Třinec – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 3:7 (kon.)
Vítkovice – Motor ČB 0:7 (kon.) | Liberec – Litvínov 1:2 (1:2 po s.n.) | Olomouc – Sparta 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:7 (1:3, 1:3, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 20.11.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    PSG Berani Zlín

    Hokejisté Zlína se po devíti odehraných zápasech nacházejí na desáté pozici, jenomže na tabulku se zatím moc ohlížet nemůžeme. Zlín má například hned o tři zápasy méně, než druhá Sparta, na druhou stranu má zápas k dobru před posledními Českými Budějovicemi. Berani i přesto dokázali nasbírat osm bodů, přičemž třikrát zvítězili a šestkrát prohráli. Vypadalo to, že se Zlín začíná výsledkově zvedat, neboť vyhrál dvakrát v řadě. V posledních dvou duelech ovšem pokaždé pocítil hořkost porážky, neboť nejprve prohrál na ledě favorizovaného Třince výsledkem 2:5, v minulém kole pro změnu nevstřelil ani jednu branku, neboť Litvínovu podlehl fotbalovým výsledkem 0:1. Berani mají na domácím stadionu za sebou čtyři duely, vyhrát se jim povedlo až v tom posledním, kdy po prodloužení porazili Pardubice.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Antonín Honejsek
    – 7 bodů (2+5)
    2. Bedřich Köhler – 4 body (4+0)
    3. Jiří Ondráček – 4 body (2+2)
     
    BK Mladá Boleslav

    Na opačné straně zřejmě stojí mírný favorit tohoto zápasu, kterým je Mladá Boleslav. Bruslařský klub se momentálně nachází na sedmé pozici, což znamená přesný prostředek tabulky. Středočeši mají před svým dnešním soupeřem čtyřbodový náskok, jenomže v posledních třech zápasech nedokázali ani jednou zvítězit. Boleslav totiž postupně nestačila na Kometu, Liberec a Spartu. Ve dvou posledních případech se ovšem hostujícímu celku povedlo bodovat, nicméně oba duely skončily porážkou po prodloužení. Mladoboleslavští jsou třetím nejhorším venkovním týmem, hůř na tom jsou už jen České Budějovice a Pardubice. Boleslav totiž vyhrála pouze v jediném ze čtyř venkovních zápasů, navíc ani tak to nebylo v řádné hrací době, nýbrž pouze po prodloužení.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    1. Radim Zohorna
    – 9 bodů (4+5)
    2. David Šťastný – 8 bodů (6+2)
    3. Martin Ševc – 6 bodů (2+4)
     
    Loňské vzájemné duely

    Vzájemná bilance loňského ligového ročníku hraje ve prospěch PSG. Zlín totiž z celkových čtyř duelů dokázal vyhrát hned ve třech případech, prohrál pouze ten poslední. Zlín na domácím ledě pokaždé předvedl suverénní výkon a zvítězil 4:0, respektive 4:1. Beranům se dokonce povedlo vykrást soupeře na jeho vlastním ledě, kde zvítězili vysoko 6:3. Jediná porážka přišla až v březnu letošního kalendářního roku, Mladá Boleslav na domácí půdě dovedla utkání do vítězného konce poměrem 3:0.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Nosek (A), Suhrada, Ferenc, M. Novotný, Žižka (C), Gazda – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Herman, Svoboda – Václavek, Karafiát, J. Ondráček – Kubiš (A), P. Sedláček, Dobiáš.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Šidlík, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Klikorka – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Cienciala – Flynn, Najman, P. Kousal – Lunter, R. Zohorna, Šťastný.

    Rozhodčí: Micka, Kika – Hlavatý, Lederer.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Po úvodním vhazování nakonec získali kotouč domácí hokejisté, kteří se pokoušeli o rychlý přechod středního pásma, ale ten se jim nepovedl.
     
    00:37
    První střelu si nakonec připsali Bruslaři, ale nahození od modré čáry nakonec skončilo jen na jednom z bránících hráčů.
     
    01:00
    První zákrok musí vytahovat Jan Růžička, který v klidu provětral svou lapačku a bude se před ním tedy poprvé vhazovat.
     
    01:35
    Mladá Boleslav se zase víceméně bez problémů dostala do útoku, odkud ale byla rychle vytlačena a rychlý návrat zpět skončil jen ofsajdem.
     
    02:28
    Zpočátku jsou mnohem aktivnější hostující hráči, kteří se zase v útočném pásmu tlačili do zakončení, ale do toho se opět nedostali, takže si budou muset vystačit se zlínským zakázaným uvolněním.
     
