovič (C), Klepiš, Schneider – Vincour, Rákos, T. Svoboda – Plášek ml., Brabenec, L. Horký – Matěj Svoboda, Gajarský, Kunc.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Šidlík, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Klikorka, Fillman, Vacík – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Kotala – Flynn, Najman, P. Kousal – Lunter, R. Zohorna, Šťastný.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Bryška, Axman
    thejrc.org