Třinec – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 3:7 (kon.)
Vítkovice – Motor ČB 0:7 (kon.) | Liberec – Litvínov 1:2 (1:2 po s.n.) | Olomouc – Sparta 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:7 (1:3, 1:3, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 20.11.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:52
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (David Šťastný – 2 min., nesportovní chování).
    51:00 Oscar FLYNN - 3:7
     
    51:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté si ještě více vylepšují náladu a přidávají sedmou branku! Tu si připisuje OSCAR FLYNN, který po přihrávce objel Tomáše Žižku a dostal se až před Daniela Hufa a poslal kotouč do sítě pod jeho betonem. Asistence: Pavel Kousal, Ondřej Najman.
     
    43:54
    Radim Zohorna nebyl úplně rozjetý, stejně předjel tři soupeřící hráče a dostal se až před Daniela Hufa, kterého si položil, ale následně zasouval kotouč jen do betonu!
    40:12 Jiří KARAFIÁT - 3:6
     
    40:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín okamžitě snižuje a že by se ještě pokusil o comeback? Zdeněk Okál výborně vybojoval nahozený kotouč, zadovkou ho vrátil před bránu, kam si najížděl JIŘÍ KARAFIÁT, který mířil přesně k levé tyči. Asistence: Zdeněk Okál.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Oscar Flynn – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    39:12 David CIENCIALA - 2:6
     
    39:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté už skoro nehrají, ale stejně přidávají šestý gól! Maris Bičevskis výborně zapracoval při napadáné, kdy vybojoval kotouč za bránou, následně se dostal před ni, kde i přes dva protihráče procpal kus gumy na DAVIDA CIENCIALU, který prudkou střelou pod horní tyč nedal Danielu Hufovi šanci k zákroku. Asistence: Maris Bičevskis.
     
    33:27
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., sekání).
     
    32:04
    Jakub Svoboda ve středním pásmu nabral rychlost, následně dostal přihrávku do jízdy a s pukem se tak dostal až před gólmana, kterého však střelou k bližší tyči nepřekonal!
     
    31:36
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavel Kousal – 2 min., hákování).
     
    27:27
    Díky dobrému napadání se před bránou úplně sám zjevil Jan Stránský, avšak Daniel Huf se skvěle roztáhl a jeho pokus zlikvidoval betonem!
     
    24:45
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Antonín Honejsek – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:04
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín: ze hřiště odchází Libor Kašík, přichází Daniel Huf.
    24:04 Adam ZBOŘIL - 2:5
     
    24:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zlínská obrana se rozpadá jako domeček z karet! Tentokrát ale chyboval také Libor Kašík, který už bude muset střídat. Každopádně Joona Jääskeläinen dostal výtečný pas před bránu, kde párkrát pomíchal kotoučem a následně přihrál ještě lépe postavenému ADAMU ZBOŘILOVI, který už to měl jednoduché. Asistence: Joona Jääskeläinen, David Cienciala.
    23:22 Radim ZOHORNA - 2:4
     
    23:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté si v ponechané výhodě berou zpět dvoubrankové vedení! Mário Lunter na hranice kruhu výborně uvolnil RADIMA ZOHORNU, který neomylně překonal brankáře k bližší tyči. Asistence: Mário Lunter, Martin Ševc.
    22:01 Daniel GAZDA - 2:3
     
    22:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají přesilovku a jsou zpátky ve hře! Dlouhou kombinaci v útočném pásmu nakonec zakončil tvrdou ránou DANIEL GAZDA, který překonal Jana Růžičku střelou k levé tyči. Asistence: Jakub Svoboda, Dalibor Řezníček.
     
    21:26
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Ondřej Dlapa – 2 min., podrážení).
     
    19:08
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (David Cienciala – 2 min., sekání).
     
    17:17
    Joona Jääskeläinen výbornou přihrávkou mezi kruhy vybídl ke gólovému zakončení Davida Šťastného, ten pálil rychle a tvrdě, ale domácí brankář se rychle přesunul a prezentoval se fantastickým zásahem!
     
