Chrudim – Prostějov 1:2 (kon.) | Táborsko – Varnsdorf 1:2 (kon.) | Vyšehrad – Třinec 0:2 (kon.)
Hr. Králové – Ústí n. L. 5:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
1:2 (0:1)
1. SK Prostějov
Sobota 21.11.2020, 13:30 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    65
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Velká radost propukla v táboru hostů, kteří si díky využitému rychlému brejku berou vedení zpět na svou stranu. Chrudimští nerozehráli ideálně roh, po dlouhém odkopu odvedl parádní práci na pravé straně Matoušek, jenž se dostal s míčem až do vápna, kde se nenechal odstavit od míče a připravil gólové zakončení pro DANIELA BIALEKA, kterému stačilo míč uklidit do prázdné části branky.
     
    58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimští se po rychlé útočné akce dočkali vyrovnání. Dlouhou přihrávku do běhu dostal na levou stranu Rybička, ten udělal dobře, když rychle poslal míč dále dopředu na LADISLAVA MUŽÍKA, jenž se uvolnil od bránícího hráče a po zemi poslal míč k levé tyči vedle vyběhnuvšího brankáře Muchy.
     
    6
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Hosté se z první větší šance ujímají vedení. Jirásek z levé strany téměř od rohového praporku přihrál na hranici vápna Zapletalovi, jeho sražená střela se dostala na malé vápno k JAKUBU MATOUŠKOVI, jenž placírkou uklidil míč k pravé tyči.

    Adam Joska

    Branky: 58. Mužík – 6. Matoušek, 65. Bialek

    Karty:   44. Jurásek (PRO), 87. Kopřiva (PRO)


    MFK Chrudim: Mrázek – Vencl, Fofana, Hlavsa (71. Řezníček, 82. Látal) – Mužík, Kesner, Verner, D. Breda (71. Krištof), Sokol – Rybička, Kang-hjon.
    Náhradníci: Zíma – Krištof, J. Havlena, Drahoš, Trávníček, Řezníček, Látal.

    1. SK Prostějov: Mucha – Šmehyl, Bala, Bialek, Sečkář – Kopřiva (90+3. Stříž), Spáčil, Jurásek (82. Langer) – Matoušek (71. Píchal), Zikl (71. Rolinc), Zapletal.
    Náhradníci: Bréda – Langer, Rolinc, Šteigl, Stříž, Píchal.

    Rozhodčí: Vojkovský – Melichar, Lakomý
    thejrc.org