Brno – Příbram 1:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:0 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 2:4 (kon.)
konec
FC Zlín
1:0 (1:0)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 22.11.2020, 16:00 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek fotbalového odpoledne. (17:56:07)
     
    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:6. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 15:12.
     
    Je konec! Zlín si proti Plzni připisuje senzační vítězství 1:0 a bere neskutečně cenné tři body! Viktoria byla nejnebezpečnější na začátku zápasu, kdy se ale nedokázala prosadit. Hlavní rozhodčí jim pak navíc odvolal penaltu, což povzbudilo ševce k aktivnější hře, kteří se okamžitě prosadili, a to když ve 38. minutě nakonec vítěznou branku vstřelil Tomáš Poznar. Celý druhý poločas pak Fastav bez problémů odolával, Plzeň si toho moc nevytvořila a z Moravy tak odjíždí s prázdnou!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Další vzdušný míč chytá Stanislav Dostál, kterého tak od prvního čistého konta v sezoně dělí už jen okamžiky.
     
    90+3
    Aleš Hruška při rohovém kopu číhá v pokutovém území, ale ani tentokrát se balón nedostal do šestnáctky, domácí ho okamžitě poslali pryč.
     
    90+2
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Vachtang Čanturišvili, přichází Jakub Janetzký.
     
    90+2
    Joel Ngandu Kayamba opět proniká přes pravou stranu, ale jeho centr je zase sražen mimo pokutové území a končí na rohu.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Joel Ngandu Kayamba (FC Viktoria Plzeň).
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Viktoria sice vyrovnává, jejich radost ale byla předčasná! Joel Ngandu Kayamba nastřelil jen Jeana-Davida Beauguela, který přitom hrál rukou, takže následná gólová střela Lukáše Hejdy nebude platit!
     
    90
    Joel Ngandu Kayamba se pomocí kliček dostal až k centru, ale ty jsou Plzni stále k ničemu, protože domácí prostě dominují vzdušnému prostoru.
     
    89
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Lamin Jawo, přichází Martins Toutou Mpondo.
     
    88
    Lamin Jawo se po ošetření vrací na trávník a zatím ve hře pokračuje, jeho spoluhráči jeho návrat určitě uvítají.
     
    87
    Lamin Jawo už je opravdu vyřízený, zničehonic si lehá na trávník a vyžaduje si ošetření. Nejspší tak bude muset vystřídat.
     
    86
    Domácí směřovali do přečíslení dva na jednoho, Lamin Jawo tak zkoušel uvolnit Youbu Dramého, ale toho nenašel.
     
    85
    Youba Dramé na útočné polovině získává co nejvíce času, nakonec si pomohl přihrávkou dozadu, čímž vybojoval pár cenných sekund.
     
    84
    Joel Ngandu Kayamba na pravé straně tentokrát získal aut, ten urychleně rozehrává na Marka Alvira, který pokračuje v akci.
     
    82
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Radim Řezník, přichází Miroslav Káčer.
     
    82
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Adriel D´Avila Ba Loua, přichází Jan Kovařík.
     
    82
    Hostům už opravdu začíná docházet čas, což si moc dobře uvědomují. Joel Ngandu Kayamba se tak pustil do riskantní akce, kterou zakončil centrem, ale ten byl příliš vysoký.
     
    81
    Zlín s rozehrávkou nikam nespěchá a pokouší se míč co nejdéle držet, avšak Lamin Jawo si zpracovával přihrávku jen v ofsajdovém postavení.
     
    80
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Tomáš Poznar, přichází Youba Dramé.
     
    79
    Domácí i nadále výborně střeží vzdušný prostor před svou bránou, Marek Hlinka byl nyní navíc faulován, takže rozehrávat bude Stanislav Dostál. Marko Alvir za své počínání navíc vidí také žlutou kartu.
     
    78
    Lamin Jawo se zase velmi elegantně uvolnil, ale následně nevyvinul dostatečnou rychlost, kvůli čemuž se k němu dostal protihráč, který ho o míč připravil.
     