    02:47
    Icing se však píská také proti mladoboleslavským, kteří se tak po delší době budou muset soustředit také na bránění.
     
    03:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí proměňují hned svou druhou střelu v gól! Daniel Gazda bleskově rozehrál na Pavla Sedláčka, který přes dva protihráče dostal kotouč do pásma. Tam ho předal Tomáši Žižkovi, který uvolnil ještě lépe postaveného VOJTĚCHA DOBIÁŠE, který z levého kruhu překvapil soupeřícího gólmana střelou pod horní tyč. Asistence: Tomáš Žižka, Pavel Sedláček.
    03:20 Vojtěch DOBIÁŠ - 1:0
     
    04:10
    Bruslaři i nadále pokračují v aktivnějším hokeji. Ve svém pásmu si chvíli podrželi puk a následně se v klidu dostali do útoku, kde už se jim daří soupeře trochu zatlačit.
     
    04:44
    Libor Kašík musí tasit svůj první zásah, s tvrdou střelou od modré čáry si ale poradil bravurně.
     
    04:57
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., hákování).
     
    05:03
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Mário Lunter – 2 min., podrážení).
     
    05:32
    Hra čtyři na čtyři zatím více vyhovuje hostům, kteří v klidu drželi kotouč ve svém pásmu. Ten však výborně vybojoval Jakub Šlahař, který následně vybídl ke střele Davida Noska, který však pálí přímo do Jana Růžičky.
     
    06:07
    Martin Ševc se pokusil o překvapivé zakončení ihned po vyhraném souboji, zlínský gólman se však nachytat nenechal a jistě kryje.
     
    06:30
    Hosté sice prohráli buly v útočném pásmu, ale následně skvěle zapracovali při napadání, díky čemuž přišla tvrdá rána od modré čáry, kterou Libor Kašík srazil jen do brankoviště! Naštěstí pro něj si toho žádný protihráč nevšiml.
     
    07:13
    Mário Lunter okamžitě po svém návratu na led vyvezl kotouč do útoku, kde z toho však zase nic nebylo. Zlín se následně pokouší o protiútok, ale také neúspěšně.
     
    07:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jsou za svůj nápor odměněni vyrovnávací brankou! David Bernad vymyslel opravdu luxusní pas na rozjetého DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který se tak bez problémů prosmýkl mezi dvěma protihráči, následně si objel i brankáře a zasunul kotouč do prázdné klece. Asistence: David Bernad, Mitchell Fillman.
    07:40 David ŠŤASTNÝ - 1:1
     
    08:44
    Mladá Boleslav chce do vedení, rychle tak rozjížděla další útočnou akci, ale tu tentokrát zhatilo zakázané uvolnění.
     
    08:57
    Po vyhraném vhazování okamžitě pádil dopředu Ondřej Najman, který přemýšlel mezi přihrávkou a zakončením. Nakonec si zvolil druhou možnost, ale Libor Kašík byl připraven a jistě zasáhl lapačkou!
     
    09:12
    Zlínský brankář i nadále drží svůj tým, i když tentokrát soupeřící střelu vůbec neviděl. Hru i tak dokázal přerušit.
     
    09:35
    Jakub Svoboda si výborně uvolnil rozehrávají Jakubu Hermanovi, ale prudkou přihrávku si nezpracoval, ani následný souboj nezvládl.
     
    10:28
    Hosté jsou v útoku čím dál nebezpečnější. Nyní to vypadá, jako by hráli přesilovku, avšak Mitchell Fillman zatím pálil jen do jednoho z obránců.
     
    10:58
    Také Joona Jääskeläinen pořádně prověřil Libora Kašíka, a to rovnou dvakrát. Ten však v obou případech zasáhl lapačkou, podruhé už i přerušil hru.
     
    11:18
    Jakub Šlahař byl od puku odstaven hraničním způsobem, jeho spoluhráči však v útoku pokračovali a pořádně vystrašili Jana Růžičku, který ale nakonec zasahovat nemusel.
     
    11:39
    Všechny formace Mladé Boleslavi jasně přehrávají to soupeřící, avšak vedení z toho stále není. Vyrovnaný stav zatím drží jenom Libor Kašík.
     
    12:13
    Zlín sice našel cestu do útočného pásma, ale nic z toho nebylo, protože přihrávka Jana Václavka se před bránu ani nedostala.
     