    15:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Herman – 2+2 min, vysoká hůl).
    14:50 Jan STRÁNSKÝ - 1:3
     
    14:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté už naplno využívají svého tlaku a odskakují na rozdíl dvou branek! Po vyhraném vhazování se do kotouče okamžitě opřel JAN STRÁNSKÝ, který se příklepem nechytatelně trefil pod víko a brankáři nedal žádnou šanci na zákrok. Asistence: Maris Bičevskis.
    14:13 Pavel KOUSAL - 1:2
     
    14:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav ještě v první třetině otáčí průběh utkání! PAVEL KOUSAL po přechodu modré čáry okamžitě nahazoval směrem na bránu. Místo toho se však trefil jen do zadního mantinelu, který kotouč srazil zpět před bránu, Libor Kašík ho navíc nedokázal trestuhodně zachytit. Dříve jmenovaný se následně bez problémů trefil do sítě. Asistence: Oscar Flynn, Petr Šidlík.
     
    10:58
    Také Joona Jääskeläinen pořádně prověřil Libora Kašíka, a to rovnou dvakrát. Ten však v obou případech zasáhl lapačkou, podruhé už i přerušil hru.
     
    08:57
    Po vyhraném vhazování okamžitě pádil dopředu Ondřej Najman, který přemýšlel mezi přihrávkou a zakončením. Nakonec si zvolil druhou možnost, ale Libor Kašík byl připraven a jistě zasáhl lapačkou!
    07:40 David ŠŤASTNÝ - 1:1
     
    07:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři jsou za svůj nápor odměněni vyrovnávací brankou! David Bernad vymyslel opravdu luxusní pas na rozjetého DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který se tak bez problémů prosmýkl mezi dvěma protihráči, následně si objel i brankáře a zasunul kotouč do prázdné klece. Asistence: David Bernad, Mitchell Fillman.
     
    06:30
    Hosté sice prohráli buly v útočném pásmu, ale následně skvěle zapracovali při napadání, díky čemuž přišla tvrdá rána od modré čáry, kterou Libor Kašík srazil jen do brankoviště! Naštěstí pro něj si toho žádný protihráč nevšiml.
     
    05:03
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Mário Lunter – 2 min., podrážení).
     
    04:57
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., hákování).
    03:20 Vojtěch DOBIÁŠ - 1:0
     
    03:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí proměňují hned svou druhou střelu v gól! Daniel Gazda bleskově rozehrál na Pavla Sedláčka, který přes dva protihráče dostal kotouč do pásma. Tam ho předal Tomáši Žižkovi, který uvolnil ještě lépe postaveného VOJTĚCHA DOBIÁŠE, který z levého kruhu překvapil soupeřícího gólmana střelou pod horní tyč. Asistence: Tomáš Žižka, Pavel Sedláček.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. Dobiáš (Žižka, P. Sedláček), 23. Gazda (Svoboda, Řezníček), 41. Karafiát (Okál) – 8. Šťastný (Bernad, Fillman), 15. P. Kousal (Flynn, Šidlík), 15. J. Stránský (Bičevskis), 24. R. Zohorna (Lunter, Ševc), 25. A. Zbořil (Jääskeläinen, Cienciala), 40. Cienciala (Bičevskis), 51. Flynn (P. Kousal, Najman)


    Berani Zlín: Kašík (25. Huf) – Řezníček, Nosek (A), Suhrada, Ferenc, M. Novotný, Žižka (C), Gazda – Okál, Honejsek, Šlahař – Köhler, Herman, Svoboda – Václavek, Karafiát, J. Ondráček – Kubiš (A), P. Sedláček, Dobiáš.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Šidlík, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Klikorka – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Cienciala – Flynn, Najman, P. Kousal – Lunter, R. Zohorna, Šťastný.

    Rozhodčí: Micka, Kika – Hlavatý, Lederer
    bahis siteleri