    77
    Další nákop za obranu si málem našel Radim Řezník, na poslední chvíli však odkopl míč na roh jeden z domácích.
     
    76
    Adriel D´Avila Ba Loua pokračuje své aktivitě, tentokrát posílal míč před bránu po zemi, ale i nyní byl připraven zlínský gólman, který balón schoval do své náruče.
     
    75
    Adriel D´Avila Ba Loua centroval přesně na hlavu Jeana-Davida Beauguela, který mohl skórovat hned po svém příchodu na hřiště, ale jeho hlavičku vytáhl na roh Stanislav Dostál špičkou rukavic!
     
    74
    Lukáš Kalvach se prezentoval tvrdým nedovoleným zákrokem, po kterém se na zemi chvíli svíjel v bolestech Tomáš Poznar, ale ten nakonec nepotřebuje ani ošetření.
     
    73
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Aleš Čermák, přichází Marko Alvir.
     
    73
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Zdeněk Ondrášek, přichází Jean-David Beauguel.
     
    72
    Míč končí u Stanislava Dostála, který samozřejmě s rozehrávkou nikam nebude spěchat a po chvíli balón odkopne až na druhou polovinu hřiště.
     
    71
    Zlín je po delší době vepředu, tam se Antonín Fantiš dostal až do pokutového území, následně posílal míč před bránu, kde ale žádný spoluhráč nebyl. Balón ještě skončil u Petra Jiráčka, ale ani ten už nedokázal nic vymyslet.
     
    70
    Hosté už mají jen dvacet minut na vyrovnání. Joel Ngandu Kayamba si tak na pravé straně řekl o míč, ale vzdušný pas byl moc dlouhý a doplachtil až mimo hrací plochu.
     
    68
    Petr Buchta podklouzl při chytání míče, čehož využil Adriel D´Avila Ba Loua, díky kterému mohl útočné snažení pokračovat, avšak přišel jen nepřesný centr.
     
    67
    Zdeněk Ondrášek přenechal centr Davidu Limberskému, který zkusil štěstí z dálky, ale jeho pokus skončil na prvním protihráči v cestě.
     
    66
    Akitivita hostů se pořád zvyšuje. Domácí však při bránění stále pracují jako hodinky a balón odkopli daleko od svého vápna.
    64. Ondrášek si sebral Čermákův centr, ale pálil mimo bránu
     
    64
    Další přímý kop si vzal na starost Aleš Čermák, který v pokutovém území našel Zdeňka Ondráška, který se s míčem šikovně otočil a okamžitě pálil, ale mířil jen moc vysoko!
     
    63
    Adriel D´Avila Ba Loua si za obranou šikovně našel nakopnutý míč, následně ho předal nově přicházímu Joelu Kayambovi, který přenesl hru na Davida Limberského, ale ten už přihrával nepřesně.
     
    62
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Joel Ngandu Kayamba.
     
    61
    Viktoria získala třetí roh, ale ani tentokrát z toho nic nebezpečného nebylo. Po chvíli přišel ještě jeden centrovaný míč, který odkopl pryč Dominik Simerský.
     
    60
    Vstupujeme do poslední třetiny zápasu, kde Plzeň pořád bude muset dohánět těsnou ztrátu a rozhodně to moc nevypadá, že by se v blízké době měla dočkat vyrovnání.
    59. Závar před domácí bránou, Řezník přestřelil
     
    59
    Balón chvíli poskakoval v pokutovém území, kde ho nakonec našel Radim Řezník, který nejprve trefil jen protihráče před sebou a poté už bránu přestřelil.
     
    58
    Hosté mají opět výhodu standardní situace, Lukáš Kalvach tedy posílá míč na Lukáše Hejdu, který ho hlavou vracel před bránou, ale tam už zasáhli pozorní domácí obránci.
     
    57
    Na hřišti se toho moc neděje. Balón pořád patří Plzni, ale ta směrem dopředu příliš nepospíchá a hlavně přes pozorné soupeřící obránce nemůže najít cestu.
    55. Čermákova rána zpoza vápna byla hodně nepřesná
     
    55
    Ševci mají po delší době míč v moci, ale Vachtang Čanturišvili jen nepřesně nakopává dopředu, což znamená zisk balónu pro hosty.
     
