Chabarovsk – Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Barys – Omsk 2:5 (kon.) | Jaroslavl – Jokerit 1:4 (kon.)
Kazaň – N.Novgorod 7:5 (kon.) | Nižněkamsk – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Minsk – Soči 3:2 (po pr.)
Dynamo Moskva – Riga 6:1 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
1:4 (0:2, 1:2, 0:0)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 19.11.2020, 17:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:16:43)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 1827 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Krejčík (JOK) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 19:08
     
    Střely na branku: 40 – 23
     
    Je konec! Jokerit nakonec zvládl duel na ledě Lokomotivu Jaroslav a vítězí 4:1. Ve třetí třetině se domácí celek sice tlačil do útoku, ale přes fantasticky hrající obranu Jokeritu se nedostával do šancí. Všechny rány navíc pochytal skvělý Anders Lindbäck. Jokerit už se v závěrečné třetině nikam nehnal a kontroloval své vedení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Nikolaj Kovalenko se otočil v prostoru u mantinelu a střílel zápěstím. Hostující brankář jeho ránu dobře viděl a připsal si další jistý zákrok.
     
    59:02
    Lokomotiv se usadil v útočném pásmu a ještě se snaží ohrozit branku finského mužstva. Všichni hráči Jokeritu se i s vědomím náskoku poctivě věnují obraně.
     
    58:25
    Lindback vyjel za svou branku a před dojíždějícím hráčem v červeném dresu vyhodil puk ven z obranného pásma.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:26
    Artur Kajumov dostal prostor na levé straně útočného pásma, odkud střílel forhendem, nicméně jeho pokus vůbec netrefil branku.
     
    57:05
    Hosté si jednoduše pomohli nahozením do rohu útočného pásma a odjeli na střídačku. Ani domácí celek už nemá moc sil na útočení.
     
    56:10
    Jesse Joensuu dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma a dostal se do zakončení. Jeho rána však trefila jen brankáře.
     
    55:36
    Henrik Haapala střílel od modré čáry, ale jeho rána znovu nebyla přesná. Puk se od zadního mantinelu odrazil jen k hráčům soupeře.
     
    55:05
    Pasquale vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům se zrychlením rozehrávky. Hokejisté Lokomotivu nemají moc volného prostoru.
     
    54:32
    Lokomotiv si vypracoval tlak v útočném pásmu, nicméně nikdo v červeném nezakončil. Hráči Jokeritu totiž skvěle vystupují a blokují přihrávky.
     
    54:05
    Jesse Joensuu vybruslil podél mantinelu do střelecké pozice, nicméně jeho pokus byl hodně pomalý a skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    53:35
    Konsta Hirvonen se skvěle otočil v obranném pásmu a odrazem o mantinel vyhodil kotouč přes modrou čáru. Duel se v posledních minutách hodně kouskuje.
     
    53:10
    Marko Anttila si nabruslil na zpětnou přihrávku z rohu ledové plochy a pohotově zakončil forhendem. Jeho rána však trefila jen beton brankáře.
     
    52:35
    Nikolaj Kovalenko projel s pukem na čepeli do útočného pásma, krásně si obhodil obránce, jenže jeho pokus skončil vedle branky. Odražený puk získali hosté.
     
    52:05
    Jokerit se po vyhraném vhazování vydal do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém dresu tentokrát nezakončil. Hráči domácích brání pozorně.
     
    51:32
    Magnus Pääjärvi dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, nicméně jeho projektil skončil na betonu výborného brankáře. Jokerit má v brance doslova zeď.
     
    51:00
    Hostující brankář je nyní v pořádné permanenci. Tentokrát si povyjel proti ráně od modré čáry a bez problémů vykopl puk pravým betonem.
     
    50:26
    Averin si nabruslil na krásnou přihrávku z pravé strany útočného pásma, jenže jeho zakončení forhendem skončilo na betonu připraveného brankáře!
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby chybí posledních deset minut a Jokerit si bez problémů hlídá své vedení. Domácí Jaroslavl se ve třetí části prakticky nedostává do šancí.
     
    49:32
    Brian O'Neill projel s kotoučem na čepeli do útočného pásma, objel branku soupeře, nicméně jeho rozehrávka skončila u prvního obránce.
     
    49:00
    Jokerit se nepřesnou přihrávkou sám připravil o pobyt v útočném pásmu. Nikdo v červeném dresu Lokomotivu se rozehrávku soupeře nevydal atakovat.
     
    48:23
    Domácí v plném počtu.
     
    48:05
    Až nyní musel domácí brankář zasahovat. Na klec Lokomotivu přiletěla dělovka od modré čáry, jenže gólman v červeném puk vyrazil do rohu.
     
