Roman Paulus - Tomáš Zajac (zruš.) | Jan Fajk - Michal Duba Fajk (kon.)
Daniel Dittrich - Kamil Minda Minda (kon.) | Lucie Szabová - Anželika Petkevičiuteová Szabová (kon.)
Leo Brichta - Mateusz Makarowski Brichta (kon.) | Jozef Wittner - Robert Pukač Wittner (kon.)
konec
Jozef Wittner - Robert Pukač

Wittner

Sobota 21.11.2020, 22:28Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: J. Wittner (submise) (22:43:59)
     
    Je konec hlavního zápasu! Hned od úvodu jsme sledovali poměrně pohlednou podívanou, ve které se Wittnerovi povedlo ovládnout první kolo. Druhé kolo pro změnu patřilo Pukačovi, který měl mít psychickou výhodu do dalšího roundu. V něm v jeho úvodu se Wittnerovi povedlo trefit tvrdou pravačku, která soupeře poslala na zem. Tam Pukač moc dlouho nevydržel, neboť celkem překvapivě odklepal konec zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    00:35
    Wittnerovi se povedlo trefit brutální pravačku, po které poslal soupeře na zem. Tam jeho soupeř čelil několika úderům do hlavy, nicméně Pukač raději odklepal konec. Pukač byl zřejmě otřesen předchozí pravačkou.
     
    00:10
    Po dvou kolech zřejmě máme srovnáno, tedy 1:1. Pukač totiž jednoznačně ovládl druhé kolo, naopak Wittner nepředvedl vůbec nic.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:15
    Stále nejsou k vidění žádné delší kombinace, spíše pouze jedničky. Pukač tentokráte zasáhl levým hákem.
     
    04:00
    Minuta do konce druhého kola.
     
    03:28
    Až nyní se Wittnerovi povedla celkem slušná kombinace, která soupeři určitě nechutnala. Pukač ovšem pokračuje ve větší aktivitě.
     
    02:55
    Wittner celkem nepochopitelně nepřidává na tlaku, ba naopak. Druhé kolo je jasně v režii Pukače, který navíc unikl pokusu o takedown.
     
    02:13
    Další dobrá levá přední z rukou Pukače, kterému se povedlo zasáhnout cíl. Wittner poté reagoval round kickem, který mířil pouze do bloku.
     
    01:25
    Jozef Wittner poté úplně promáchl při pokusu o low kick. Atraktivita utkání ovšem hodně uvadla, oba soupeři se snaží neudělat chybu.
     
    00:44
    Úvod druhého kola zatím patří spíše Pukačovi, který to nyní zkoušel low kickem. Wittner začíná být pasivní, je hodně blízko pletiva.
     
    00:15
    Pukač velice dobře vstoupil do druhého kola, kde nepříjemně útočil pravačkou. Jozef Wittner hned dvakrát inkasoval.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    Skončilo první kolo.
     
    04:25
    Kop na stehno také v podání Pukače, který stále hledá na soupeře recept. Blíží se konec prvního kola, ten konec zápasu zřejmě nepřinese.
     
    03:48
    Po delší době low kick, konkrétněji ze strany Jozefa Wittnera. Ten poté promáchl pravačkou, a tak si spravil chuť dalším kopem na levou nohu.
     
    03:13
    Pukač musel znovu ustupovat směrem k pletivu, jenomže inkasoval pravý hák. Diamantový čávo poté vystartoval levou přední.

    David Suchý

    thejrc.org