Vítkovice – Sparta 5:4 (po pr.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.)
Plzeň – Litvínov 2:1 (3:1 po s.n.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
Mountfield HK
Pátek 13.11.2020, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:49 Radan LENC - 4:1
     
    52:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak teď už to bude mít Hradec Králové hodně složité! Tygři se dostali díky otevřené hře Mountfieldu do brejku a v situaci dva na jednoho přihrál Michal Birner kotouč RADANU LENCOVI. Ten se s tím vůbec nepáral a parádním švihem vymetl horní roh! Mazancovi zvoní v uších ještě teď. Asistence: Michal Birner.
    39:05 Michal BIRNER - 3:1
     
    39:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují náskok! V situaci dva na jednoho přihrával Tomáš Filippi svému spoluhráči, jenže jeho pas rybičkou zneškodnil obránce Hradce. Kotouč se ale k Filippimu odrazil zpět a tentokrát už se mu ho povedlo dostat na MICHALA BIRNERA, který se trefil do napůl odkryté klece. Asistence: Tomáš Filippi, Adam Musil.
    24:48 Dávid GRÍGER - 2:1
     
    24:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilovka už sice skončila, Tygři ale i tak otáčí vývoj zápasu! Tomáš Rachůnek vybojoval kotouč u mantinelu, přihrál jej mezi kruhy Petru Jelínekovi a ten ho rovnou poslal do prostoru brankoviště. Tam si jeho pas našel DÁVIDA GRÍGERA, který z bezprostřední blízkosti prostřelil dezorientovaného Mazance a během tří minut si připisuje druhý zásah! Asistence: Petr Jelínek, Tomáš Rachůnek.
    22:17 Dávid GRÍGER - 1:1
     
    22:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygrům se dlouho početní hra nedařila, nakonec ale vyrovnávají! DÁVID GRÍGER, přihrál podél modré čáry Tomáši Rachůnkovi a ten s ním vybruslil na vrchol levého kruhu. Mezitím si Gríger najel před bránu, kam mu jeho spoluhráč puk vrátil a slovenský útočník překonal Marka Mazance střelou do protipohybu! Asistence: Tomáš Rachůnek.
    03:23 Kevin KLÍMA - 0:1
     
    03:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Mountfield se ujímá vedení! Hosté rozjeli ve středním pásmu rychlé přečíslení, Jakub Lev z levého křídla přihrál na pravý kruh zcela volnému KEVINU KLÍMOVI a ten přesně mířenou ranou propálil Petra Kváču. Asistence: Jakub Lev.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 23. Gríger (T. Rachůnek), 25. Gríger (P. Jelínek, T. Rachůnek), 40. Birner (Filippi, A. Musil), 53. Lenc (Birner) – 4. Kevin Klíma (Lev)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (Pařík) – Šmíd (A), Knot, Rosandić, T. Hanousek, Derner, Havlín – Birner (A), Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – A. Musil, P. Jelínek (C), M. Zachar – J. Vlach, Najman, Průžek – Šír.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Zámorský, Hronek, Blain, Jank, F. Pavlík (A) – R. Pilař, Orsava, Cingel – Smoleňák (C), J. Sklenář, V. Růžička – Kelly Klíma, Perret, Kevin Klíma – Lev, R. Pavlík, Koukal – M. Chalupa.

    Rozhodčí: Hejduk, Lučan – Pilný, Kis
    thejrc.org