    47:35
    Domácí obránce vybojoval kotouč za klecí Lokomotivu a bez problémů kotouč vyhodil do středního pásma. Jeho vyhození hosté zastavili.
     
    47:10
    Jokerit se nemůže usadit v útočném pásmu. Akce hostujícího celku jsou plné nepřesných přihrávek.
     
    46:23
    Také finský celek si zahraje přesilovou hru. Domácí střídačka dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    46:10
    Georgij Ivanov projel po levém křídle do útočného pásma, jenže jeho nahození skončilo na hrudi brankáře. Domácí ale drží kotouč i nadále.
     
    45:32
    Henrik Haapala dostal přihrávku do středního pásma, krásně si obhodil svého strážce, ale následně forhendem minul klec domácí Jaroslavle.
     
    45:10
    Korškov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, rychlou brzdou se zbavil napadajícího obránce, ale následné zakončení se mu nepovedlo.
     
    44:29
    Hostující brankář vyjel ze své klece a pomohl hokejistům Jokeritu s rozehrávkou. Nikdo v bílém dresu následně přesnou pobídku nedostal.
     
    44:10
    Hosté v plném počtu.
     
    43:35
    Hosté znovu vyhodili kotouč přes všechny čáry a odjeli na střídačku. Domácímu Lokomotivu se v početní převaze vůbec nedaří.
     
    43:05
    Vladimir A. Tkačjov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud střílel příklepem, jenže jeho pokus prolétl kolem vzdálenější tyčky.
     
    42:35
    Jokerit se dostal k odraženému puku ve vlastním pásmu a pohotovým vyhozením se finský celek dokázal osvobodit.
     
    42:10
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Saku Mäenalanen.
     
    41:32
    Jegor Averin si sjel na přihrávku mezi obránce, krásně si kotouč zpracoval, ale jeho následná dělovka skončila pouze na zadním mantinelu.
     
    41:10
    Také domácí celek se nyní dostal do útočného pásma, jenže akce Lokomotivu skončila pouze nepřesnou střelou do prostoru mimo tři tyče.
     
    40:38
    Viitasalo poslal přihrávku na rozjetého Jensena, jenže křídelník Jokeritu se s kotoučem do nebezpečné pozice nedostal.
     
    40:10
    Jokerit uspěl na úvodním vhazování třetí třetiny. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže nikdo v bílém nezakončil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:44.
     
    Střely na branku: 26 – 17
     
    Druhá třetina končí! Po čtyřiceti minutách mohou být spokojenější hosté z Finska. Za domácí celek sice v úvodu druhé třetiny snížil Ohtamaa, ale na jeho zásah odpověděl v oslabení O´Neill. Jokerit měl od té doby průběh druhé třetiny ve své moci. Dvě minuty před přestávkou navíc udeřil Joensuu. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:4.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Lokomotiv se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu nemířil mezi tři tyče. Obránci Jokeritu teď zastavili snad tři střely.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:35
    Další dělovka od modré čáry byla sice prudká, ale před brankou Jokeritu puk zastavil jeden z připravených obránců.
     
    38:00
    Lokomotiv se usadil v útočném pásmu, nicméně nikdo v červeném dresu se nedostal do zakončení. Hráči domácích jsou průběhem hodně frustrovaní.
     
    37:21
    Gól nakonec platí a Jokerit už vede o tři branky!
     
    37:21
    Regulérnost branky ještě zkoumá videorozhodčí!
    37:21 Jesse JOENSUU - 1:4
     
    37:21
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali i čtvrté branky! Na domácí klec přiletěly tři hodně tvrdé střely. Domácí brankář sice vytáhl několik zákroků, ale JESSE JOENSUU nakonec dopravil puk do branky! Asistence: Nicklas Jensen, Brian O'Neill.
     
    36:25
    I s dalším nahozením si domácí defenziva hravě poradila a vysokým obloučkem poslala puk do středního pásma. Jokerit může uklidnit hru.
     
    36:10
    Lokomotiv se dostal do útočného pásma, jenže hráči v červeném nedostali prostor pro kombinaci. Obrana Jokeritu bez problémů zakročila.
     
    35:36
    Brian O'Neill před brankou domácího celku tečoval nahození od modré čáry, ale jeho pokus ukryl domácí brankář do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    35:10
    Tolvanen ustál souboj na pravé straně útočného pásma, poslal přihrávku na modrou čáru, nicméně následné zakončení nemířilo mezi tři tyče.
     
    34:32
    Lehtonen nahodil puk před branku soupeře už od červené čáry, jenže jeho pokus skončil v lapačce pozorného brankáře. Vhazuje se před branku Lokomotivu.
     
