Benátky n/J – Vrchlabí 2:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (po pr.) | Vsetín – Litoměřice 5:4 (kon.)
Sokolov – Třebíč 1:3 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:4 (2:1, 2:2, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 21.11.2020, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezkou sobotu ze Vsetína, kde se po dlouhých 56 dnech opět bude hrát Chance liga. Na Lapač zavítá celek Litoměřic, s nímž měli domácí Valaši tu čest při poslední konfrontaci na jejich půdě. Vsetín dlouhodobě drží proti kališníkům pozitivní bilanci, bude to platit i při restartu druhé nejvyšší soutěže?
     
    HC Stadion Litoměřice: 

    Litoměřický klub se i letos snaží poskytnout zázemí pro hráče ucházející se o nominaci na Mistrovství světa hráčů do 20ti let. Českou dvacítku čeká vrcholná akce sezony již v prosinci, a tak není čas s nasazováním nadějných mladíků otálet. Jedním z nich je bezesporu aktuálně nejproduktivnější obránce Kališníků Šimon Kubíček (1+3). Podobně jako Kubíček jsou na tom také Jan Mlčák nebo Daniel Poizl. Naopak mimořádné zkušenosti může nadějným mladíkům rozdávat Jan Výtisk, jenž se po extraligovém konci ve Vítkovicích rozhodl pokračovat v bohaté kariéře právě v Litoměřicích.

    Litoměřický útok přišel během letní pauzy o klíčové postavy loňské sezony, s odchody Daniela Voženílka, Markuse Korkiakoskiho a Martina Kadlece najednou zmizelo z Litoměřic hned 181 kanadských bodů. Roli jednoho ze zkušených útočníků se snaží přebrat Matěj Beran, ten je momentálně s bilancí 4+4 nejproduktivnějším hráčem a zároveň nejlepším střelcem týmu. Zkušenosti mladému týmu dodá také Peter Jánský (2+2). Z mladíků se prosazuje Patrik Miškář (3+5) a poprvé po svém odchodu se na Lapač podívá také Martin Procházka (2+4).

    Brankoviště Litoměřic je rozděleno mezi dva muže, více zápasů zatím odchytal Tomáš Král, zkušenosti nadále nabírá také Adam Beran. Litoměřice stihly odehrát šest soutěžních utkání a stejně jako pro Vsetín bylo pro ně vzájemné měření tím posledním. Kalíšnici se prezentovali výsledky jako na houpačce, výhru střídala porážka a tento trend zatím vždy platil. Naposledy se Litoměřice radovaly například proti Kladnu, které udolaly 3:2 v prodloužení, aby následně podlehly Vsetínu 3:4. Litoměřice na rozdíl od Valachů budou doufat, že jejich trend jim tentokrát přinese cenné vítězství ze vsetínského Lapače.
     
    VHK ROBE Vsetín:

    Vsetín se před nucenou pauzou dostával do slibné formy, čítal tři výhry v řadě a právě poslední úspěch na litoměřickém ledě přinesl i potřebnou výhru na ledě soupeře. Pak ale přišla karanténa a než se Vsacané dali do kupy, museli se vyrovnávat stejně jako celá hokejová veřejnost v Česku s přísnými vládními opatřeními. Zlom přišel 4. listopadu, kdy vláda povolila hokejistům trénovat na ledě, avšak na rozdíl od extraligy si Chance liga musela na výjimku k restartu počkat.

    Formát soutěže je nyní upraven. Nebude se hrát dle původního plánu 51 utkání, ale pouze 34. Následovat bude play-off dle původního plánu. Sobotní konfrontace Vsetína s Litoměřicemi tak bude poslední v základní části. Valaši se budou snažit navázat na úspěšné výsledky.

    Pojďme si ještě shrnout, jak to vypadá s produktivitou v týmu. Kanadskému bodování vládne jak vstřelenými brankami tak i celkovým počtem bodů Antonín Pechanec (3+4). Pouze o bod za ním je zkušený Branislav Rehuš (2+4), na třetí pozici se shodnou bilancí 2+3 sídlí David Březina a Sebastian Gorčík.

