Jekatěrinburg – N.Novgorod 2:3 (0:2 po s.n.) | Jaroslavl – Riga 3:1 (kon.) | Jokerit – Soči 3:0 (kon.)
Kunlun – Kazaň 2:5 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 1:5 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
2:5 (0:1, 0:2, 2:2)
Ak Bars Kazaň
Sobota 21.11.2020, 15:00 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:15 Danis ZARIPOV - 2:5
     
    53:15
    Kazaň vstřelila branku!
    S brankami se ve třetí třetině roztrhl pytel, DANIS ZARIPOV pravděpodobně definitivně likviduje domácí naděje na bodový zisk. S prvotní střelou si Šikin ještě poradil, na dorážku byl ale už krátký. Hosté opět vedou o tři branky – 2:5! Asistence: Dmitrij Voronkov, Justin Azevedo.
    51:30 Luke LOCKHART - 2:4
     
    51:30
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak pozor, tohle ještě možná bude hodně zajímavé! Na rozdíl dvou branek osm a půl minuty před koncem základní hradí době snižuje LUKE LOCKHART, který si velmi rychle zpracoval přihrávku od mantinelu a z levého kruhu poslal za Reidebornova záda další kotouč – 2:4!
    Asistence: Tyler Wong, Spencer Foo.
    49:36 Alexej TOROPČENKO - 1:4
     
    49:36
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí jako blesk z čistého nebe snižují, Reideborna nyní na švestkách nachytal ALEXEJ TOROPČENKO! Ruský útočník se ujal kotouče ve středním pásmu a přesunul se na modrou čáru, odkud švédského gólmana překvapil lehkou střelou z pravé tyči – 1:4! Asistence: Parker Foo.
    41:46 Kirill PETROV - 0:4
     
    41:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Branku si nakonec do statistik připisuje KIRILL PETROV, Voronkov puk do klece dorážel zbytečně! Šikin se na jeho střelu z pravé strany sice pokusil zareagovat betonem, jenže kotouč vykopl až poté, co překročil brankovou čáru. Asistence: Alexandr Burmistrov, Danis Zaripov.
    21:46 Daniil ŽURAVLJOV - 0:3
     
    21:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se po aktivním vstupu do dějství sesypali jako domeček z karet a rázem prohrávají už o tři branky! Šikin ze své klece musí lovit další kotouč po zakončení DANIILA ŽURAVLJOVA, který jej překvapil zakončením ke vzdálenější tyči – 0:3! Asistence: Michail Gluchov, Patrice Cormier.
    20:53 Justin AZEVEDO - 0:2
     
    20:53
    Kazaň vstřelila branku!
    Rychlá akce hostů vede další k brance, na 2:0 krátce po startu prostřední části zvyšuje JUSTIN AZEVEDO! Portugalsko-kanadský forvard zachytil Chenkelovu přihrávku z modré a bleskovou střelou následně uklidil puk do rohu Šikinovy svatyně! Asistence: Kristian Chenkel.
    08:03 Nigel DAWES - 0:1
     
    08:03
    Kazaň vstřelila branku!
    Mrzet ho to ale nakonec nemusí – tentokrát už vystřelit zvládl, a to dokonce přesně do černého! V osmé minutě otevírá skóre duelu NIGEL DAWES, který z mezikruží překvapil Šikina ranou do dolní části svatyně. Favorit se ujímá vedení! Asistence: Stéphane Da Costa.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 50. Toropčenko (P. Foo) (TS), 52. Lockhart (Wong, S. Foo) – 9. Dawes (S. Da Costa), 21. Azevedo (Chenkel), 22. Žuravljov (M. Gluchov, Cormier), 42. K. Petrov (Burmistrov, Zaripov), 54. Zaripov (Voronkov, Azevedo)


    Red Star Kunlun: Šikin (J. Smith) – Sproul, T. Murphy, Lofquist, D. Osipov (A), Šustr, Pedan, Starikov – S. Foo (C), Lockhart, Wong – Shinkaruk (A), Wellman, Kristo – Bondra, Toropčenko, Werek – P. Foo, Monachov, Bakanov – Nikolišin.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Judin, Ljamkin, Rukavišnikov, Fazylzjanov, Žuravljov, Chenkel, Lučevnikov – Voronkov, Zaripov (C), Azevedo (A) – Dawes, V. Tichonov, S. Da Costa – M. Gluchov, Burmistrov, Lukojanov (A) – Safonov, K. Petrov, Cormier – Fisenko.

    Rozhodčí: Bondar, Vasiljev – Golovljov, Savenkov.
    thejrc.org