    54
    Jan Kopic se svým průnikem sice dostal do pokutového území, ale při souboji srazil balón mimo hrací plochu, takže zase odkopává Stanislav Dostál.
     
    53
    Viktoria sice skoro celou druhou půli drží míč na svých kopačkách, ale k ničemu nebezpečnému to nevede. Pokud takhle Zlín obranu bude zvládat neustále, může těsný náskok udržet.
     
    52
    Radim Řezník neúspěšně odcentroval přes Marka Hlinku, při následném souboji ještě zkoušel vybojovat míč, ale to protihráče jen fauloval.
     
    51
    Domácí se logicky zatáhli na svou polovinu a dokonce mají vzadu pětičlenný obranný val, který Plzeň velmi těžko proráží.
     
    50
    Zlín míří do dalšího protiútoku, Tomáš Poznar byl ale nachytán v dalším ofsajdu, takže hosté nemuseli řešit nic složitého.
     
    49
    Viktoria začíná hrát podobně jako na začátku první půle. Pevně se drží na útočné polovině, kde nakonec odcentroval Adriel D´Avila Ba Loua, ale Fastav výborně kryje vzdušný prostor před vlastní bránou.
     
    48
    Domácí skvěle odvrátili centr a už mířili do přečíslení, které však nepřesnou přihrávkou pokazil Petr Jiráček, jemuž nabíhal Lamin Jawo, ale míč k němu nedoputoval.
     
    47
    Plzeň také zkouší hledat nějakou příležitosti, kterou si může vytvořit za pomoci standardní situace, kterou vybojoval Aleš Čermák.
     
    46
    Úvodní výkop tentokrát patří Zlínu, který ihned hledá cestu dopředu přes levou stranu. Vachtang Čanturišvili odtud našel na zadní tyči Antonína Fantiše, který však hlavou mířil jen mimo tři tyče!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První půle nám přináší překvapivý výsledek, kdy si domácí Zlín odnáší do šaten jednobrankový náskok. Prvních třicet minut však byli podle očekávání aktivnější plzeňští, kteří však nevyužili ani jednu ze svých šancí, následně se jim odvolala také penalta a od té doby už na tom byli hůře. To Fastav potrestal gólem, po kterém byl i nadále aktivnější. Uvidíme, jestli se vůbec Viktoria bude moci vrátit do zápasu.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:03.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Ani tentokrát si Adriel D´Avila Ba Loua na pravé straně nenašel nákop, jeden ze zlínských obránců však raději uklidil míč za pomezní čáru.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45
    Hostům vůbec nevychází žádné útoky, čehož se domácí velmi aktivně pokoušejí využít, ale ofenzivy do rozhozené obrany zatím Plzeň zvládá hasit.
    44. Poznar obdržel míč do náběhu, skákavá střela potrápila Hrušku
     
    44
    Tomáš Poznar startoval do dalšího brejku, není však úplně nejrychlejším hráčem, takže zkusil štěstí z dálky a tentokrát ho Aleš Hruška vychytal.
     
    43
    Lamin Jawo výborně zachytil přihrávku, dopředu ho následně poslal Cheick Oumar Conde. Gambijský útočník následně ještě zkoušel najít lepé postaveného Tomáše Poznara, ale k tomu se míč nedostal.
     
    42
    Další nepřesný pas z plzeňské dílny a domácí okamžitě startují protiútok, ale Petr Jiráček na pravé straně prohrál sprinterský souboj.
    41. Jawo si krásně obhodil Hejdu a zakončoval těsně vedle
     
    41
    Lamin Jawo už zase operoval na levé straně, kde se uvolnil pomocí pěkné kličky, ale jeho následné zakončení z úhlu skončilo jen na boční síti.
    40. Řezníkovu zakroucenou ránu z první si Dostál pohlídal
     
    40
    Adriel D´Avila Ba Loua opět naservíroval míč do šestnáctky, kde si ho po odrazu našel Radim Řezník, který ho zkoušel zakroutit pod horní tyč, ale Stanislav Dostál opět potvrzuje svou pozornost.
     