    V obranných řadách se zatím o bodový příspěvek starala posila Jan Bartko (1+4). Ovšem povedený vstup do sezony zažíval také Michal Hryciow (2+1). Nejvíce prostoru v brankovišti dostal dle předpokladu David Gába, úspěšnost zákroků má nyní na úrovni 92,55% a průměrně inkasoval pouze 1,76 branky na zápas. Po návratu Jana Strmeně do Českých Budějovic, bude Gábu doplňovat Jakub Málek.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Kudělka (C), Bartko, Hryciow, Štach (A) – Babka, Jenáček, Gajarský – Pechanec, Gorčík, R. Vlach – J. Kloz, Klímek, Půček – Kucharczyk (A), Hořanský, Vítek.

    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Krutil, Jebavý (A), Kubíček, Baláž – M. Beran (A), Miškář, P. Novák – Koffer, Pytlík, Přikryl – Lang, Válek, Jánský – Toman, Jícha, Jindra.

    Rozhodčí: Ondráček, Pilný – Otáhal, Bohuněk.
     
    Na Lapač je smutný pohled, fanoušci chybí, přesto nástup domácího týmu doprovází tradiční klubová hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Utkání bylo zahájeno, na úvodním buly úspěšnější Miškář.
     
    00:39
    Litoměřice zatím kontrolují kotouč, ale do útočného pásma je domácí obrana zatím nevpustila.
     
    01:05
    Nyní už Kališníci zaměstnávají vsetínskou obranu, brankář Gába zatím zasahovat nemusel.
     
    01:16
    Vsetín odehrál puk až na zakázané uvolnění, hra se znovu stěhuje do obrané třetiny domácího celku.
     
    01:27
    Nahození Jebavého se snažil na hranici brankoviště usměrnit Jánský, puk zamířil mimo vsetínskou branku do ochranné sítě, vhazuje se po levici Gáby.
     
    01:44
    Valaši se snažili o založení útočné akce, ale rozehrávka Štacha vedla pouze na další zakázané uvolnění.
     
    02:13
    Slibná kombinace Litoměřic, kterou zakončoval z mezikruží Toman, nyní už Gába zasahovat musel, nápor hostů pokračoval a ke střele od modré čáry se dostal Jebavý, i nyní byl vsetínský brankář úspěšný.
     
    02:37
    Hosté jsou zatím aktivnějším týmem, další pokus vyslal na Gábu Miškář, vsetínský brankář znovu úspěšně zasáhl a hru přerušil.
     
    03:02
    Litoměřice se znovu rychle dostaly do útočného pásma, Beran vybídl ke střele Nováka, Gába měl však na jeho ránu dobrý výhled a bez větších problémů kotouč ukryl ve své výstroji.
     
    03:17
    Po vhazování se ke kotouči mezi kruhy dostal Koffer, slibná střela byla naštěstí pro Valachy sražena nad branku.
     
    03:39
    Vsetín se až nyní probojoval do útočného pásma, ovšem po nepřesné střele Klimka se hra znovu stěhuje na druhou stranu.
     
    03:59
    Brankář Král si připisuje první zákrok, když úspěšně vyrazil střelu Kucharczyka z pravého kruhu.
     
    04:37
    Máme zde první vyloučení utkání, přesilovou hru si zahrají domácí, menší trest za vysokou hůl fasuje Lukáš Válek.
     
    05:04
    Po střele Smetany Král puk jen vyrazil a ke slibné dorážce se dostal Gajarský, litoměřického brankáře si obhodil, ale bekhendem odkrytou část branky!
     
    05:35
    Litoměřicím se podařilo osvobodit.
     
    05:58
    Bartko zpoza branky vybídl ke střele z voleje Kloze, jeho rána měla přesné parametry, ovšem dobrou pozornost projevil také brankář Král, jenž střelu vsetínského útočníka zneškodnil.
     
