Dynamo Moskva – Ufa 3:4 (po pr.) | CSKA Moskva – Soči 7:0 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 0:2 (kon.)
Kazaň – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Kunlun – Čeljabinsk 3:5 (kon.) | Viťaz – Spartak Moskva 3:7 (kon.)
Riga – Jekatěrinburg 2:3 (po pr.)
konec
Red Star Kunlun
3:5 (0:1, 1:2, 2:2)
Traktor Čeljabinsk
Sobota 14.11.2020, 15:00 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Alexej BYVALCEV - 3:5
     
    59:59
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak je definitivně rozhodnuto. Domácí při rozehrávce z obranného pásma trefili jen ALEXEJE BYVALCEVA, jež v klidu poslal puk do prázdné branky. Bez asistence.
    59:42 Alexej TOROPČENKO - 3:4
     
    59:42
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Ještě naděje pro domácí hráče. Na modrou dostal nahrávku Sam Lofquist a okamžitě pálil směr branka Čeljabinsku. Tam dorážela hned dvojice domácích a puk pravděpodobně do branky poslal ALEXEJ TOROPČENKO.
    44:27 Jaroslav KOSOV - 2:4
     
    44:27
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hosté však udělali poveden brejk a znovu vedou o dvě trefy. Rychlonohý JAROSLAV KOSOV vyvezl puk po pravé straně a nahrál doleva na Ruslana Karlina, který se zachoval zkušeně a puk vrátil prvnímu jmenovanému před prázdnou branku. Asistence: Ruslan Karlin.
    41:34 Danny KRISTO - 2:3
     
    41:34
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí tým se vrací do zápasu. Hunter Shinkaruk zavezl puk do pásma a přenechal ho pro DANNYHO KRISTA, který následně parádně prostřelil českého brankáře Willa a dal svému týmu naději. Asistence: Hunter Shinkaruk.
    37:59 Luke LOCKHART - 1:3
     
    37:59
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak přeci jen domácí využijí přesilovku. Na levé straně pásma se otočil a následně i vypálil na branku Tyler Wong. Jeho pokus se od Willa odrazil přesně pro dorážejícího LUKEA LOCKHARTA, který se v dorážce nemýlil. Asistence: Tyler Wong, Trevor Murphy.
    36:56 Jaroslav KOSOV - 0:3
     
    36:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    No to byla nádhera. Hosté dávají druhou branku ve vlastním oslabení a vedou už o trefy tři. JAROSLAV KOSOV získal puk už ve vlastním pásmu a neuvěřitelnou rychlostí přebruslil hned dva soupeře a následně zakončil naprosto přesně na zadní tyčce nad beton Šikina. Asistence: Ilja Karpuchin.
    22:56 Alexandr AVCIN - 0:2
     
    22:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To je těžká rána pro domácí tým, který inkasuje ve vlastní přesilovce. Po obří chybě v rozehrávce šli hosté dva na jednoho a Vjačeslav Osnovin se nahrávkou na ALEXANDRA AVCINA zachoval jako týmový hráč. Druhý jmenovaný pak neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Vjačeslav Osnovin.
    12:42 Sergej TĚLEGIN - 0:1
     
    12:42
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hodně smolná branka na úvod pro čínský tým. Na modrou čáru dostal nahrávku SERGEJ TĚLEGIN, který hned střílel na branku. Jeho střelu naneštěstí tečoval jeden z bránících hráčů a puk tak zapadl ideálně pod víko branky Šikina. Asistence: Lukáš Sedlák, Pontus Åberg.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 38. Lockhart (Wong, T. Murphy), 42. Kristo (Shinkaruk), 60. Toropčenko – 13. Tělegin (Sedlák, Åberg), 23. Avcin (Osnovin), 37. Kosov (Karpuchin), 45. Kosov (Karlin), 60. Byvalcev


    Red Star Kunlun: Šikin (Saprykin) – Sproul, T. Murphy, Lofquist, Baldajev (C), Šustr, Pedan, Starikov – Toropčenko, Lockhart, Werek – Wong (A), Nikolišin, Foo – Kristo (A), Wellman, Shinkaruk – Monachov, Foo, Bondra – Bakanov.
    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Tělegin, Karpuchin, S. Garejev (C), Ogurcov, Jasinskij, Jevenko – Kravcov (A), Byvalcev, Kalinin – Hyka, Sedlák, Åberg – Polygalov, Osnovin, Švarjov – Kosov (A), Karlin, Avcin.
    thejrc.org