    33:35
    Atte Ohtamaa dostal přihrávku na modrou čáru, odkud bez váhání zakončil příklepem, jenže jeho projektil vůbec nemířil mezi tři tyče.
     
    33:15
    Artur Kajumov dostal prostor na levé straně útočného pásma, ale jeho dělovka skončila na hrudi brankáře.
     
    32:36
    Hraje se přes tři minuty bez přerušení. Finský celek získává jeden odražený kotouč za druhým a drží se daleko od své klece.
     
    32:10
    Jegor Averin se dostal do útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na zadním mantinelu. K odraženému puku se následně bez problémů dostal obránce.
     
    31:35
    Zadáci domácího celku uklidnili rozehrávku kombinací v obranném pásmu. Nikdo v bílém dresu hostujícího Jokeritu akci soupeře neatakoval.
     
    31:10
    Maxim Osipov se v obranném pásmu natlačil před soupeře a bez váhání vyhodil puk bekhendem do středního pásma. Lokomotiv potřebuje hrát v útoku.
     
    30:25
    Hosté se na chvíli usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu nezakončil. Jokerit se kombinací následně sám připravil o pobyt ve třetině.
     
    30:05
    Hosté předvedli další rychlý přechod do útoku. Z pravé strany objel branku Lehtonen, ale už nedokázal zasunout kotouč kolem betonu brankáře.
     
    29:32
    Henrik Haapala dojel přihrávku do rohu útočného pása, ale domácí obránce jej ostrým zákrokem poslal na hrazení. Sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    29:10
    Jokerit hraje velmi jednoduchý hokej. Hráči v bílých dresech jsou všude o krok rychleji a snaží se o rychlé přechody do útočného pásma.
     
    28:35
    Domácí se i po skončení přesilové hry udrželi v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu nezakončil. Hra Lokomotivu je plná nepřesností.
     
    28:24
    Hosté v plném počtu.
    27:32 Brian O'NEILL - 1:3
     
    27:32
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hostující celek dokázal udeřit v oslabení! Jokerit se dočkal odměny za skvělou hru. Hosté se dostali do přečíslení a BRIAN O´NEILL zápěstím rozvlnil síť! Asistence: Mikko Lehtonen.
     
    27:10
    Jokerit zatím brání skvěle. Domácí celek se prakticky není schopen udržet v útočném pásmu. Naopak hosté se skvěle pohybují.
     
    26:41
    Hosté se dostali k odraženému kotouči a bez váhání jej poslali přes všechny čáry za branku domácího celku. Lokomotiv musí začít nanovo.
     
    26:24
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Jesse Joensuu – 2 min., podrážení).
     
    25:49
    Artur Kajumov se dostal do útočného pásma, kde dojel vlastní nahození, jenže následnou dorážkou nemířil mezi tři tyče branky hostujícího Jokeritu.
     
    25:20
    Domácí se dostali do protiútoku, ale Ohtamaa tentokrát střelou z levého křídla trefil jen beton připraveného brankáře Jokeritu.
     
    24:40
    Jokerit se z dalšího tlaku domácího celku dostal jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Jaroslavl zatím hraje ve druhé části skvěle.
    23:44 Atte OHTAMAA - 1:2
     
    23:44
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek krátce po začátku druhé třetiny snižuje! Lokomotiv se dostal do útočného pásma. Na přihrávku mezi kruhy si sjel ATTE OHTAMAA a zápěstím nedal gólmanovi šanci!
     
    23:35
    Na opačné straně zakončoval ve vysoké rychlosti Korškov, ale hostující brankář měl čistý výhled a bez problémů udržel kotouč mezi svými betony.
     
    23:10
    Jokerit se usadil v útočném pásmu. Jensen ustál souboj u hrazení a přihrál na modrou čáru, jenže Lehtonenův pokus skončil vedle branky.
     
    22:19
    Anton Lander se dostal do střelecké pozice a ihned vyslal rychlý projektil. Připravený brankář Jokeritu jeho ránu udržel v rukavici. Vhazuje se po jeho levici.
     
    22:10
    Domácím se vůbec nepovedla rozehrávka. Přihrávka na levé křídlo byla příliš prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Hra se přesune před klec Lokomotivu.
     
    21:32
    Jokerit se usadil v útočném pásmu, kde se následně do zakončení dostal Jensen. Jeho dělovka z ostrého úhlu se otřela o boční síť.
     
    21:05
    Artur Kajumov se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, přehodil si puk na bekhend a vypálil. Jeho pokus brankář vyrazil mimo tři tyče.
     