    06:10
    Litoměřice vyhazují.
     
    06:28
    Hostům se podařilo zaútočit i ve vlastním oslabení, Jíchovou přihrávku mohl v úvodní branku proměnit Jánský, ovšem také Gába byl v pozornosti a střelu vyrazil.
     
    06:37
    Litoměřice jsou kompletní.
     
    07:24
    Výtisk nahodil puk z obranného pásma, Litoměřice se sice ke kotouči nedostaly, ale získaly vhazování v útočném pásmu, které se uskuteční po komerční přestávce.
     
    07:39
    Zakázané uvolnění Litoměřic.
     
    08:35
    Valaši krouží v útočném pásmu a budou hrát v početní výhodě.
     
    08:42
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Martin Lang – 2 min., hákování).
     
    09:03
    Gajarskému se podařilo projít skrz litoměřickou obranu, k zakončení jej však litoměřická obrana nepustila a Král puk udržel.
     
    10:00
    Vsetínu se zatím přesilová hra vůbec nedaří, Litoměřice znovu vyhazují.
     
    10:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru! Domácím se podařilo zformovat v útočném pásmu a od modré čáry vystřelil puk Štach a letící kotouč usměrnil za záda Krále JAN BARTKO. Asistence: Lubomír Štach, Jakub Babka.
    10:40 Jan BARTKO - 1:0
     
    11:28
    Nyní si přesilovou hru zkusí hosté z Litoměřic, sekáním oslabil domácí tým Michal Hryciow.
     
    11:45
    Holý na modré čáře vypálil z voleje, jeho rána však byla sražena do ochranné sítě a Vsacané mohou vydechnout.
     
    12:08
    Holému přeskočil puk hokejku a hosté musejí vyklidit útočné pásmo.
     
    12:29
    Miškář nyní pořádně protáhl brankáře Gábu, jenž musel proti jeho střele z pravého kruhu vytáhnout svou lapačku.
     
    13:03
    Koffer nyní obkroužil vsetínskou branku a připravil možnost Novákovi, ten pálil z voleje, ovšem Gába měl betony na místě.
     
    13:28
    Vsetín je kompletní.
     
    13:35
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají stav utkání. Přesilovou hru sice Litoměřice nevyužily, ale krátce po jejím konci se nenápadným nahozením prezentoval MICHAEL KRUTIL a puk mezi betony brankáře Gáby zaplul do vsetínské branky. Asistence: David Jindra.
    13:35 Michael KRUTIL - 1:1
     
    14:33
    Babka nyní mohl předložit kotouč zcela volnému Kucharczykovi, ale svého spoluhráče si všiml příliš pozdě, nicméně Valaši drží útočné pásmo.
     
    15:21
    Litoměřicím se podařilo vyčistit obranné pásmo a nyní úspěšně eliminují vsetínské pokusy o opětovné průniky.
     
    16:09
    Gorčík si srovnal puk na hokejce na pravém kruhu a snažil se prudkou střelou zápěstím překvapit Krále, ten však byl připraven zasahovat a po další komerční pauze se bude vhazovat po jeho levici.
     
    16:23
    Marcel nyní šikovným pasem ze středního pásma poslal do jízdy Martina Langa, ten mířil do levého růžku vsetínské branky, ovšem další pohotový zákrok lapačkou předvedl i vsetínský brankář Gaba!
     
    16:39
    Vsetín bude muset bránit, dvě minuty za držení hole fasuje Lubomír Štach.
     
    17:22
    Vsetín se osvobozuje.
     
    18:07
    LItoměřice už byly usazeny v útočném pásmu, ovšem jejich souhru vystihl Smetana a osvobozuje domácí tým.
     
    18:37
    Výtisk napřáhl na modré čáře a vyprášil betony brankář Gáby.
     
    18:39
    Valaši jsou v plném počtu.
     
