Ufa – Barys 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Dynamo Moskva 2:5 (kon.)
Nižněkamsk – Spartak Moskva 5:2 (kon.) | Petrohrad – Chabarovsk 5:3 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
5:2 (0:0, 3:0, 2:2)
Spartak Moskva
Neděle 22.11.2020, 15:00 • Něftěchim Arena, Nižněkamsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:20 Alexandr KUČERJAVENKO - 5:2
     
    53:20
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Z protiútoku udeřilo a zase je to o tři branky. Július Hudáček zkrotil výpad a střelu z kruhu, jenže odražený puk jeho spoluhráči nedokázali dostat pryč z pásma a dojíždějící ALEXANDR KUČERJAVENKO rychlým bekhendem vymetl horní růžek hostující branky – 5:2. Asistence: Pavel Porjadin.
    44:21 Ilja ZUBOV - 4:2
     
    44:21
    Spartak právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a už je to jen o dvě branky. Zleva přišla přihrávka do druhé vlny mezi kruhy a ranou z první prostřelil Ivannikova ILJA ZUBOV – 4:2. Máme tu tak drama. Asistence. Arťom Fjodorov.
    42:33 Roman LJUBIMOV - 4:1
     
    42:33
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je tu blesková odpověď hostujícího Spartaku. Přihrávku do jízdy dostal ROMAN LJUBIMOV a své sólo zakončil dokonalým forhendovým blafákem – 4:1. Asistence: Jakov Rylov, Jevgenij Kulik.
    41:30 Michail BJAKIN - 4:0
     
    41:30
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Jak na to, to ukázali domácí hokejisté. Hudáček sice zvládl vyrazit Volginovu střelu z kruhu, poté se ale k puku dostal MICHAIL BJAKIN a zpoza branky odrazem od Hudáčkovy nohy dostal puk za brankovou čáru – 4:0. Asistence: Alexej Volgin, Libor Hudáček.
    36:52 Andrej ČIVILJOV - 3:0
     
    36:52
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým hraje ve velké pohodě a přidává další gól! Truškov sice zvládl pokrýt rychlé objetí jeho branky, proti bekhendové dorážce od ANDREJE ČIVILJOVA už byl ale krátký – 3:0. Asistence: Bulat Šafigullin.
    32:45 Alexandr BRYNCEV - 2:0
     
    32:45
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují do dvoubrankového náskoku. Po akci v útočném pásmu se puk dostal na modrou čáru, odkud vyslal švih ALEXANDR BRYNCEV a gólman Truškov reagoval moc pozdě na to, aby střelu chytil, nebo vyrazil. Asistence: Pavel Porjadin.
    30:03 Pavel PORJADIN - 1:0
     
    30:03
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je tu první gól utkání! Domácí se dostali do rychlého přechodu do útoku, pas do jízdy dostal Kučerjavenko, jehož střelu Truškov vyrazil pouze před sebe a dojíždějící PAVEL PORJADIN dorážel do odkryté branky – 1:0. Asistence: Alexandr Kučerjavenko, Otso Rantakari.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 31. Porjadin (Kučerjavenko, Rantakari), 33. Bryncev (Porjadin), 37. Čiviljov (Šafigullin), 42. Bjakin (Volgin, L. Hudáček), 54. Kučerjavenko (Porjadin) – 43. Ljubimov (Rylov, Kulik), 45. Zubov (Fjodorov)


    Neftěchimik Nižněkamsk: Ivannikov (Barulin) – Abrosimov, Rantakari, Volgin, A. Osipov (C), K. Vorobjov, Bryncev, Sidorov – Chajrullin, L. Hudáček, Enlund – A. Kosticyn (A), Kučerjavenko (A), Porjadin – Bjakin, Šarifjanov, Šiksatdarov – Šafigullin, Chafizov, Bucajev – Čiviljov.
    Spartak Moskva: Truškov (37. J. Hudáček) – Rylov (A), Nikišin, Sokolov, Zubarev, Kozlovskij, Kulik, Serikov, D. Musin – Radil, Lehterä, Širokov (A) – Nikoncev (C), Zubov, Fjodorov – M. Majorov, Ljubimov, Bakoš – Talalujev, Juňkov, M. Cyplakov.

    Rozhodčí: Arsons, Sidorenko – Zacharov, Strelcov

    Diváci: 1 255
    thejrc.org