    20:35
    Jokerit se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu nedokázal zakončit mimo tři tyče. Hned dvě střely skončily na zadním mantinelu.
     
    20:01
    Střídání v týmu Lokomotiv Jaroslavl: ze hřiště odchází Ilja Konovalov, přichází Edward Pasquale.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:51.
     
    Střely na branku: 17 – 10
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Jokeritu Helsinky. Hosté přečkali dobrý vstup domácích do utkání a sami udeřili. V 16. minutě se prosadil Pudas. Finský celek následně dostal šanci na přesilovou hru, kterou zužitkoval Tolvanen. Do kabin se proto odchází za stavu 0:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Jokerit se dostal do útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se tentokrát nedostal až do zakončení. Akce finského celku skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
    18:18 Eeli TOLVANEN - 0:2
     
    18:18
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit využívá přesilovku a odskakuje na rozdíl dvou branek! Hosté se usadili v útočném pásmu, kde předvedli rychlou kombinaci. Z pravého kruhu následně pálil EELI TOLVANEN a jeho rána zapadla do sítě! Asistence: Henrik Haapala, Jonathan Pudas.
     
    18:10
    Jokerit se hned v úvodu přesilovky usadil v útočném pásmu, jenže kombinace skončila nepřesnou přihrávkou. Vhazuje se před klecí Jaroslavle.
     
    17:49
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Arťom Iljenko – 2 min., hrubost).
     
    17:17
    Jegor Averin se v útočném pásmu dostal k zakončení příklepem, ale jeho dělovka skončila v lapačce brankáře. Vhazovat se bude před klecí Jokeritu.
     
    17:00
    Domácí Jaroslavl se ihned po inkasované brance tlačí do útoku, jenže akce domácího mužstva zatím trpí na velké množství nepřesností.
     
    16:20
    Korškov napadal rozehrávku Jokeritu v jeho obranném pásmu. Zadáci finského celku si na poslední chvíli pomohli odehráním puku o mantinel.
    15:53 Jonathan PUDAS - 0:1
     
    15:53
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit se dostává do vedení! Hostující celek předvedl rychlý přechod do útoku. Přihrávku do skvělé pozice následně dostal JONATHAN PUDAS a tvrdou střelou napálil puk pod břevno! Asistence: Jesse Joensuu.
     
    15:35
    Georgij Ivanov se dostal za branku soupeře, kde ustál souboj s obráncem, jenže následnou přihrávkou na modrou čáru spoluhráče nenašel.
     
    15:05
    Domácí se dostali do útočného pásma, jenže nikdo v červeném znovu nevypálil. Obránci Jokeritu zatím předvádějí dobrý výkon.
     
    14:35
    Lindback si skvěle povyjel proti střele od modré čáry a připsal si další dobrý zákrok. Domácí celek vybojoval alespoň vhazování před brankou soupeře.
     
    14:10
    Pavel Kudrjavcev se dostal do útočného pásma, rychlou stahovačkou si stáhl kotouč na forhend, ale jeho dělovka trefila jen beton brankáře.
     
    13:38
    Rušan Rafikov se vrátil za branku domácího celku a před napadajícím soupeřem vyhodil kotouč ven z obranného pásma. Stále čekáme na úvodní branku.
     
    13:10
    Arťom Iljenko dostal přihrávku na modrou čáru, skvěle se dostal před branku soupeře, nicméně jeho dělovka skončila těsně vedle.
     
    12:35
    Hosté znovu uklidnili rozehrávku za brankou, jenže nikdo v bílém zrovna nehýří pohybem.
     
    11:25
    Jegor Averin se dostal do samostatného úniku, natlačil se před branku Jokeritu, jenže svou střelu poslal jen do brankáře.
     
    11:05
    Mikko Lehtonen projel s kotoučem do útočného pásma. Osamocený hokejista Jokeritu se dostal ke střele, ale trefil jen boční síť.
     
    10:30
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se nedostal do zakončení. Přihrávku poté přečetl jeden z obránců.
     
    09:35
    Domácí celek pokračuje v silném tlaku i po skončení přesilové hry. Lokomotiv se dostal do útočného pásma, ale nikdo v červeném nevypálil.
     
    09:09
    Hosté v plném počtu.
     
    08:45
    Osipov tentokrát předvedl samostatný průnik do útočného pásma, jenže si nepokryl puk zrovna ideálně a obránce jej od něj odstavil.
     
    08:10
    Maxim Osipov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončil forhendem, ale jeho dělovka skončila na betonu brankáře.
     
    07:09
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Jesse Joensuu.
     