    19:12
    Tentokrát se vylučuje na straně Litoměřic, držení je prohřešek Davida Jindry, za který si posedí dvě minuty.
     
    19:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši to ještě stihli a využívají druhou přesilovou hru v utkání! Na hranici brankoviště se dostal k zakončení SEBASTIAN GORČÍK a kotouč přeletěl brankáře Krále a doskákal za brankovou čárou. Rozhodčí byl na správném místě, aby včas postřehl puk v brance Litoměřic. Asistence: Antonín Pechanec, Adam Gajarský.
    19:57 Sebastián GORČÍK - 2:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dějství je za námi. Litoměřice zahájily utkání aktivněji, ovšem jejich slibný rozjezd zbrzdily vyloučení. Vsetín otevřel skóre právě v přesilové hře, když se šikovnou tečí prosadil Jan Bartko. Hosté ze severu Čech dostali také příležitost početní výhody, tu sice nevyužili, ale krátce po jejím konci se z nenápadného nahození radoval Michael Krutil. Jen pár okamžiků před první sirénou se však Vsetín dostal do vedení zpět, když Krále přehodil Sebastian Gorčík. Druhá třetina začne v 17:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Druhá třetina odstartovala a hned po vhazování se do útočného pásma rozjel Gorčík, jeho pokus o střelu byl však tečován mimo ledovou plochu.
     
    21:15
    Vsetín se snaží být v úvodu druhé třetiny aktivní, ale sráží jej nepřesnost v kombinacích.
     
    21:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši odskakují do dvoubrankového náskoku! Do útočného pásma se rozjel Vlach a přenechal puk JANU KLOZOVI, ten se neukvapil se zakončením, objel bránícího hráče a bekhendem poslal puk pod víko litoměřické branky. Asistence: Roman Vlach.
    21:40 Jan KLOZ - 3:1
     
    22:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínský nástup do druhé třetiny přináší další puk v litoměřické brance! Komabinace Valachů začala za brankou Litoměřic, odkud poslal puk Babka na Štach, ten se ve snaze vystřelit z voleje nechtěně, avšak šťastně, podepsal pod asistenci ROMANU PŮČKOVI, jenž poslal kotouč do odkryté branky. Asistence: Lubomír Štach, Jakub babka.
    22:02 Roman PŮČEK - 4:1
     
    23:17
    Vsetínským Lapačem se proneslo cinknutí domácí branky, slibná střela v podání Krutila skončila na tyčce!
     
    23:59
    Slibnou souhru Litoměřic zakončoval Koffer, k dokonalosti chybělo přesnější zakončení jinak pohledné akce.
     
    24:27
    Koffer nyní předložil puk do jízdy Marcelovi, jenž se vší silou opřel do kotouče, Gába ovšem byl připraven zasahovat a hru přerušil.
     
    24:52
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Valaši se snažili o usazení v útočném pásmu, ovšem kotouč ztratili z kontroly a po pravém křídle se rozjel LUKÁŠ VÁLEK, jenž doputoval až na pravý kruh v útočném pásmu a odtud pohlednou střelou překonal domácího brankáře. Bez asistence.
    24:52 Lukáš VÁLEK - 4:2
     
    25:42
    Další pokus Litoměřic zaznamenal Holý, jenž střílel skrz bránícího hráče, branku však minul.
     
    25:51
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Šimon Jenáček – 2 min., zdržování hry / zašlapování puku).
     
    26:56
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice využívají přesilovou hru a byla to vskutku povedená akce hostů! Miškář poslal puk za branku Beranovi, ten našel před brankou zcela volného JOSEFA JÍCHU, jenž v tutové pozici neselhal a rozvlnil síť za Gábou. Asistence: Adam Beran, Patrik Miškář.
    26:56 Josef JÍCHA - 4:3
     
    27:40
    Vsetín se okamžitě nastěhoval do útočného pásma a snaží se znovu postarat o rozšíření náskoku, který se hostům podařilo ztenčit na rozdíl jediné branky.
     
