Brest – Saint-Étienne 4:1 (kon.) | Marseille – Nice 0:0 (odl.)
odloženo
Olympique Marseille
0:0 (-:-)
OGC Nice
Sobota 21.11.2020, 21:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Marseille, která svého soupeře porazila poměrem 3:2. Nice ovšem vstoupilo do druhého poločasu velice dobře, hned po dvou minutách se mu povedlo snížit. Domácí ovšem na nic dlouho nečekali a dvoubrankové vedení si vzali rychle zpět. Nice přeci jenom v závěru zápasu dokázalo znovu snížit, avšak na případné vyrovnání nebylo moc času. Marseille tak získala velice důležité tři body, navíc po hodně dlouhé době dokázala zvítězit. (22:52:27)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 2:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 9:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Gouiri v závěru zápasu zahrával standardní situaci, kterou nakonec poslal pouze do tyče!
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Hiroki Sakaj (Olympique Marseille).
     
    90+2
    Do konce zápasu ovšem nezbývá moc času. Nice se s míčem dostalo na útočnou polovinu, kde sice sledujeme kombinaci, avšak ta zatím stále nikam nevede.
     
    90+1
    Nice mohlo v závěru zápasu vhazovat z pravé strany, přičemž sportovním gestem odevzdalo míč soupeři a Mandanda tak bude moci odkopávat.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Dimitri Payet, přichází Jordan Amavi.
    87. Malik SELLOUKI - 3:2
     
    87
    Nice právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom hostující celek dokázal snížit na rozdíl jediné branky! Rony Lopes totiž dokázal roztáhnout hru na levou stranu, odkud to Gouiri zkoušel z místa centrem ke vzdálenější konstrukci. Tam si do zakončení seběhl MALIK SELLOUKI, jehož zakončení nakonec propadlo přesně na bližší tyč.
     
    87
    Nice si přeci jenom vybojovalo další rohový kop, který přinesl centrovanou nabídku z pravé strany. Claude Maurice nakoenc našel pouze Germaina, který hlavičkoval.
     
    85
    Kamara se přeci jenom dostal do zakončení, nicméně nakonec zakončoval v pádu. Míč poslal vedle branky a Mandanda se postaral o rychlou rozehrávku.
     
    84
    Nice má v posledních minutách častěji míč na svých kopačkách. Nyní se na druhou stranu hrací plochy dostal Pelmard, který si nevěřil na rychlý výpad vpřed.
     
    83
    Poté se ve středu hrací plochy přihlásil o nahrávku Thuram, který ještě v tandemu zkoušel najít kolegu Kamaru, jenž ovšem oslovil pouze kopačku soupeře.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Olympique Marseille i nadále drží nadějné dvoubrankové vedení, vítězství je tak skutečně blízko.
     
    81
    Nsokimu se povedlo dostat míč na druhou stranu, kde to jeho celek zkoušel přes levé křídlo. Po hezké akci nakonec zakončoval Gouiri, avšak vysoko nad.
     
    80
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Hišám Búdawí, přichází Lorenzo Prso.
     
    79
    Nyní si dobrý obranný zákrok připsal obránce Sakaj, který tak zabránil vyložené šanci v podání dotírajícího Kamary. Marseille se nyní dostala pod menší tlak.

    David Suchý

    Branky:


    Olympique Marseille:
    OGC Nice:
    ocianews.com