    39
    Viktoria se pokouší o odpověď pomocí standardní situace, po které zůstává ležet na trávníku jeden z hostů, ale faul to tentokrát nebyl.
    38. Tomáš POZNAR - 1:0
     
    38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí přežili klinickou smrt a následně se dostávají do vedení! Lamin Jawo dostal dobrou přihrávku po levé straně, odkud poslal míč po zemi do malého vápna, kde se k němu dostal TOMÁŠ POZNAR, který ho bez váhání poslal do sítě. Asistence: Lamin Jawo.
     
    37
    Na plzeňské straně pořád pozorujeme celou řadu nepřesností. Adriel D´Avila Ba Loua tak třeba nyní dostal náročnou přihrávku, kterou si nedokázal zpracovat a míč tak srazil jen do autu.
    35. Ba Loua trefil Condeho podrážkou na kotník, nedostal ani žlutou
     
    35
    Cheick Oumar Conde utržil při souboji s Adrielem D´Avilem Ba Louaou nějaké bolestivé šrámy, takže se potřebuje chvíli vydýchat, nakonec to zvládne bez ošetření.
     
    34
    Adriel D´Avila Ba Loua se prezentoval dost očividným faulem proti gruzínskému křídelníkovi, což samozřejmě neušlo pozornosti hlavního rozhodčí, který přisuzuje míč Zlínu.
     
    33
    Petr Jiráček dostal přihrávku do běhu, ale byl ve vysoké rychlosti, takže balón jen nechtěně srazil do zámezí.
     
    32
    Jelikož si Dominik Simerský srazil míč do ruky hlavou, penalta to nebude a rozehrávat tak bude Stanislav Dostál!
     
    31
    Hlavní rozhodčí si jde ještě celou situaci ověřit k monitoru!
     
    30
    Penalta pro Plzeň! Dominik Simerský zkoušel odklidit centr mimo pokutové území, avšak při tom se míče nejspíš nechtěně dotkl rukou!
     
    30
    Žlutomodří jsou při napadání vysunutí daleko za půlící čárou, hosté tak nakonec jen nakopávali dopředu, avšak míč si našel Petr Buchta, který ho okamžitě uklidil do autu.
     
    29
    Plzeň si také dává na rozehrávce záležet, už nějakou dobu si tak míč drží hlavně obránci, kteří kombinují a čekají na nějaký náběh útočníků.
     
    28
    Zlín následně uklidňuje hru na své polovině, nakonec nachází cestu na útočnou polovinu, kde to zkouší táhnout přes levou stranu. Tam odcentroval Vachtang Čanturišvili, ale ten mířil přímo do rukavic brankáře.
     
    27
    Zdeněk Ondrášek si našel míč na pravé straně, který z otočky okamžitě centroval, v šestnáctce byl ale jen Adriel D´Avila Ba Loua, který není moc vysoký, takže se ani nemohl dostat k hlavičce.
     
    26
    Jan Kopic se prezentoval náročnou hlavičkou, která v konečném součtu ani moc nebezpečná nebyla, protože letěla jen nad horní tyčí.
     
    25
    Balónu už se přece jen ujímají plzeňští fotbalisté, kteří to ale směrem dopředu mají hodně složité. Domácí opravdu hodně zlepšili hru ve středu hřiště.
     
    24
    Hra se nyní úplně vyrovnala, dokonce je o něco aktivnější Zlín. To se hosté pokouší změnit napadáním, ale Zdeněk Ondrášek sráží míč jen mimo hrací plochu.
    23. Jiráček málem dosáhl na Vachovu hlavičku ve výborné pozici!
     
    23
    Vachtang Čanturišvili poslal do šestnáctky opravdu nebezpečný centr, na který si nabíhal Petr Jiráček, který na něj ale těsně nedosáhl.
     
    22
    Zlín sice přišel o míč, ale okamžitě začíná aktivně napadat. Tomáš Poznar dokonce dobíhá až k Aleši Hruškovi, který tedy raději nakopává dopředu.
     