    29:12
    Šimon Jenáček nyní slibně postupoval do útočného pásma, když už si rovnal puk na střelu, byl na poslední chvíli odstaven Langem.
     
    30:49
    Utkání má celkem rychlé tempo, avšak obě obrany pracují precizně a nepřipouštějí ohrožení vlastních brankářů.
     
    32:04
    Litoměřice nyní zavřely Valachy v obranném pásmu, střela Výtiska však zamířila mimo.
     
    32:35
    Další projektil v podání Výtiska už byl přesnější, ovšem na místě byl připraven brankář Gába.
     
    33:15
    Vsetín slibně kombinoval v útočném pásmu a z aktivity těží přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl obdržel Michael Krutil.
     
    34:17
    Gorčík předložil puk mezi kruhy Pechancovi, toho ve slibné pozici Král vychytal, k dorážce se ještě dostal Gajarský, litoměřický brankář znovu úspěšný.
     
    35:15
    Vsetín svíral hosty až do posledních vteřin přesilové hry, ale vážnější příležitost si během posledních okamžiků nevypracoval, Litoměřice tak tentokrát oslabení přečkaly bez úhony.
     
    36:19
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Josef Jícha – 2 min., podrážení).
     
    36:54
    Litoměřice vyhazují.
     
    37:10
    Smetana ve slibné příležitosti, Král vyrazil a z voleje se snažil ještě zakončit Vlach, ovšem puk mu přeskočil hůl.
     
    37:27
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Roman Půček – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    38:03
    Hra ve čtyrech zatím svědčí více Vsetínu, prudkou střelu vyslal Hryciow, ovšem Král vyrazil puk do ochranné sítě.
     
    38:19
    Litoměřice jsou kompletní, startuje jejich zkrácená početní výhoda.
     
    39:27
    Domácí jsou kompletní.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině jsme byli svědky hned čtyř branek. Nejprve se povedl nástup do prostředního dějství Vsetínu, když v krátkém sledu odskočil na rozdíl tří branek. Litoměřice ovšem nic nezabalily a zásluhou Válka a Jíchy se vrátili do zápasu. Poslední minuty druhé třetiny přinesly vyrovnaný hokej a před poslední periodu je tak vše otevřené. Třetí dějství vypukne v 18:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:07
    Odstartovala třetí třetina, Litoměřice jsou nepřesné v rozehrávce a píská se zakázané uvolnění.
     
    40:54
    Vsetín se formuje v obranném pásmu k rozehrávce, Litoměřice střeží střední pásmo.
     
    41:19
    Koffer vyslal puk od mantinelu na levém křídle, Gába měl zakrytý výhled, ale nakonec puk dokázal zkrotit.
     
    42:41
    Úvodní minuty třetí třetiny zatím nic moc nenabízejí.
     
    43:03
    Nyní se ovšem dostal k samostatnému úniku Gorčík, byl ještě podporován Hořanským, nakonec prvně jmenovaný volil zakončení, které Král vystihl!
     
    44:22
    Vlach se nyní málem srazil s Gábou, naštěstí pro Vsetínské vše dobře dopadlo a rozehrávka se domácím povedla.
     
    45:49
    Litoměřice drží útočné pásmo, avšak vsetínská obrana nepovoluje ohrožení brankáře Gáby.
     
    47:21
    Litoměřice si zahrají přesilovou hru, dvě minuty za podrážení obdržel Sebastián Gorčík.
     
    47:40
    Vsetín se osvobodil.
     
    48:12
    Dobrá práce v podání domácího útočníka Hořanského, jenž vyvezl puk do útočného pásma a v rámci sběru cenných vteřinek jej poslal zpět svým spoluhráčům, kteří puk odpálili ke Královi.
     
    49:07
    Koffer to nyní vzal na sebe a mezi kruhy otestoval pozornost brankáře Gáby, ten obstál, když puk lapil do své lapačky.
     
    49:21
    Vsetín v plném počtu.
     
