Benátky n/J – Vrchlabí 2:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (po pr.) | Vsetín – Litoměřice 5:4 (kon.)
Sokolov – Třebíč 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 2:3 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 21.11.2020, 17:00 • Sokolov, Zimní stadion • Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:19 Radim FERDA - 1:3
     
    55:19
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Šance Sokolova se nyní rapidně snížila. Ke střele od modré čáry se dostal Zukal, jehož ránu ještě před brankou tečoval RADIM FERDA, který dostal puk za záda Kašpara. Asistence: Lukáš Zukal a Karel Nedbal.
    41:18 Martin WEINHOLD - 1:2
     
    41:18
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov využívá tuto dvojnásobnou přesilovku! Po velké tlaku dostal nabito MARTIN WEINHOLD, který propálil Jekela. Asistence: Jan Pohl a Jaromír Kverka.
    21:05 Ladislav BITTNER - 0:2
     
    21:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč nakonec využívá přesilovku! Nedbal oslovil šikovnou přihrávkou LADISLAVA BITTNERA, který poslal puk do branky a hosté odskakují do dvou brankového vedení. Asistence: Karel Nedbal a Michal Vodný.
    06:40 Martin ŠŤOVÍČEK - 0:1
     
    06:40
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostala do rychlého protiútoku, kdy se dostali do přečíslení dva na jednoho. Nedvídek neuspěchal zakončení a pěkně přihrál na pravou stranu, kde si najížděl MARTIN ŠŤOVÍČEK, který čistou střelou prostřelil Kašpara v brance. Asistence: Lukáš Nedvídek a Tomáš Křehlík.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 42. Weinhold (J. Pohl, Kverka) – 7. Šťovíček (Nedvídek, Křehlík), 22. Bittner (Nedbal, Vodný), 56. Ferda (Zukal, Nedbal)


    HC Baník Sokolov: Kašpar (Cichoň) – J. Pohl, Houdek, Kadeřávek, Weinhold, Klejna, Tureček, Sýkora – A. Rulík, M. Kadlec, Kverka (A) – Šik, Jiskra, Vrána – Kropáček, Švec, T. Rohan (C) – Vildumetz, Adámek, Křemen.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel – Nedbal, Zukal, Furch, L. Chalupa, Hlaváč, Bartejs, Valík – Vodný (A), Nedvídek (C), Šťovíček – Krliš, Bittner (A), Psota – Š. Kratochvil, Kořenek, Ferda – Křehlík, Michálek, Hrubec.

    Rozhodčí: Jakub Šindel, Jan Hucl – Štefan Belko, Pavel Sedláček
    thejrc.org