Fulham – Everton 2:3 (kon.) | Sheffield Utd. – West Ham 0:1 (kon.) | Leeds – Arsenal 0:0 (kon.)
Liverpool – Leicester 3:0 (kon.)
konec
Liverpool FC
3:0 (2:0)
Leicester City
Neděle 22.11.2020, 20:15 • Anfield Road, Liverpool (Anglie) • Anglická Premier League • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 12:4.
    Střely mimo: 8:5.
    Rohy: 10:3.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 15:5. (22:10:54)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Minamino se chtěl ještě v závěru ukázat a po obdržení míče vypálil pozemní ránu, která ale mířila vedle tyče a branku Schmeichela nedokázala ohrozit.
     
    90+2
    Fofana vybojoval míč na půlící čáře a okamžitě ho nakopl dopředu na Maddisona, jenže před něj pohotově skočil Matip a míč skvěle odhlavičkoval.
     
    90+1
    Liverpool drží míč na svých kopačkách a v závěru utkání ho moc soupeři nepujčuje. Leicester se moc nesnaží presovat a už chce rychle do kabiny.
     
    90
    V druhém poločase se nastaví ještě čtyři minutky nad standardní hrací dobu.
     
    89
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Sadio Mané, přichází Takumi Minamino.
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Diogo Jota, přichází Divock Origi.
     
    88
    Lišky vybojovalo rohový kop, kterého se ujal James Maddison. Ten dokonce našel hlavu svého spoluhráče Fofany, který ale moc přesně míč nenasměroval. Ten proletěl hodně nad brankou.
     
    87
    Vardy tentokrát centroval míč do pokutového území, ovšem obrana Reds situaci perfektně vyhodnotila a míč odhlavičkovala.
    86. Roberto FIRMINO - 3:0
     
    86
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Parádní rohový kop domácích! Míč byl nacentrován přímo na hlavu ROBERTA FIRMINA, který ho hlavičkoval k levé tyčce a Schmeichel neměl absolutně žádnou šanci! Asistence: James Milner.
     
    84
    Rohový kop si vzal na starost James Milner, který ho nacentroval na hranici malého vápna, ale jeden z hráčů v bílém dresu ho poslal znovu za čáru a roh se bude opakovat.
    83. Šance - Mané
     
    83
    Další skvělu možnost si vypracoval Sadio Mané. Ten si naběhl na dlouhý pas na levé straně, následně kličkou odstranil Fofanu a vypálil. Proti mu opět byl dnes opravdu famózně chytající Schmeichel.
     
    82
    Albrighton nakopl dlouhý míč na začátek velkého vápna, kde operoval Vardy, ale ten se už k míči nedostal, protože ho odstavila defenzivní trojička v červených dresech.
     
    82
    Vardy se dostal za obranu a nebezpečně se blížil k míči, který byl u hranice pokutového území. Před Alissonem už nebyl nikdo z jeho spoluhráčů, a tak se brazilec rozeběhl s provedl parádní skluz mimo pokutové území, kterým míč zlikvidoval.
     
    81
    Lišky opět hodně zazmatkovaly v defenzívě ale pomohlo jim Maného podklouznutí a následná ztráta míče. Fofana ho okamžitě nakopl na druhou stranu.
     
    80
    Volný přímý kop rozehrál Under, který ale míč poslal až za malé vápno. Tam nebyl žádný z jeho spoluhráčů a ani protihráčů, takže míč jen odskákal do zámezí.
     
    79
    Maddison byl poslán k zemi. Sudí ale tentokrát nechal karty schované, protože se jednalo o menší faul. Leicester alespoň obdržel míč.

    Jiří Polášek

    Branky: 21. J. Evans (vla.), 41. Diogo Jota (Robertson), 86. Firmino (Milner)

    Karty:   45. Justin (LEC), 66. N. Mendy (LEC)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:5.
    Liverpool FC: Alisson – Milner, Fabinho, Matip, Robertson – Jones, Wijnaldum, Keïta (53. N. Williams) – Diogo Jota (89. Origi), Firmino, Mané (89. Minamino).
    Náhradníci: Adrián – Minamino, Origi, Phillips, Tsimikas, N. Williams, Clarkson.

    Leicester City: Schmeichel – Fofana, J. Evans, Fuchs (62. Praet) – Justin, Tielemans, N. Mendy, Albrighton – H. Barnes (62. Ünder), Maddison – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Choudhury, Iheanacho, Morgan, Praet, Thomas, Ünder.

    Rozhodčí: C. Kavanagh (Anglie)
    ocianews.com