Roman Paulus - Tomáš Zajac (zruš.) | Jan Fajk - Michal Duba Fajk (kon.)
Daniel Dittrich - Kamil Minda Minda (kon.) | Lucie Szabová - Anželika Petkevičiuteová Szabová (kon.)
Leo Brichta - Mateusz Makarowski Brichta (kon.) | Jozef Wittner - Robert Pukač Wittner (kon.)
konec
Lucie Szabová - Anželika Petkevičiuteová

Szabová

Sobota 21.11.2020, 21:19Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz: L. Szabová (submise – armbar) (21:23:20)
     
    Také třetí duel hlavní karty je minulostí a pochopitelně končí vítězstvím Lucie Szabové. Té se povedlo hned v úvodu duel svázat, načež se obě bojovnice dostali na zem. To pochopitelně svědčilo právě slovenské zápasnici, která si jednoduše našla pozici pro armbar, jenž dokonale stačil na vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    00:43
    Je konec! Hodně rychle jsme se dostali na zem, kde si Lucie Szabová cekem jednoduše našla ideální pozici na armbar, který jí vyšel dokonale. Petkevičiuteová musela odklepat, v oktagonu tak nevydržela ani minutu.
     
    00:25
    Začali jsme hodně aktivně, přičemž se Szabové povedlo soupeřku svázat u pletiva. Sama Slovenka ovšem inkasovala nepříjemně do hlavy.
     
    Začalo první kolo.
     
    Anželika Petkevičiuteová (0-1)

    Pro Szabovou se na poslední chvíli hledala soupeřka, kterou se nakonec povedlo najít až v Litvě. Je jí Anželika Petkevičiuteová, která se bude pokoušet o obrovské překvapení. Petkevičiuteová má za sebou jeden profesionální MMA zápas, který se jí ovšem moc nepovedl, neboť skončil po necelých dvou minutách. Nakonec se totiž z vítězství radovala Katarzyna Biegajlová, která si rovněž připsala svůj první zápas. Petkevičiuteová bude v dnešním duelu velkou neznámou, což může být její výhoda, zároveň na ní nebude vyvíjen nikterak velký tlak.
     
    Lucie Szabová (0-0)

    Mladá bojovnice pronikla do dějiště MMA díky ženské verze Oktagon výzvy, ve které působila velice dobrým a hlavně překvapivým dojmem. „Silent killer“, jak se Szabové přezdívá, totiž dokázala vyhrát v obou předešlých zápasech, díky čemuž se dostala do samotného finále se Sandrou Maškovou. Tento duel byl již několikrát odložen a zřejmě se nikdy neuskuteční. Lucia Szabová si zadělává na velké úspěchy. Silent Killer se totiž v posledních letech raketově zlepšil, jinak tomu nebylo ani na turnaji Oktagon Underground. Tam Szabová ve své pyramidě vystoupala až do samotného finále, kde ovšem nestačila na Terezu Bledou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

    David Suchý

    thejrc.org