Litoměřice – Sokolov 4:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
HC Baník Sokolov
Pondělí 18.01.2021, 16:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Oldřich Cichoň je venku z brány, Sokolov to zkouší v šesti!
    44:44 Marek ŠVEC - 4:3
     
    44:44
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov ale rychle snižuje! Od mantinelu se dostal kotouč k MARKU ŠVECOVI, jehož střela z kruhu letěla pod velkým úhlem k pravé tyči Beranovy branky a odrazila se za záda litoměřického gólmana. Asistence: Patrik Kadeřávek a Otakar Šik.
    43:35 Peter JÁNSKÝ - 4:2
     
    43:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Podruhé to ale už vyšlo! Zpoza branky našel Martin Procházka volného PETERA JÁNSKÉHO, který z prostoru mezi kruhy našel volný prostor u pravé tyče Cichoňovy svatyně, kam už se sokolovský gólman nestačil přesunout. Asistence: Martin Procházka a Vladimír Kremláček.
     
    39:52
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Miškář – 2 min., podrážení).
     
    38:35
    Další samostatný úprk Davida Jindry! Záda mu ale stíhal František Klejna, kvůli čemuž Jindra poslal puk doprava na Marka Berku. Ten následně z pravého kruhu vypálil, Oldřich Cichoň ale vyrazil kotouč do ochranné sítě nad svou brankou.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Martin Osmík – 2 min., sekání).
    34:07 Marek ŠVEC - 3:2
     
    34:07
    Baník právě vstřelil branku!
    Tlak Sokolovu vychází a už je to jenom o jediný gól! Střela MARKA ŠVECE z mezikruží se odrazila o břevno Beranovy branky přímo k pravé tyči. Asistence: Tomáš Rohan a Otakar Šik.
     
    30:38
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Prymula – 2 min., držení).
    28:22 Tomáš ROHAN - 3:1
     
    28:22
    Baník právě vstřelil branku!
    Přesilovkový tlak přinesl své ovoce a Sokolov dokázal snížit! Po sérii přihrávek se z mezikruží prosadil TOMÁŠ ROHAN, který nasměroval kotouč nad betony Adama Berana. Asistence: Jaromír Kverka a Tomáš Vracovský.
     
    27:49
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Stehlík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    24:04
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Procházka – 2 min., podrážení).
    23:54 Patrik MIŠKÁŘ - 3:0
     
    23:54
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Jsou to ovšem Litoměřice, které navyšují své vedení! Přihrávce od pravého mantinelu pomohl svou tečí do branky PATRIK MIŠKÁŘ a připisuje si v tomto utkání už druhou trefu. Asistence: Peter Jánský a Ondřej Baláž.
    18:49 David JINDRA - 2:0
     
    18:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Samostatná akce se DAVIDU JINDROVI povedla! Litoměřický forvard se řítil osamocen středem pole a z pravé strany nekompromisně zavěsil do otevřeného prostoru svatyně Oldřicha Cichoně. Asistence: Jakub Konečný a Lukáš Pajer.
     
    12:04
    Rána, až si z toho Adam Beran sedl na zem! Taková střela na litoměřického gólmana letěla od modré z hole Tomáše Vracovského. Gólmanovi Stadionu ale i díky takovému zákroku puk zaplul přesně do lapačky.
     
    10:44
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Peter Jánský – 2 min., podrážení).
    06:48 Patrik MIŠKÁŘ - 1:0
     
    06:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci jdou do vedení! Přihrávku z pravé strany převzal PATRIK MIŠKÁŘ, který z mezikruží poslal kotouč přesně k levé tyči branky Oldřicha Cichoně. Asistence: Matěj Beran a Ondřej Baláž.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Miškář (M. Beran, Baláž), 19. Jindra (Konečný, Pajer), 24. Miškář (Jánský, Baláž), 44. Jánský (Procházka, Kremláček) – 29. T. Rohan (Kverka, Vracovský), 35. Švec (T. Rohan, Šik), 45. Švec (Kadeřávek, Šik)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Tomáš Král) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Urban, Jánský – L. Stehlík, Konečný, Pajer – Jindra, Soukup, Berka.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (Horák) – J. Pohl, Poizl, Klejna, Kadeřávek, Kulhánek, A. Rulík – Vracovský (A), Kverka, Osmík – Vildumetz, Gut, M. Kadlec – Švec (C), T. Rohan, Šik – Prymula, Hašek, Kropáček – Rymon.

    Rozhodčí: Zubzanda, Květoň – Jindra, Bělohlav
    ocianews.com