Roman Paulus - Tomáš Zajac (zruš.) | Jan Fajk - Michal Duba Fajk (kon.)
Daniel Dittrich - Kamil Minda Minda (kon.) | Lucie Szabová - Anželika Petkevičiuteová Szabová (kon.)
Leo Brichta - Mateusz Makarowski Brichta (kon.) | Jozef Wittner - Robert Pukač Wittner (kon.)
konec
Jozef Wittner - Robert Pukač

Wittner

Sobota 21.11.2020, 22:28Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: J. Wittner (submise) (22:43:59)
     
    Je konec hlavního zápasu! Hned od úvodu jsme sledovali poměrně pohlednou podívanou, ve které se Wittnerovi povedlo ovládnout první kolo. Druhé kolo pro změnu patřilo Pukačovi, který měl mít psychickou výhodu do dalšího roundu. V něm v jeho úvodu se Wittnerovi povedlo trefit tvrdou pravačku, která soupeře poslala na zem. Tam Pukač moc dlouho nevydržel, neboť celkem překvapivě odklepal konec zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    00:35
    Wittnerovi se povedlo trefit brutální pravačku, po které poslal soupeře na zem. Tam jeho soupeř čelil několika úderům do hlavy, nicméně Pukač raději odklepal konec. Pukač byl zřejmě otřesen předchozí pravačkou.
     
    00:10
    Po dvou kolech zřejmě máme srovnáno, tedy 1:1. Pukač totiž jednoznačně ovládl druhé kolo, naopak Wittner nepředvedl vůbec nic.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:15
    Stále nejsou k vidění žádné delší kombinace, spíše pouze jedničky. Pukač tentokráte zasáhl levým hákem.
     
    04:00
    Minuta do konce druhého kola.
     
    03:28
    Až nyní se Wittnerovi povedla celkem slušná kombinace, která soupeři určitě nechutnala. Pukač ovšem pokračuje ve větší aktivitě.
     
    02:55
    Wittner celkem nepochopitelně nepřidává na tlaku, ba naopak. Druhé kolo je jasně v režii Pukače, který navíc unikl pokusu o takedown.
     
    02:13
    Další dobrá levá přední z rukou Pukače, kterému se povedlo zasáhnout cíl. Wittner poté reagoval round kickem, který mířil pouze do bloku.
     
    01:25
    Jozef Wittner poté úplně promáchl při pokusu o low kick. Atraktivita utkání ovšem hodně uvadla, oba soupeři se snaží neudělat chybu.
     
    00:44
    Úvod druhého kola zatím patří spíše Pukačovi, který to nyní zkoušel low kickem. Wittner začíná být pasivní, je hodně blízko pletiva.
     
    00:15
    Pukač velice dobře vstoupil do druhého kola, kde nepříjemně útočil pravačkou. Jozef Wittner hned dvakrát inkasoval.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    Skončilo první kolo.
     
    04:25
    Kop na stehno také v podání Pukače, který stále hledá na soupeře recept. Blíží se konec prvního kola, ten konec zápasu zřejmě nepřinese.
     
    03:48
    Po delší době low kick, konkrétněji ze strany Jozefa Wittnera. Ten poté promáchl pravačkou, a tak si spravil chuť dalším kopem na levou nohu.
     
    03:13
    Pukač musel znovu ustupovat směrem k pletivu, jenomže inkasoval pravý hák. Diamantový čávo poté vystartoval levou přední.
     
    02:25
    Tvrdá pravačka v podání Wittnera, který je v posledních vteřinách výrazně aktivnější. Pukač se zatím spíše hledá a čeká na moment překvapení.
     
    01:36
    Wittnerovi se jednoduše povedlo vzít soupeře do rukou a poté s ním hodit o zem. Robert Pukač se ovšem opět dokázal postavit zpět na nohy.
     
    01:16
    Jozef Wittner to nejprve zkoušel útokem na spodek, načež reagoval pravým hákem, který ovšem směřoval pouze do připraveného krytu.
     
    00:31
    Wittnerovi se povedlo svého soupeře takedownem posadit na zadek, jenomže Pukač se celkem jednoduše postavil zpět na nohy a jsme u pletiva.
     
    00:10
    Pukač to ihned zkoušel sérii úderů, před kterými jeho soupeř dokázal včas zacouvat směrem k pletivu.
     
    Začalo první kolo.
     
    Robert Pukač (14-6-1)

    Na opačné straně tedy stojí papírový favorit zápasu, kterým je Robert Pukač. Ten doposud nastoupil do jednadvaceti zápasů, přičemž šestkrát prohrál a jednou zápas skončil nerozhodně. Pukač ovšem z posledních šesti duelů vyhrál pouze třikrát, v Oktagonu má pro změnu bilanci 2:1. Robert Pukač naposledy nastoupil v září loňského kalendářního roku, a sice v pětikolové bitvě se Samuelem Křištofičem. Pirát byl nakonec úspěšnější a soupeři tak přesekl sérii dvou výher v řadě. Pukač je ale všestranný bojovník, nicméně hned polovina výher přišla až po limitu.
     
    Jozef Wittner (12-2)

    Slovenský zápasník Jozef Wittner bude v tomto duelu mírným outsiderem. Wittner má za sebou čtrnáct profesionálních duelů, přičemž se mu povedlo vyhrát hned ve dvanácti případech. V rámci Oktagonu nastoupil pouze do dvou duelů, nicméně v tom posledním prohrál. Těsně před koncem prvního kola totiž podlehl Mate Kértészovi, a sice skrze TKO. Wittner je však hodně nebezpečný na zemi, kde se mu povedlo ukončit hned osm zápasů skrze submise. Co by mu nemělo hrát do karet, to je postoj. Wittner totiž na KO/TKO ukončil pouze jeden duel.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

    David Suchý

    thejrc.org