Roman Paulus - Tomáš Zajac (zruš.) | Jan Fajk - Michal Duba Fajk (kon.)
Daniel Dittrich - Kamil Minda Minda (kon.) | Lucie Szabová - Anželika Petkevičiuteová Szabová (kon.)
Leo Brichta - Mateusz Makarowski Brichta (kon.) | Jozef Wittner - Robert Pukač Wittner (kon.)
konec
Daniel Dittrich - Kamil Minda

Minda

Sobota 21.11.2020, 20:47Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz. K. Minda (TKO) (20:52:42)
     
    Ani druhý duel hlavní karty netrval nikterak dlouho, vítězství totiž bere Kamil Minda. Ten dokázal soupeře poslat na zem, kde se navíc po chvíli dostal k tvrdému ground and pound.Daniel Dittrich nějakou dobu odolával, poté se ovšem převalil na břicho, což značilo mnohem složitější pozici na obranu. Minda tak rozjel další festival úderů, kterého soupeře přinutily k tomu, aby předčasně ukončil zápas.
     
    Konec zápasu.
     
    01:59
    Pochopitelně tu máme konec! Kamil Minda se nacházel na zádech soupeře, přičemž Dittrich neprojevoval aktivní obranu. Polák soupeře zasypal řadou úderů, načež sudí raději předčasně ukončil zápas.
     
    01:48
    Kamil Minda si našel pozici pro tvrdý ground and pound, jenomže jeho soupeř stále odolává. Dittrich svému protivníkovi nabídl záda.
     
    01:15
    Český zápasník se ovšem celkem rychle postavil, nicméně soupeř ho dostal zpět na zem. Dittrich se navíc pokoušel o kimuru, která mu nevyšla.
     
    00:35
    Dittrich se navíc vlastní nešikovností dostal na záda, kde znovu nějakou tu dobu zůstaneme. Polák se snaží dělat prostor k lepším pozicím.
     
    00:20
    První úder zápasu vyprodukoval Daniel Dittrich, který se prezentoval dvěma calf kicky. Poté se Mindovi nepovedlo vystartovat včas.
     
    Začalo první kolo.
     
    Kamil Minda (5-1)

    Na opačné straně stojí Kamil Minda, který by měl být papírovým favoritem, avšak kurzově to vyjde naprosto rovnocenně. Polák má mnohem lepší bilanci, neboť nastoupil do šesti zápasů, přičemž se mu hned v pěti povedlo zvítězit. Minda má na svém kontě tři výhry v řadě, navíc pouze jediné vítězství z celkových pěti přišlo až po limitu. Polákova silná stránka je určitě postoj, Mindovi se totiž hned tři zápasy povedlo ukončit na TKO. Zmiňovaná jediná porážka přišla před dvěma lety, tehdy Kamil Mind nestačil na Marcina Kalatu, který rovněž vyhrál na TKO.
     
    Daniel Dittrich (4-4)

    Česká zápasník Daniel Dittrich se bude chtít vrátit na vítěznou vlnu, v posledních dvou duelech pokaždé pocítil hořkost porážky. Dittrichova bilance tak momentálně činí čtyři výhry a čtyři porážky, která miska vah se tak překlopí? Dittrich naposledy zápasil v září loňského kalendářního roku, a sice na Oktagonu 14. Souboj s Martinem Budayem nakonec rozhodla soupeřova kimura, která stačila na vítězství. Dittrich navíc naposledy zvítězil před více než dvěma lety, tehdy se na Oktagonu 16 utkal s Tomášem Vašíčkem, kterého ukončil na TKO.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 20:00.

    David Suchý

    thejrc.org