Vítkovice – Sparta 5:4 (po pr.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.)
Plzeň – Litvínov 2:1 (3:1 po s.n.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (3:0, 0:2, 2:0)
HC Olomouc
Pátek 13.11.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:16 Martin RŮŽIČKA - 5:2
     
    58:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je to tak, dvojnásobná přesilovka znamená pátou trefu Ocelářů, kdy Vrána našel přihrávkou přes brankoviště osamoceného MARTINA RŮŽIČKU, kterému stačilo trefit odkrytou klec. Asistence: Petr Vrána a Matěj Stránský.
    54:34 Ondřej KOVAŘČÍK - 4:2
     
    54:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům se daří znovu odskočit na rozdíl dvou branek, ONDŘEJ KOVAŘČÍK měl k dispozici najíždějícího Jaška ale vzal to na sebe a jeho snažení se vyplatilo, když z pravého kruhu nekompromisně prostřelil Lukáše. Asistence: Milan Doudera a Lukáš Jašek.
    39:39 Vojtěch TOMEČEK - 3:2
     
    39:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A chyba Chmielewského nezůstane bez potrestání, zpoza pravého kruhu vypálil hostující VOJTĚCH TOMEČEK a trefil se náramně. Volný prostor u vzdálené tyčky si Kořenář pokrýt nedokázal a Olomouc snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: David Škůrek.
    33:35 Lukáš KUCSERA - 3:1
     
    33:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jan Jaroměřský už naskočil na ledovou plochu, do hry se již však zapojit nestihl. Skvělá volej LUKÁŠE KUCSERY zpoza pravého kruhu nekompromisně vymetla levý horní roh Kořenářovy klece. Asistence: Tomáš Dujsík.
    13:56 Matěj STRÁNSKÝ - 3:0
     
    13:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak Oceláři slaví již potřetí, před Lukášem se dokázal dobře zorientovat MATĚJ STRÁNSKÝ a zasunul kotouč mezi betony maskovaného Kohouta. Asistence: Martin Růžička a Jan Jaroměřský.
    07:10 Patrik HREHORČÁK - 2:0
     
    07:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    A pod Javorovým je to již o dvě branky, domácí PATRIK HREHORČÁK si před levým kruhem srovnal kotouč na svou čepel a fantasticky zavěsil do bližšího rohu branky. Asistence: Martin Gernát a Ondřej Kovařčík.
    02:33 Martin GERNÁT - 1:0
     
    02:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    A první trefa zápasu na sebe opravdu nenechala dlouho čekat, od modré čáry se přesnou dělovkou k levé tyči prosazuje MARTIN GERNÁT. Asistence: Martin Růžička a Erik Hrňa.
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 3. Gernát (Martin Růžička, Hrňa), 8. Hrehorčák (Gernát, O. Kovařčík), 14. M. Stránský (Martin Růžička, Jaroměřský), 55. O. Kovařčík (M. Doudera, Jašek), 59. Martin Růžička (P. Vrána, M. Stránský) – 34. Kucsera (Dujsík), 40. V. Tomeček (Škůrek)


    HC Oceláři Třinec: Kořenář (Štěpánek) – M. Doudera, Gernát, D. Musil (A), Galvinš (C), Kundrátek, Jaroměřský – Martin Růžička, P. Vrána, M. Stránský – Chmielewski, Marcinko, Zadina – O. Kovařčík, Jašek, M. Kovařčík – Dravecký (A), Roman, Hrehorčák – Hrňa.
    HC Olomouc: Lukáš (Konrád) – Švrček, Škůrek, Vyrůbalík, Dujsík (A), Ondrušek, A. Rutar (C), T. Černý – Ostřížek, J. Knotek, V. Tomeček – J. Káňa (A), Nahodil, Kucsera – Olesz, Čachotský, Mácha – Burian, Kořenek, Bambula.

    Rozhodčí: Pešina, Šindel – Zíka, Šimánek.
    thejrc.org