Burnley – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Wolverhampton – Southampton 1:1 (kon.)
konec
Burnley FC
1:0 (1:0)
Crystal Palace FC
Pondělí 23.11.2020, 18:30 • Turf Moor • Anglická Premier League • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:32:33)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:9.
     
    Je za námi dnešní duel mezi Burnley a Crystal Palace, který rozhodla jediná branka! Ta navíc padla už v sedmé minutě a postaral se o ní Chris Wood. Hosté měli několik šancí a mohli otočit stav tohoto duelu. Neskutečný výkon však dnes předvedl Nick Pope, který se stal jasným hrdinou dnešního střetnutí. V samém závěru navíc schytal nepříjemný úder do zátylku, avšak zápas dochytal a velkou měrou přispěl k prvnímu vítězství Burnley v letošním ročníku Premier League.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Už je za námi předem stanovené nastavení, ale ještě chvilku se hrát bude. Dlouho trvalo ošetření domácího gólmana, takže se ještě nekončí! Hosté mají ještě nějakou minimální šanci na vstřelení důležité branky.
     
    90+4
    Crystal Palace dnes rozhodně nevyhraje, povede se mu vak získat alespoň nějaký bod? To je otázkou, s domácím týmem to dnes vypadá jednoduše dobře.
     
    90+3
    Domácí gólman má nějakou tržnou ránu na hlavě, avšak dochytá dnešní utkání! Rozhodně se ještě bude nastavovat něco málo nad rámec nastavení.
     
    90+2
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    90+1
    Nyní je však Nick Pope ošetřovaný, jelikož přes něj poté ještě přepadl jeden ze soupeřů a trefil mu hlavu. To by mohla být ještě komplikace pro domácí celek...
    90. Nick Pope dnes podal neskutečný výkon
     
    90
    Na konci základní hrací doby jsme viděli obrovskou šanci hostí! Josh Brownhill hlavičkoval na bránu a do jeho střely ještě sáhl Christian Benteke, avšak Nick Pope předvedl další skvělý zákrok! Jasně nejlepší hráč na hřišti.
     
    89
    Domácí fotbalisté se už nikam moc neženou. Posílají balóny na útočnou polovinu a budou se chtít soustředit hlavně na defenzivní činnost.
     
    88
    Crystal Palace nadále prohrává o jednu branku a nemůže se v posledních momentech dostat do nějaké zajímavé možnosti! Burnley si jde za výhrou.
     
    87
    Hosté měli k dispozici standardní situaci ze zajímavé pozice a viděli jsme prodloužení. Do toho však sáhl jeden z domácích, který zamezil šanci hostí.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Matthew Lowton (Burnley FC).
     
    85
    A Robbie Brady nakonec musí střídat! Držel se za zadní stehenní sval a míří na střídačku. Snad to nebude nijak vážnější zranění domácího záložníka.
     
    84
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Robbie Brady, přichází Erik Pieters.
     
    83
    Jay Rodriguez toho dnes naběhal opravdu hodně a nepříjemně mu byla přišlápnuta noha. Jeho spoluhráč o pár metrů vedle navíc bude potřebovat ošetření.
     
    82
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních osm minut, rozhodně se něco bude nastavovat. Nějaké závratní nastavení se však očekávat nedá.

    Denisa Józsová

    Branky: 8. Wood

    Karty:   79. Jay Rodriguez (BLY), 86. Lowton (BLY)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:9.
    Burnley FC: Pope – Lowton, Tarkowski, Mee, Ch. Taylor – Gudmundsson (67. Brady, 84. Pieters), Brownhill, A. Westwood, McNeil – Jay Rodriguez, Wood.
    Náhradníci: Peacock-Farrell – Pieters, Bardsley, K. Long, Brady, A. Barnes, Vydra.

    Crystal Palace FC: Guaita – Clyne, Kouyaté, Dann, van Aanholt – A. Townsend, Riedewald (67. Schlupp), McArthur, Eze – J. Ayew (77. Ch. Benteke), Batshuayi.
    Náhradníci: Butland – J. Ward, M. Sakho, Cahill, T. Mitchell, Schlupp, Ch. Benteke.

    Rozhodčí: Friend – Holmes, Beck
    thejrc.org