    12:47
    Hosté i po mírně prodloužené komerční přestávce pokračují v náporu, střelu od modré čáry však Libor Kašík zlikvidoval betonem.
     
    13:18
    Domácí dobře vyřešili souboj za vlastní klecí, díky čemuž mohli mířit do protiútoku, ale Jakub Ferenc si připsal jen zblokovanou ránu.
     
    14:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav ještě v první třetině otáčí průběh utkání! PAVEL KOUSAL po přechodu modré čáry okamžitě nahazoval směrem na bránu. Místo toho se však trefil jen do zadního mantinelu, který kotouč srazil zpět před bránu, Libor Kašík ho navíc nedokázal trestuhodně zachytit. Dříve jmenovaný se následně bez problémů trefil do sítě. Asistence: Oscar Flynn, Petr Šidlík.
    14:13 Pavel KOUSAL - 1:2
     
    14:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté už naplno využívají svého tlaku a odskakují na rozdíl dvou branek! Po vyhraném vhazování se do kotouče okamžitě opřel JAN STRÁNSKÝ, který se příklepem nechytatelně trefil pod víko a brankáři nedal žádnou šanci na zákrok. Asistence: Maris Bičevskis.
    14:50 Jan STRÁNSKÝ - 1:3
     
    15:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Herman – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    16:04
    Adam Zbořil se zakončením dlouho váhal, nakonec to zkusil neočekávaně švihem, avšak Libor Kašík tentokrát stihl vytáhnout vyrážečku.
     
    16:43
    Zlín se sice osvobodil, ale dostal čas tak akorát na vystřídání. Bruslaři už tak zase krouží v útočné třetině.
     
    17:17
    Joona Jääskeläinen výbornou přihrávkou mezi kruhy vybídl ke gólovému zakončení Davida Šťastného, ten pálil rychle a tvrdě, ale domácí brankář se rychle přesunul a prezentoval se fantastickým zásahem!
     
    17:47
    Hosté prakticky celou přesilovku tráví v útočném pásmu, ale vedení stále nemohou navýšit. To by teoreticky ještě mohlo mít vliv, protože jsme přece jen stále v prvním dějství.
     
    18:25
    Berani už mají tři minuty oslabení za sebou, nyní navíc zpomalil soupeřící rozehrávku Pavel Kubiš.
     
    19:08
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (David Cienciala – 2 min., sekání).
     
    19:27
    Domácí jdou ještě na krátké přesilovky, Antonín Honejsek však pokazil rozehrávku, takže se už nejspíš do zakončení nedostanou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 18:23.
     
    První třetinu jednoznačně ovládli hosté, kteří byli mnohem aktivnější a nakonec i gólovější. Avšak do vedení šli ševci, kteří se prosadili ze své druhé střely zápase, ale to bylo v konečném součtu všechno, na co se zmohli. Mladá Boleslav skoro všechen čas trávila v útočném pásmu, z čehož nakonec vytěžila tři góly, takže drží komfortní dvoubrankové vedení. Stále je však dost času, takže tento duel může být ještě hodně zajímavý.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Domácí se okamžitě tlačí dopředu, ale hosté jejich postup bez problémů zastavují a posílají kotouč až za Libora Kašíka.
     
    20:50
    Nakonec je tady zlínský nápor, ze kterého vzešla jen moc vysoká střela Jakuba Šlahaře. Puk se pak ještě dostal před bránu, ale to už zasáhl Jan Růžička.
     
    21:26
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Ondřej Dlapa – 2 min., podrážení).
     
    21:38
    Bruslaři vyhráli vhazování, následně však kotouč vydolovali a zase se osvobodili vyhozením přes celé hřiště.
     
    22:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají přesilovku a jsou zpátky ve hře! Dlouhou kombinaci v útočném pásmu nakonec zakončil tvrdou ránou DANIEL GAZDA, který překonal Jana Růžičku střelou k levé tyči. Asistence: Jakub Svoboda, Dalibor Řezníček.
    22:01 Daniel GAZDA - 2:3
     
    23:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté si v ponechané výhodě berou zpět dvoubrankové vedení! Mário Lunter na hranice kruhu výborně uvolnil RADIMA ZOHORNU, který neomylně překonal brankáře k bližší tyči. Asistence: Mário Lunter, Martin Ševc.
    23:22 Radim ZOHORNA - 2:4
     
    24:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zlínská obrana se rozpadá jako domeček z karet! Tentokrát ale chyboval také Libor Kašík, který už bude muset střídat. Každopádně Joona Jääskeläinen dostal výtečný pas před bránu, kde párkrát pomíchal kotoučem a následně přihrál ještě lépe postavenému ADAMU ZBOŘILOVI, který už to měl jednoduché. Asistence: Joona Jääskeläinen, David Cienciala.
    24:04 Adam ZBOŘIL - 2:5
     
    24:04
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín: ze hřiště odchází Libor Kašík, přichází Daniel Huf.
     