    21
    I domácí však mají na kontě nespočet nepřesných pasů, nyní to třeba odnesl Václav Procházka, který přihrávku musel dobíhat, aby ji vůbec udržel na hrací ploše.
     
    20
    Adriel D´Avila Ba Loua při souboji na pravé straně nebyl úspěšný, protože se nakonec dopustil nedovoleného zákroku, po kterém bude rozehrávat Stanislav Dostál.
     
    19
    Viktoria se přestává prezentovat přesnými pasy, kvůli čemuž přestává být aktivnější. Balón už dlouho drží Fastav, který se ale k bráně stále moc nepřiblížil.
     
    18
    Domácí se snad poprvé v zápase s míčem přiblížili až k šestnáctce, kdy chvíli nebezpečně kombinovali, ale přes pevnou plzeňskou obranu nenašli cestu.
     
    17
    Po delší době má Zlín míč pevně v moci, následně Stanislav Dostál nakopává dopředu, ale vzápětí je u něj balón zpátky.
     
    15
    V prvních patnácti minutách byla jednoznačně aktivnější Plzeň, která se chce co nejdříve prosadit, ale skvěle chytajícího zlínského gólmana zatím nepřekonala.
    14. Ondrášek obdržel balon na levé straně a střílel nebezpečně z těžké pozice
     
    14
    Zdeněk Ondrášek si našel dalekonosnou přihrávku a zkusil štěstí z úhlu, jenže Stanislav Dostál i nadále drží čisté konto.
     
    14
    Lamin Jawo schytal tvrdý zákrok, po kterém trošku kulhal, i přesto se velmi aktivně vrhl do napadání, kdy ho málem sebral Lukáši Hejdovi, který to ale nakonec zvládl.
     
    13
    Ani další centr od rohového praporku směřující k bližší tyči nebyl nebezpečný, Dominik Simerský však nedokázal úspěšně odkopnout, uhasil to až posláním míče do autu.
     
    12
    Cheick Oumar Conde se prezentoval dobrým obranným zákrokem, kdy elegantně vypíchl míč z nohy protihráče do autu, čímž aspoň trošku zbrzdil útočné snažení soupeře.
     
    11
    Rozehrávka žlutomodrým vůbec nevychází. O míč tentokrát přišli hned po přechodu půlící čáry, takže Plzeň už hledá cestu k dalšímu zakončení.
     
    10
    Fastav se bude moci po delší době uklidnit, jelikož byl Lamin Jawo faulován.
    9. Dostál v obrovské šanci vychytal Kopice i Limberského
     
    9
    Adriel D´Avila Ba Loua si na pravé straně počíná opravdu skvěle, následně vybídl k přihrávce před bránu Radim Řezníka, který tam i po zemi našel Jana Kopice, kterého však výborně vychytal Stanislav Dostál, který pokryl i dorážku Davida Limberského!
     
    8
    Zlín asi bude chtít skórovat hlavně z protiútoků, což nyní ukázal Tomáš Poznar, který už se po nákopu tlačil do úniku, jeho akce však rychle končí kvůli ofsajdu.
     
    7
    Plzeň je podle očekávání zatím o něco aktivnější, nyní vhazuje na pravé straně Radim Řezník. Adriel D´Avila Ba Loua následně uvolnil v šestnáctce Zdeňka Ondráška, který však nastřelil jen jednoho z beků.
     
    6
    Jan Kopic se uvolnil na pravé straně, odkud zkoušel centrovat na bližší tyč, ale jeden ze zlínských obránců tam byl připraven a neprodleně odklidil míč na roh.
     
    5
    Cheick Oumar Conde zkoušel hlavičkou uvolnit Vachtanga Čanturišviliho, který však nehrál, protože přihrávku srazil do autu jeden z hostů.
     
    4
    Aleš Hruška bez problémů chytá nepřesný zlínský nákop. Před rozehrávkou si ale řekl o nový balón, protože si nebyl jistý jeho kvalitou.
     