    50:11
    Beran nyní svým důrazem přenesl hru na druhou stranu a získal vhazování pro svůj tým před Gábou. Jinak se toho ale moc neděje, brankáři jsou bez náročnější práce.
     
    50:33
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Daniel Klímek – 2 min., krosček).
     
    50:50
    Válek vypálil z pravého kruhu a Gába měl problémy s krocením kotouče, Vsetínští obránci následně čistí pokusy Berana.
     
    52:33
    Vsetín kompletní.
     
    53:17
    Přikryl nyní těžil z dobré práce Tomana, ovšem Gába byl znovu v pozoru a připraven likvidovat i tento střelecký pokus.
     
    53:57
    Vsetínští nyní rozebrali obranu Litoměřic, když Vlach poslal puk na Hryciow, ten chtěl ještě vylepšit pozici Klozovi, ovšem dobré čtení hry projevil také brankář Král, jenž si vyjel z branky a lapačkou zastavil přihrávku Hryciowa na Kloze.
     
    54:17
    Babka si rovnal puk na střelu, tu však přizvedl Výtisk do ochranné sítě a hra je přerušená.
     
    54:59
    Litoměřice budou mít ideální příležitost ke srovnání, na trestnou lavici míří domácí kapitán Tomáš Kudělka, dvě minuty za hákování.
     
    55:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice využívají přesilovou hru a mažou tříbrankové manko, které měly ve druhé třetině! Přihrávku přes šíří pásma poslal Miškář na hůl MARTINA LANGA, jenž z voleje umístil puk k tyči. Asistence: Patrik Miškář, Jan Holý.
    55:48 Martin LANG - 4:4
     
    56:29
    Zakázané uvolnění Litoměřic.
     
    57:56
    Valaši jsou nyní pasivní, naopak Litoměřice usilují o senzační obrat.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nakonec je vše jinak! Vsetín si bere vedení zpět. Pechanec poslal přihrávku SEBASTIANU GORČÍKOVI, ten nad ničím nepřemýšlel a posla puk na branku, kde si kotouč brankář Král nešťastně srazil za svá záda. Asistence: Antonín Pechanec.
    58:28 Sebastián GORČÍK - 5:4
     
    58:48
    Král je na střídačce, Litoměřice hrají v šesti!
     
    59:43
    Vsetín čelí náporu hostů.
     
    59:55
    Ještě se píská zakázané uvolnění Vsetína.
     
    59:55
    Oddechový čas pro hosty.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dramatické utkání nakonec ve svůj prospěch získává mužstvo z Valašska. Litoměřice ovšem na Lapači předvedly sympatický výkon, za který se celek plný mladíků rozhodně nemusí stydět. Vsetín o svém vítězství rozhodl minutu a půl před koncem, když vítěznou branku vsítil Sebastian Gorčík. Domácí si dnes žádnou děkovačku neužívají, hřát je bude pouze tříbodový zisk. S tímto konstatováním se s vámi loučím a ze Vsetína přeji hezký zbytek sobotního večera i víkendu. (19:18:24)
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 11. Bartko (Štach, Babka), 20. Gorčík (Pechanec, Gajarský), 22. J. Kloz (R. Vlach), 23. Půček (Štach, Babka), 59. Gorčík (Pechanec) – 14. Krutil (Jindra), 25. Válek, 27. Jícha (A. Beran, Miškář), 56. Lang (Miškář, J. Holý)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Kudělka (C), Bartko, Hryciow, Štach (A) – Babka, Jenáček, Gajarský – Pechanec, Gorčík, R. Vlach – J. Kloz, Klímek, Půček – Kucharczyk (A), Hořanský, Vítek.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Krutil, Jebavý (A), Kubíček, Baláž – M. Beran (A), Miškář, P. Novák – Koffer, Pytlík, Přikryl – Lang, Válek, Jánský – Toman, Jícha, Jindra.

    Rozhodčí: Ondráček, Pilný – Otáhal, Bohuněk
    thejrc.org