    07:06
    Další parádní zákrok brankáře Lindbacka. Hostující brankář si tentokrát poradil se střelou z levé strany a schoval kotouč mezi své betony.
     
    06:35
    Hostujícímu brankáři tentokrát pomohl také obětavý obránce, který se položil do střely od modré čáry a srazil kotouč mimo nebezpečný prostor.
     
    06:10
    Jaroslavl se dostala do útočného pásma. Souboj za brankou soupeře skvěle ustál domácí útočník Ivanov, ale přihrávkou mezi kruhy spoluhráče neoslovil.
     
    05:29
    Lindback si povyjel proti střele z levé strany útočného pásma a dokázal puk vyrazit mimo tři tyče. K odraženému puku se následně dostali jen hosté.
     
    05:00
    Hra je poprvé přerušena až po pěti minutách. Hostující brankář si dal pozor na dělovku z pravé strany a bez problémů ukryl puk mezi betony.
     
    04:35
    Domácí se usadili v útočném pásmu, kde si vyměnili rychlé přihrávky, jenže nikdo v červeném dresu nezakončil. Stále čekáme na první přerušení.
     
    04:10
    Také domácí brankář nyní musel vyjet ven ze své branky. Nikdo v bílém dresu Jokeritu však rozehrávku domácího Lokomotivu neatakval.
     
    03:41
    Ilja Konovalov projel s pukem na čepeli do útočného pásma, jenže tam neměl moc prostoru a už nestačil zakončit. Akci domácích zastavili obránci.
     
    03:10
    Artur Kajumov projel do útočného pásma, nicméně jeho dělovka příklepem byla hodně nepřesná a skončila daleko vedle branky hostujícího celku.
     
    02:32
    Eeli Tolvanen projel s pukem na čepeli do útočného pásma, kde dokonce zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila na prvním obránci.
     
    02:10
    Zatím se čeká na první přerušení dnešního souboje. Ani jeden z týmů se není schopen dostat do tlaku.
     
    01:35
    Jokerit rozjel další akci až z obranného pásma. Finský celek se do útoku dostal po pravém křídle, jenže nikdo v bílém dresu tentokrát vůbec nezakončil.
     
    01:10
    Hostující brankář vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Na jeho pobídku si však nenabruslil nikdo v bílém dresu.
     
    00:48
    Také Jokerit se poprvé v utkání vydal do útoku. Akce finského celku skončila nepřesnou přihrávkou do útočného pásma.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Jaroslavl se ihned vydala do útoku, ale nikdo v červeném nezakončil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Pasquale) – A. Marčenko, M. Osipov, Rafikov, Ohtamaa, Čerepanov, Misjul – Berjozkin, Pääjärvi, Tkačjov – Korškov, Kraskovskij, Alexejev – Kajumov, J. Averin, Lander – Kudrjavcev, Kovalenko, Ivanov – Iljenko.

    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Kalninš) – Viitasalo, Lehtonen, A. Grant, Lööv, Pudas, J. Krejčík – Nicklas Jensen, O'Neill, Joensuu – Pakarinen, Norman, Haapala – Anttila, Mäenalanen, Tolvanen – Halme, Hirvonen, H. Ikonen..
     
    Jokerit Helsinky

    Jediný finský celek v KHL zatím neprožívá úplně snadnou sezónu. V devatenácti duelech získal Jokerit jen dvacet tři bodů a patří mu devátá pozice Západní konference. Za ztrátu však může množství odložených zápasů kvůli koronaviru. V posledním utkání Jokerit doma padl s Traktorem Čeljabinsk 1:3.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Lokotivem Jaroslavl a Jokeritem Helsinky.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Ohtamaa – 16. Pudas (Joensuu), 19. Tolvanen (Haapala, Pudas), 28. O'Neill (Lehtonen), 38. Joensuu (Nicklas Jensen, O'Neill)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (21. Pasquale) – A. Marčenko, M. Osipov, Rafikov, Ohtamaa, Čerepanov, Misjul – Berjozkin, Pääjärvi, Tkačjov – Korškov, Kraskovskij, Alexejev – Kajumov, J. Averin, Lander – Kudrjavcev, Kovalenko, Ivanov – Iljenko.
    Jokerit Helsinky: Lindbäck (Kalninš) – Viitasalo, Lehtonen, A. Grant, Lööv, Pudas, J. Krejčík – Nicklas Jensen, O'Neill, Joensuu – Pakarinen, Norman, Haapala – Anttila, Mäenalanen, Tolvanen – Halme, Hirvonen, H. Ikonen.

    Rozhodčí: Fatějev, Odinš – Antonov, Šadrin

    Diváci: 1827
    thejrc.org