    24:45
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:43
    Bruslaři si stále dělají, co chtějí. Už to vypadalo, že kotouč ze sítě bude vytahovat také Daniel Huf, ale Martin Ševc dvakrát v dobré střelecké pozici selhal.
     
    26:43
    Ševci sice mají oslabení rychle za sebou, ale už ztrácí dokonce tři góly. To už se jim bude extrémně těžko dohánět.
     
    27:27
    Díky dobrému napadání se před bránou úplně sám zjevil Jan Stránský, avšak Daniel Huf se skvěle roztáhl a jeho pokus zlikvidoval betonem!
     
    27:57
    Dlouho se hrálo bez přerušení, nahození už ale zlínský brankář podrží ve své výstroji a bude se tak před ním vhazovat.
     
    28:18
    Jan Růžička se pokoušel o rozehrávku za bránou, našel však jenom Jakuba Hermana, který jeho zaváhání nedokázal využít.
     
    29:16
    Hra se začíná trochu srovnávat, ale Zlín bude muset co nejdříve snížit, aby mohl pomýšlet na vyrovnání. Avšak to je opravdu neskutečně daleko.
     
    30:05
    Ani další přechod středního pásma se domácím hokejistům nepovedl, což ale neplatí o Mladé Boleslavi, která však tentokrát nezakončila.
     
    31:03
    Zdeněk Okál dostal dobrou přihrávku do jízdy, s následnou situací se ale vůbec nepopasoval dobře, protože zavedl kotouč zpět do středního pásma.
     
    31:36
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavel Kousal – 2 min., hákování).
     
    32:04
    Jakub Svoboda ve středním pásmu nabral rychlost, následně dostal přihrávku do jízdy a s pukem se tak dostal až před gólmana, kterého však střelou k bližší tyči nepřekonal!
     
    32:29
    David Nosek nebezpečně nahazoval na bránu, jeho pokus Jan Růžička vůbec neviděl, ale nakonec zasahovat nemusel, protože puk skončil jen na zadním hrazení.
     
    33:13
    Bruslaři se osvobodili a následně drží kotouč mimo své pásma a směřují tedy za ubráněným oslabením.
     
    33:27
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., sekání).
     
    34:18
    Mladá Boleslav v přesilovce nikam nespěchá. Pro výhru už toho nemusí moc udělat, takže začíná šetřit síly.
     
    35:08
    Zlín se tedy bez problémů brání, ale nemusí toho moc dělat. Hosté se totiž dostali do pásma až v závěru přesilovky.
     
    35:49
    Jan Růžička raději nahození přes celou ledovou plochu schová do své rukavice, Berani tím tak alespoň získali buly v útočném pásmu.
     
    36:27
    Zápas se už vyloženě dohrává. Ševci by se zápasem ještě něco rádi udělali, ale soupeř jim to i přes klidnou hru vůbec nedovoluje.
     
    37:18
    Domácí sice zvládli obranu, ale zase se jim příliš nepovedl přechod střední třetiny. Ke střele se sice nakonec dostali, ale Jan Růžička ji naprosto bez problémů pokryl.
     
    37:48
    Mitchell Fillman v klidu podrží kotouč ve vlastním pásmu. O rozehrávku se pokouší až ve chvíli, kdy k němu přijeli protihráči.
     
    38:19
    David Nosek je při rozehrávce o něco aktivnější, ale neúmyslně kotouč posílá až na zakázané uvolnění.
     
    38:44
    Nyní se Beranům založení útoku docela povedlo, ale Jakub Svoboda si nedokázal zpracovat finální pas, takže ani nezakončil.
     
    39:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté už skoro nehrají, ale stejně přidávají šestý gól! Maris Bičevskis výborně zapracoval při napadáné, kdy vybojoval kotouč za bránou, následně se dostal před ni, kde i přes dva protihráče procpal kus gumy na DAVIDA CIENCIALU, který prudkou střelou pod horní tyč nedal Danielu Hufovi šanci k zákroku. Asistence: Maris Bičevskis.
    39:12 David CIENCIALA - 2:6
     
    39:54
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Oscar Flynn – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 19:15.
     
