Roman Paulus - Tomáš Zajac (zruš.) | Jan Fajk - Michal Duba Fajk (kon.)
Daniel Dittrich - Kamil Minda Minda (kon.) | Lucie Szabová - Anželika Petkevičiuteová Szabová (kon.)
Leo Brichta - Mateusz Makarowski Brichta (kon.) | Jozef Wittner - Robert Pukač Wittner (kon.)
konec
Leo Brichta - Mateusz Makarowski

Brichta

Sobota 21.11.2020, 22:00Oktagon MMA
     
    Vítěz: L. Brichta (submise – rear-naked choke) (22:05:50)
     
    Ani tentokráte jsme se nedočkali druhého kola, nicméně od úvodních vteřin se to dalo očekávat. Oba soupeři se do sebe pustili velice aktivně, nicméně jsme se nakonec dočkali submise. Tu předvedl právě český zápasník, kterému se povedl rear-naked choke. Mateusz Makarowski se sice v první fázi dokázal ubránit, nicméně v té druhé už nikoliv a sám byl donucen odklepat konec zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    01:58
    Tak přeci jenom jsme se dostali na zem, kde byl duel dokonce ukončen. Brichta se totiž pokoušel o rear-naked choke, který v první fázi sice nebyl úspěšný, nicméně druhý pokus už vyšel dokonale. Polák byl donucen odklepat konec zápasu.
     
    01:26
    Brichta se pokoušel o další kop na hlavu, avšak ani tentokráte nebyl úspěšný. Poté jsme se vůbec poprvé dostali k pletivu.
     
    00:58
    Slušná kombinace v podání Lea Brichty, který nejprve zkoušel calf kick, načež útočil levačkou. Ovšem také Mateusz Makarowski je velice aktivní.
     
    00:25
    Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali high kick, před kterým Polák však uskočil. Poté jsme sledovali první slušnou přestřelku.
     
    Začalo první kolo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:00.

    David Suchý

    thejrc.org