Jokerit – Kunlun 0:0 (odl.) | Petrohrad – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Spartak Moskva – Čerepovec 4:3 (po pr.)
konec
SKA Petrohrad
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Středa 18.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:41:14)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (CLJ) 1+0, 3 střely na branku, 3 hity, čas na ledě – 15:20.

    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+1, 2 střely na branku, 7/12 vyhraných vhazování, 3 hity, čas na ledě – 17:15.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 26 – 22
    Trestné minuty: 2 – 2
    Vhazování: 25 – 23
    Zblokované střely: 12 – 14
    Hity: 16 – 17
     
    Dnešní utkání sledovalo 6315 diváků.
     
    Je konec! V dnešním duelu nakonec o osudu zápasu rozhodla jediná branka. Tu dali hostující hokejisté, kteří tak berou z tohoto utkání dva body. A byla to hodně rychlá akce. Lukáš Sedlák vyhrál vhazování na Tomáše Hyku, jehož rána z první se zastavila až v síti. Celá akce trvalo jen něco málo před jednu vteřinu... Domácí to ještě zkusili dvě a půl minuty před koncem utkání bez gólmana, ale kýženého srovnání se nedočkali.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    S hosty už to vypadá dobře! Domácí si totiž nerozuměli na útočné modré a museli vyklidit pásmo. Tři vteřiny před koncem ale ještě vybojovali buly v pásmu!
     
    59:19
    Petrohrad vybojoval další vhazování v útočném pásmu a kombinuje. Nakonec jsme viděli nahození od modré, ale nikdo ho netečoval. Fedotov má puk v lapačce.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:36
    Čeljabinsk se nemůže dostat ke kotouči a jeho obranná pětka už vypadá celkem unaveně! Lukáš Sedlák chtěl puk vyhodit, ale domácí obránce puk zastavil.
     
    58:02
    Traktor se zatím dobře brání, navíc SKA muselo pro kotouč do středního pásma. Nyní ale už kombinuje v útočném pásmu a hosté jsou pod velkým tlakem.
     
    57:30
    Domácí si vzali oddechový čas a Jaroslav Askarov zůstává na střídačce, domácí hrají v šesti!
     
    57:30
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:05
    Domácí vybojovali buly v pásmu a snaží se kombinovat. Vasilij Podkolzin pálil ze středu hřiště, ale jeho rána z první zaduněla jenom o zadní mantinel.
     
    56:50
    Ne, hokejistům v modrých dresech se nadále nedaří! Nyní ale vybojovali vhazování v útočném pásmu poté, co hosté zahráli puk jen na zakázané uvolnění.
     
    56:09
    Domácí sice vyhráli buly ve svém obranném pásmu, ale daleko se s toušem nedostali. Hosté sebrali kotouč na útočnou modré a poslali ho za branku soupeře.
     
    55:38
    Konec dnešního duelu se blíží, ale domácí se nemohou dostat do nějakého tlaku. Zatím se spíše musí pro kotouče vracet k sobě do obranného pásma.
     
    54:46
    Hostující hokejisté nepouštějí svého soupeře do nějakého tlaku a v pohodě uklízejí kotouče do bezpečí. Petrohrad to dnes nebude mít ani trochu lehké.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 53. Hyka (Sedlák)


    SKA Petrohrad: Askarov (Samonov) – Bengtsson, Galeňuk, Fantenberg, Ožiganov, Antipin, Tokranov, Chafizullin – Švec-Rogovoj, K. Marčenko, Vey (A) – M. Aaltonen, Burdasov (A), Kuzmenko – Kemppainen, Ketov (C), Kameněv – Ivan Morozov, Tkačjov, Chusnutdinov – Podkolzin.
    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Sudnicin) – Manuchov, Pilut, Karpuchin, Tělegin, S. Garejev, Ogurcov, Jasinskij, Jevenko – Kalinin (C), Byvalcev, Kravcov – Hyka, Sedlák (A), Åberg – Osnovin, Polygalov (A), Švarjov – Avcin, Karlin, Kosov.

    Rozhodčí: Naumov, Ščeňjov – Galimov, Golovljov

    Diváci: 6315
    thejrc.org