    Zlínu se zase povedl začátek druhé třetiny, kdy snížil na rozdíl jedné branky a sahal po vyrovnání. Mladá Boleslav ho však v žádném případě nehodlala připustit, protože na to reagovala dalšími dvěma brankami, čímž si už definitivně zajistila výhru. Hru následně v klidu kontrolovalo, v závěru pak přidala ještě šestý gól a závěrečná část už se tak bude hrát jenom z povinnosti.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín okamžitě snižuje a že by se ještě pokusil o comeback? Zdeněk Okál výborně vybojoval nahozený kotouč, zadovkou ho vrátil před bránu, kam si najížděl JIŘÍ KARAFIÁT, který mířil přesně k levé tyči. Asistence: Zdeněk Okál.
    40:12 Jiří KARAFIÁT - 3:6
     
    40:30
    Domácí měli jít do oslabení, Radim Zohorna však trest Jakuba Hermana odvolal, čímž si vysloužil poklepání od celé zlínské střídačky.
     
    41:19
    Mladá Boleslav už zase začíná být aktivnější. Kotouč v klidu drží v útočném pásmu, kde už pouze získává čas.
     
    41:58
    K nebezpečnému zakončení se nakonec dostal Pavel Kousal, jehož pokus byl však sražen jen do zadního mantinelu. Hosté se však pořád drží v útoku.
     
    42:43
    Berani stále nedokážou úplně optimálně přecházet střední pásmo. Dopředu se sice nakonec dostali, ale žádná střela z toho nevzešla.
     
    43:27
    Jakub Šlahař byl při souboji povalen na led, nebylo to však nedovoleně, takže se ve hře pokračuje bez přerušení.
     
    43:54
    Radim Zohorna nebyl úplně rozjetý, stejně předjel tři soupeřící hráče a dostal se až před Daniela Hufa, kterého si položil, ale následně zasouval kotouč jen do betonu!
     
    44:29
    Jiří Ondráček mohl směřovat do přečíslení, prudkou přihrávku si však nedokázal zpracovat, takže zase mají kotouč hosté.
     
    44:53
    Domácí si připisují další nepovedenou rozehrávku, z čehož tentokrát vzniká zakázané uvolnění.
     
    45:15
    Bruslaři do útoku procházejí jak nůž máslem, tentokrát ale z toho ale střele nevznikla. To jim ale asi příliš nevadí.
     
    46:05
    Hosté pořád kupují v útočné třetině maximum možného času, nyní jsou vytlačeni zpět, ale puk stále drží na svých hokejkách.
     
    46:34
    Bedřich Köhler nadějně našel najíždějícího Jakuba Svobodu, který si však nedokázal přihrávku zpracovat, i když to ani nebylo moc prudké.
     
    47:14
    Daniel Huf si připisuje další dva zákroky a chce pro své spoluhráče udržet naději, ale ti už ji asi stejně dávno ztratili.
     
    47:49
    Do přečíslení mohl směřovat Vojtěch Dobiáš, ale ten zase selhal při zpracování puku. To je již poněkolikáté na zlínské straně.
     
    48:17
    Mladá Boleslav vyhrává buly ve vlastním pásmu, následně mířila dopředu pomocí nahození, ale to nakonec skončilo až na zakázaném uvolnění.
     
    48:43
    I další vhazování vyhrávají hosté, kteří se tentokrát dostali do pásma, kde pomocí kombinace získávají další sekundy.
     
    49:22
    Martin Novotný rozehrává přímo na hůl soupeřícího hráče. Přitom Zlínu už na vstřelení třech branek zbývá už jenom deset minut.
     
    50:08
    Berani se zase bez problémů ubránili a hledají nějakou cestu dopředu, ale to se nedaří ani tentokrát.
     
    50:49
    David Nosek pálil ihned po přechodu modré čáry, ale jeho pokus Jan Růžička moc dobře viděl, takže mu zákrok moc problémů nenadělal.
     
    51:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté si ještě více vylepšují náladu a přidávají sedmou branku! Tu si připisuje OSCAR FLYNN, který po přihrávce objel Tomáše Žižku a dostal se až před Daniela Hufa a poslal kotouč do sítě pod jeho betonem. Asistence: Pavel Kousal, Ondřej Najman.
    51:00 Oscar FLYNN - 3:7
     
    51:47
    Nyní už se Bruslařům dopředu vůbec nechce, takže teď už opravdu se bude zápas vyloženě jenom dohrávat.
     