    3
    Domácím se nakonec vyplatilo opatrné napadání, jelikož si přihrávku nedokázal ideálně zpracovat Jan Kopic, kterému míč sebral Vachtang Čanturišvili.
     
    2
    Viktoria se po neúspěšném útoku přesouvá zpět na svou polovinu, kde začíná další útočné snažení od svého gólmana. Nikam však nespěchají.
     
    1
    Hosté hned po úvodním výkopu zamířili dopředu, kde se zkoušel uvolnit Radim Řezník, který dostal jen moc dlouhou přihrávku do běhu, která skončila až za brankovou čárou.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Fastav Zlín: S. Dostál – Simerský, P. Buchta, Procházka – Fantiš, Conde, Hlinka, Jiráček (C) – Jawo, Poznar, Čanturišvili.
    Náhradníci: Rakovan – Martínez García, Dramé, Toutou Mpondo, J. Kolář, Slaměna, Janetzký.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach, Al. Čermák – Ba Loua, Ondrášek, J. Kopic.
    Náhradníci: Staněk – Kayamba, Beauguel, J. Kovařík, Pernica, Káčer, Alvir.

    Rozhodčí: Denev – Nádvorník, Hájek.
     
    FC Viktoria Plzeň
    Plzeň samozřejmě jako každý rok patří do úzké špičky FORTUNA:LIGY, ale aktuálně na tom není úplně nejlépe, protože je až na čtvrtém místě dokonce za Olomoucí. Právě se Sigmou Viktoria naposledy přišla o body, kdy s ní remizovala, tuto ztrátu však ihned odpracovala proti Spartě, kterou porazila 3:1 a je tedy zatím jediným týmem, který Spartu připravil o body. Plzeň tak na tuto výhru bude chtít dnes navázat, což by nemělo být vůbec složité, ale uvidíme, jak to nakonec dopadne.

    Poslední tři utkání
    Plzeň vs. Sparta – 3:1
    Sigma vs. Plzeň – 2:2
    Beer Sheva vs. Plzeň – 1:0
     
    FC Fastav Zlín
    Zlín v posledním duelu před reprezentační přestávku zlomil šňůru třech proher za sebou a konečně zvítězil, díky čemuž se posunul na jedenácté místo tabulky. Tehdy si vyšlápl na České Budějovice, kdy sice po prvním poločase prohrával, ale v tom druhém se postaral o obrat a nakonec zvítězil 2:1. Předtím tedy ševci padli třikrát za sebou, když to vezmeme postupně, tak nejprve se Spartou, následně s Olomoucí a nakonec s Bohemians. Fastav má však v porovnání s loňskou sezonou výborné umístění v tabulce, ale nic to nemění na tom, že je dnes outsiderem a příliš se toho od něj nečeká.

    Poslední tři utkání
    České Budějovice vs. Zlín – 1:2
    Bohemians vs. Zlín – 2:0
    Zlín vs. Olomouc – 0:1
     
    Dobré odpoledne u české kopané! Dnes jsou na programu tři duely osmého kola FORTUNA:LIGY, v jednom z nich se spolu utkání Zlín a Plzeň. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Lukáš Mihal

    Branky: 38. Poznar (Jawo)

    Karty:   79. Alvir (PLZ), 90+1. Kayamba (PLZ)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 1:6. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 15:12.
    FC Zlín: S. Dostál – Simerský, P. Buchta, Procházka – Fantiš, Conde, Hlinka, Jiráček (C) – Jawo (89. Toutou Mpondo), Poznar (80. Dramé), Čanturišvili (90+2. Janetzký).
    Náhradníci: Rakovan – Martínez García, Dramé, Toutou Mpondo, J. Kolář, Slaměna, Janetzký.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník (82. Káčer), Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach, Al. Čermák (73. Alvir) – Ba Loua (82. J. Kovařík), Ondrášek (73. Beauguel), J. Kopic (62. Kayamba).
    Náhradníci: Staněk – Kayamba, Beauguel, J. Kovařík, Pernica, Káčer, Alvir.

    Rozhodčí: Denev – Nádvorník, Hájek
    thejrc.org