Jekatěrinburg – N.Novgorod 2:3 (0:2 po s.n.) | Jaroslavl – Riga 3:1 (kon.) | Jokerit – Soči 3:0 (kon.)
Kunlun – Kazaň 2:5 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
po s.n. (0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 21.11.2020, 12:30 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Torpedo Nižnij Novgorod.
    O vítěznou trefu zápasu se postaral SEMJON DER-ARGUČINCEV, který po ledě mířil přesně a Nižnij Novgorod se raduje z druhého bodu.
    54:18 Anatolij GOLYŠEV - 2:2
     
    54:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno přesto, že Pavel Dacjuk prohrál vhazování! Jenomže jako lev kleci se choval Alexej Makejev, který našel ANATOLIJE GOLYŠEVA, jenž dává devátý gól v sezóně. Asistence: Alexej Makejev a Pavel Dacjuk.
    33:13 Peter HOLLAND - 1:2
     
    33:13
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tohle je velice důležitá branka pro domácí mužstvo! Dan Sexton si na levém kruhu dlouho rovnal kotouč, který pak nasměřoval do brankáře. Následně se k němu ale vrátil a přihrál jej mezi kruhy, odkud PETER HOLLAND trefil přesně pravý horní roh branky. Asistence: Dan Sexton a Zachar Arzamascev.
    24:47 Andy MIELE - 0:2
     
    24:47
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jakub Kovář se pod maskou musí červenat, jelikož dostal branku z ostrého úhlu. Český brankář nechal mezi sebou a tyčí malou mezeru a přesně tento prostor trefil ANDY MIELE. Asistence: Ivan Čechovič a Damir Žafjarov.
    22:27 Zijat PAJGIN - 0:1
     
    22:27
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod sehrál přesilovou hru ukázkově a odskakuje do vedení! Semjon Der-Argučincev netrefil přesně a následně před branku přihrával Anton Šenfeld. Na levém kruhu se nacházel Andrej Belevič, jehož přihrávka mířila na modrou čáru, kde se do něj opřel ZIJAT PAJGIN. Jeho pokus mířil po ledě za bezmocného Jakuba Kováře. Asistence: Andrej Belevič a Semjon Der-Argučincev.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 34. Holland (Sexton, Arzamascev), 55. Golyšev (Makejev, Dacjuk) – 23. Pajgin (Belevič, Der-Argučincev), 25. Miele (Žafjarov, Čechovič), rozh. náj. Der-Argučincev

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Stanislav Bočarov (JEK)
    0:0   Chris Wideman (NNO)
    2. série:
    0:0   Pavel Dacjuk (JEK)
    0:1   Semjon Der-Argučincev (NNO)
    3. série:
    0:1   Peter Holland (JEK)
    0:1   Michail Varnakov (NNO)
    4. série:
    0:1   Dan Sexton (JEK)
    0:2   Anton Šenfeld (NNO)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Trjamkin (A), Alexej Vasilevskij, Zborovskij, Ch. Genoway, Mamkin, Arzamascev, Berezin – Golyšev, Dacjuk (C), Makejev – Macek, Holland (A), Sexton – Litovčenko, P. Kulikov, Bočarov – Platt, Protapovič, Ovčinnikov – Zacharov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Melničuk (Tichomirov) – Pajgin, Ch. Wideman, Orlov, Austin, Aljajev, Mišarin, Marin – Žafjarov (A), Miele, Čechovič – Der-Argučincev, Kloos, Šenfeld (C) – Pereskokov, Szwarz, Varnakov – Verjajev, Belevič, Urakov (A).

    Rozhodčí: Beljajev, Fatejev – Antonov, Galimov

    Diváci: 812
    thejrc.org