    52:13
    K zakončení už nehledají cestu ani domácí hokejisté, kteří vůbec nenapadají a dávají tak soupeři při rozehrávce obrovskou volnost.
     
    52:50
    Hosté si v útoku dělají, co chtějí. Nyní se ke střele nedostali, nakonec se navíc provinili proti pravidlům.
     
    52:52
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (David Šťastný – 2 min., nesportovní chování).
     
    53:26
    Pavel Kousal byl první u nahozeného kotouče, ale vůbec si nerozuměl s dojíždějícím spoluhráče, protože přihrál jen soupeři. Domácí následný protiútok zakončili jen nepřesnou střelou.
     
    54:13
    Bruslaři bránění zvládají naprosto bez problémů, Jan Růžička i v oslabení se musí v bráně poměrně nudit.
     
    54:52
    Berani se v oslabení k ničemu nedostali, nic už se jim ale vymýšlet nechce. Z aktuálního stavu musí být totiž hodně frustrovaní.
     
    55:23
    Další útočné snahy zlínského celku kazí čárový rozhodčí, který píská ofsajd žlutomodrých.
     
    56:05
    Pavel Kousal zkoušel dostat kotouč do brankoviště, ale to mu nedovolil zlínský obránce, který puk zpracoval a okamžitě založil protiútok.
     
    56:49
    Ani Jakub Šlahař si nedokázal zpracovat prudký pas, špatný přechod do útoku dnes Zlín opravdu zabíjí.
     
    57:23
    Jakub Svoboda před bránou luxusně uvolnil Tomáše Žižku, který z otočky chtěl kotouč šopnout mezi betony gólmana, ale to se mu nepovedlo.
     
    57:39
    Ševci se ještě v závěru dostávají do nějakého náporu, protože už pěkně dlouho kombinuje v útočné třetině.
     
    58:06
    Mladá Boleslav si tak musí pomáhat zakázaným uvolněním, ale i kdyby nakonec ještě jednou inkasovali, asi by jim to příliš nevadilo.
     
    58:33
    Z rychlé protiakce ještě mohl síť rozvlnit David Šťastný, jeho pokus byl opravdu hodně prudký, ale také i nepřesný.
     
    59:04
    Jan Růžička úspěšně pomáhá svým spoluhráčům s rozehrávkou, ti už pak chtějí puk udržet až do závěrečné sirény.
     
    Konec zápasu.
     
    Mladá Boleslav v dnešní zápase přejela Zlín rozdílem třídy a bere naprosto zasloužené vítězství! Beranům se sice povedl vstup do každé periody, protože vždy skórovali, nakonec jim to je ale k ničemu. Bruslaři totiž byli většinu času mnohem aktivnější a hlavně produktivnější, protože v první a druhé části se prosadil rovnou šestkrát, což jim na výhru vzhledem k zodpovědné hře bez problémů stačilo. Také ve třetí periodě zareagovali na zlínskou trefu, čímž upravili na finálních 7:3 v jejich prospěch. Na gólech hostů se navíc podílelo čtrnáct hráčů, což dokonale hovoří o skvělé týmový hře. Mladá Boleslav tak ze Zlína přiveze domů plný bodový zisk.
     
    To už je ode mne ze zlínského stadionu Luďka Čajky vše. Děkuji za pozornost a nejen u extraligy zase někdy na počtenou. (19:51:35)
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. Dobiáš (Žižka, P. Sedláček), 23. Gazda (Svoboda, Řezníček), 41. Karafiát (Okál) – 8. Šťastný (Bernad, Fillman), 15. P. Kousal (Flynn, Šidlík), 15. J. Stránský (Bičevskis), 24. R. Zohorna (Lunter, Ševc), 25. A. Zbořil (Jääskeläinen, Cienciala), 40. Cienciala (Bičevskis), 51. Flynn (P. Kousal, Najman)


    Berani Zlín: Kašík (25. Huf) – Řezníček, Nosek (A), Suhrada, Ferenc, M. Novotný, Žižka (C), Gazda – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Herman, Svoboda – Václavek, Karafiát, J. Ondráček – Kubiš (A), P. Sedláček, Dobiáš.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Šidlík, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Klikorka – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Cienciala – Flynn, Najman, P. Kousal – Lunter, R. Zohorna, Šťastný.

    Rozhodčí: Micka, Kika – Hlavatý, Lederer
    thejrc.org