Pardubice – Mountfield HK 2:5 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:5 (0:1, 1:1, 1:3)
Mountfield HK
Čtvrtek 19.11.2020, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:55 Jordann PERRET - 2:5
     
    54:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Hosté nejprve nevyužili úniku dvou na jednoho, jenže pak se se štěstím odrazil puk na Orsavu, ten ho přihrál před branku, kde číhal nikým nehlídaný JORDANN PERRET, který jej zametl za bezmocného Kacetla – 2:5! Asistence: Jakub Orsava.
     
    54:30
    Poulíček byl blízko kýženého snížení. Jeho střela z prostoru mezi kruhy skončila jen na betonu Lukeše!
     
    50:39
    Paulovič měl na hokejce snížení na rozdíl jednoho gólu! Útočník Dynama dostal přihrávku mezi kruhy a mohl si vybrat, kam vystřelit. Domácí forvard místo branky zvolil Lva, který se mu do střely vrhl.
    48:10 Anthony CAMARA - 2:4
     
    48:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek. Ďalogovu střelu Lukeš vyrazil a poskakující puk odpálil na hokejku Nakládala, ten předložil napravo, kde byl ANTHONY CAMARA, který svižnou střelou poprvé skóroval za Pardubice – 2:4! Asistence: Jakub Nakládal.
     
    46:58
    Dynamo dostává možnost přesilové hry. Na trestnou lavici usedl za sekání Lev (HKM).
     
    45:07
    Oddechový čas pro domácí.
    45:07 Vladimír RŮŽIČKA - 1:4
     
    45:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    VLADIMÍR RŮŽIČKA vystihl rozehrávku Dynama a v samostatném úniku nedal Kantorovi žádnou šanci – 1:4!
    43:13 Filip PAVLÍK - 1:3
     
    43:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají početní výhodu a vedou o dva góly. Růžička našel krásným pasem z pravého kruhu na hranici levého FILIPA PAVLÍKA, který propálil Kantora – 1:3! Asistence: Vladimír Růžička, Filip Hronek.
     
    42:14
    Technický přestupek Dynama znamená přesilovou hru Hradce Králové. Pardubice hrály chvilku v šesti, což rozhodčí zaznamenali. Trest odpyká Kusý (PCE).
     
    32:45
    V době největšího tlaku Hradce Králové přichází faul Smoleňáka (HKM), který se provinil podražením. Domácí budou chtít v přesilovce srovnat výsledek, povede se jim to?
    29:37 Petr ZÁMORSKÝ - 1:2
     
    29:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu změnu skóre. Podruhé v utkání se do vedení dostávají hosté. Ti se aktivním napadáním dostali k puku, který z pravého kruhu o tyč poslal do branky PETR ZÁMORSKÝ – 1:2! Asistence: Bez asistence.
     
    26:47
    Hosté si dlouho v pěti nezahráli, na trestnou lavici míří Cingel (HKM) za podrážení. Dynamo má další možnost přesilovky.
     
    24:31
    Domácí mají možnost otočit vývoj utkání, zahrají si další přesilovou hru. Na dvě minuty za krosček byl vyloučen Jank (HKM).
    23:38 Matěj BLÜMEL - 1:1
     
    23:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Náramně to provedl MATĚJ BLÜMEL, který vybojoval na modré čáře kotouč, kopnul do vrtule a vmžiku si to uháněl na Lukeše, kterého se štěstím prostřelil – 1:1! Bez asistence.
     
    20:42
    Claireaux (PCE) míří na trestnou lavici za sekání. Hosté budou mít v úvodu druhého dějství početní výhodu.
     
    15:28
    Skvělý Kantor! Brankář Dynama si po chybě jednoho z obránců poradil se střelou z levého kruhu, kterou měl na svědomí Smoleňák a následně v těžké pozici dokázal vychytat i dorážku Chalupy!
     
    11:50
    Aktivní Ďaloga byl velmi blízko vyrovnání. Jeho střela z prostoru mezi kruhy orazítkovala břevno!
     
    11:32
    Možnost početní výhody mají poprvé v zápase domácí. Chalupa (HKM) byl vyloučen na dvě minuty za krosček.
    09:39 Jakub SKLENÁŘ - 0:1
     
    09:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se zničehonic prosazují a otevírají skóre. Střelu z pravého kruhu dokázal Kantor vyrazit pouze před sebe, kde neměl problém s uklizením puku do prázdné branky JAKUB SKLENÁŘ – 0:1! Asistence: Jakub Orsava, Vladimír Růžička.
     
    07:10
    Neuvěřitelné, co Claireaux neproměnil! Brankář Lukeš chyboval při výjezdu za kotoučem, pardubický útočník toho využil, jenže jeho střelu bekhendem do odkryté klece dokázal vyrazit jeden z obránců Hradce.
     
    05:15
    Je tu další přesilovka pro hosty. Tentokrát se provinil Holland (PCE), který jde pykat za vysokou hůl.
     
    01:51
    Dynamo začalo aktivně, tentokrát však přenechá snahu svému soupeři. Na dvě minuty byl za podrážení vyloučen Machač (PCE).
    Marken.cz

    Milan Šplíchal

    Branky a nahrávky: 24. Blümel, 49. Camara (Nakládal) – 10. J. Sklenář (Orsava, V. Růžička), 30. Zámorský, 44. F. Pavlík (V. Růžička, Hronek), 46. V. Růžička, 55. Perret (Orsava)


    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Klouček) – Mikuš, J. Zdráhal, Ďaloga, Nakládal (C), J. Kolář (A), Holland, Vála – Mandát (A), Poulíček, Svačina – Camara, Claireaux, Tybor – Blümel, Anděl, Paulovič – Machač, Rohlík, Kusý.
    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Nedomlel (A), Zámorský, Jank, Hronek, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp, R. Pilař – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Perret, Lev, Kelly Klíma – Koukal, Jergl.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Rožánek, Gebauer
    thejrc.org