Detva – Lipt. Mikuláš 0:0 (odl.) | Nové Zámky – Banská Bystrica 3:2 (kon.) | Nitra – Poprad 2:4 (kon.)
Trenčín – Miskolc 3:6 (kon.) | Košice – Zvolen 4:1 (kon.)
konec
HC Košice
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HKM Zvolen
sk Pátek 13.11.2020, 18:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas medzi Košicami a Zvolenom je definitívne na konci. Viac sa v ňom darilo domácim, ktorí súpera zdolali pomerom 4:1 a do tabuľky si tak pripísali tri body.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 30:36

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim. Prajem vám príjemný zvyšok pracovného týždňa a pokojný víkend. (20:23:32)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:14
    V absolútnom závere spálil svoju superšancu Chovan, keď stál zoči-voči Rahmovi. Zakončil len do jeho lapačky.
     
    58:30
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:46
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania to Sedláčkovi pokazili, no musíme povedať, že jeden gól si rozhodne zaslúžili. Švihom z ľavej strany sa presadil dnes aktívny VÁCLAV STUPKA. Asistencie: Juraj Mikúš, Peter Hraško.
     
    56:41
    Zakázané uvoľnenie Zvolena. Vhadzovať sa bude po ľavici Robina Rahma.
     
    56:30
    Rytieri sa točia v okolí Jakuba Sedláčka, za ktorého by radi poslali aspoň jeden puk. Proti je košická defenzíva, ktorá teraz maximálne pomáha svojmu brankárovi.
     
    55:14
    V zápase už pokračujeme. Puk mal na čepeli Krasničan, ale Zvolenčania eše súpera dokázali zatvoriť v pásme. Bolo to však bez streleckého pokusu.
     
    54:35
    Na scénu prichádza technická služba Steel arény, ktorá bude riešiť niečo pri košickej striedačke. Zápas sa už len dohráva, jeho koniec sa nám však odsúva takýmito drobnosťami.
     
    54:30
    Snaha Michala Ivana rozhýbať to po ľavej strane skončila neúspešne. Nepresná bola aj následná krížna prihrávka cez stred poľa.
     
    53:47
    Aktívny Baránek narobil súperovi problém, našťastie pre hostí letela následná strela od modrej čiary len tesne vedľa konštrukcie ich svätyne.
     
    52:35
    Košice neprihrali v pásme presne na Belluša, dopredu tak mohol ísť Zvolen. Spomedzi kruhov sa k zakončeniu švihom dostal Zuzin, ale Sedláček mu vystavil parádny semafór. Obojstranne pekný hokejový moment.
     
    51:57
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    51:26
    Baránek to už pred súperom nestihol, ale Košice to výrazne mrzieť nemusí. Hostia sa totiž dopustili zakázaného uvoľnenia, po ktorom sa bude vhadzovať pred Rahmom.
     
    50:37
    Rytieri zo stredného Slovenska sa usadili v súperovom obrannom pásme. Na modrej čiare bol dlho voľný Kubka, puk na neho ale nesmeroval.
     
    49:29
    Zvolenčania sa nevzdávajú, o body bojujú naďalej. Mikúšov puk bol teraz zrazený do ochrannej siete, vhadzovať sa tak bude pred bránkou Jakuba Sedláčka.
     
    48:32
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    47:18
    Stupka si puk prebral pred Rahmom a poslal ho na pravú stranu. To je pre dnešok typický obraz, tentokrát to ale hosťom vyšlo ešte menej, ako zvyčajne.
     
    46:13
    Vzápätí dobrá šanca hostí, ktorí to napálili dvakrát do Sedláčkových betónov.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 20. Klhůfek (Jenyš, Pavlin), 23. Klhůfek (Růžička), 37. Jenyš (Mráz, Pavlin), 45. Jenyš (Pospíšil, Chovan) – 58. Stupka (Mikúš, Hraško)


    HC Košice: Sedláček (Riečický) — Pavlin, Baránek, Michalčin, Růžička, Slovák (A), Deyl (A), Cibák — Chovan (C), Pospíšil, Jenyš — Milý, Mráz, Klhůfek — Belluš, Havrila, Jokeľ — Krasničan, Frič, Nagy — Džugan
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) — Betker, Hatala, Ivan, Melancon, Hraško (A!, Kubka, Marcinek, Meliško — Bondra, Mikúš, Puliš (C) — McPherson, Zuzin (A), Nuutinen — Stupka, Helewka, Kelemen — Tibenský, Jedlička, Kolenič

    Rozhodčí: D. Konc st., Hronský — Beniač, Ordzovenský
    thejrc.org