Eibar – Getafe 0:0 (kon.) | Cádiz – Real Sociedad 0:1 (kon.) | Granada – Valladolid 1:3 (kon.)
Alavés – Valencia 2:2 (kon.)
konec
Granada CF
1:3 (0:1)
Real Valladolid
Neděle 22.11.2020, 18:30 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Granada CF – Real Valladolid. Utkání 10. kola španělské LaLigy začíná v 18:30.
     


    Granada CF

    Granada, stejně jako loni, zvládla výborně vstup do sezony a po osmi odehraných zápasech je na pátém místě se ziskem 14 bodů. Navzdory tomu má však více inkasovaných gólů jako vstřelených, a to především kvůli debaklu 1:6 na hřišti Atlética Madrid. Od této porážky ale funguje obrana Granady skvěle a v posledních pěti zápasech inkasovala jen čtyři branky. Naopak, v útoku to taková sláva nebyla, protože už šest zápasů nevstřelila Granada více než jednu branku v zápase. Povzbuzením pro domácí určitě je i statistika dosavadních domácích zápasů, protože Granada na svém hřišti v letošní sezoně ještě neprohrála.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Cádiz – Granada 1:1
    Granada – Sevilla 1:0
    Getafe – Granada 0:1
    Granada – Levante 1:1
    Real Sociedad – Granada 2:0
     


    Real Valladolid

    Valladolidu se začátek nového ročníku španělské LaLigy vůbec nepovedl a do tohoto zápasu jde jako poslední tým tabulky. Své první výhry v sezoně se dočkal teprve až v minulém, 9. kole, když doma zdolal Athletic Bilbao 2:1. Kromě tohoto vítězství si na své konto připsal už jen tři body za tři remízy a navíc zatím patří mezi nejhorší týmy nejvyšší španělské soutěže, i co se týče vstřelených a inkasovaných gólů. V dosavadních čtyřech ligových zápasech venku získal Valladolid jen jeden bod.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Valladolid – Eibar 1:2
    Huesca – Valladolid 2:2
    Valladolid – Alavés 0:2
    Villarreal – Valladolid 2:0
    Valladolid – Bilbao 2:1
     


    Vzájemné zápasy

    Vzhledem k pohybům obou klubů mezi LaLigou a LaLigou2 se Granada a Valladolid potkaly v LaLize v posledních deseti letech jen šestkrát. Vzájemná bilance za tuto dobu mluví ve prospěch Granady, která vyhrála třikrát, prohrála jednou a dvakrát se její zápas s Valladolidem skončil remízou. V minulé sezoně se ve Valladolidu zápas skončil nerozhodně 1:1 a odvetu vyhrála Granada doma 2:1.
     
    Tento zápas se kvůli opatřením na zamezení šíření onemocnění COVID-19 odehraje bez diváků.
     
    Úvodní sestavy:

    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, G. Sánchez (C), D. Duarte, Neva – Milla, Montoro – Machís, Gonalons, Vico – J. Molina.
    Náhradníci: A. Escandell, Fabrega – N. Pérez, Charris, Eteki, Soldado, J. Vallejo, Y. Herrera, Soro, P. Sánchez.

    Real Valladolid: Masip (C) – Hervías, Fernández, Bruno González, Nacho Martínez – Orellana, Alcaraz, Fede, Plano – Maranhão, Guardiola.
    Náhradníci: Roberto – L. Pérez, J. Sánchez, K. Pérez, Weissman, Mesa, Janko, T. Villa, Míchel, Rubio, Vilarrasa, Jota.

    Rozhodčí: Jiménez – Villanueva, Martínez.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Oba týmy právě vybíhají na hrací plochu, zápas se tak o malou chvíli začne.
     
    Granada bude hrát v červenobílých dresech, Valladolid v modrofialové kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop utkání měli hosté, kteří okamžitě nakopli míč na útočnou polovinu. Valladolid se dokázal usadit na polovině Granady a snaží sa rozvinout svůj první postupný útok v zápase.
     
    2
    Hervías se pokusil o individuální průnik z pravé strany, před šestnáctkou Granady ale o míč přišel. Ten se pak dostal k Orellanovi, jenž ze střední vzdálenosti vypálil vysoko nad Silvovu branku.
     
    3
    Gólman Valladolidu Masip vyběhl daleko před svou šestnáctku, aby odkopl nákop domácích obránců. Po autovém vhazování se pak hráči Granady usadili na útočné polovině.
     
    4
    Domácí ale o míč přišli a téměř za to byli potrestáni. Guardiola krásnou kolmicí mezi obránce Granady vyslal do samostatného úniku Plana, ten ale střelou po zemi kolem vybíhajícího brankáře Silvy vystřelil tesně mimo levé tyče.
     
    5
    Hosté opět rychle získali hrací předmět pod svou kontrolu. Teď se zatáhli na vlastní polovinu, kde si ho přihrává obranná čtveřice Valladolidu.
     
    6
    Orellana ztratil míč před vlastní šestnáctkou, naštěstí pro něj a i celý jeho tým ale byl Machísovi odpískán faul. Hosté mají další možnost rozehrát.
     
    7
    Ani tu ale nevyužili. Úvod utkání je zatím plný nepřesností a rozvíjet útoky se týmům příliš nedaří.
     
    8
    Brankář Granady Rui Silva rozehrál po malé domů míč přímo do zámezí. Valladolidu se povedlo tuto chybu využít a hosté se usadili na polovině domácího celku.
     
    9
    Ani tentokrát ale nic nebezpečného nepřišlo, naopak po ztrátě míče musel soupeře zastavit taktickým faulem Plano.
     
    10
    Další faul. Tentokrát ho spáchal Duarte na Guardiolu, jenž se jen velmi těžce zvedá z trávníku. Zdá se však, že bude v pořádku.
     
    11
    Guardiola vysunul na pravém křídle do náběhu Hervíase, který ale z této akce vytěžil jen nepovedený centr. Pomalý míč chytil brankář Granady Rui Silva, jenž okamžitě rozehrál na opačnou stranu.
     
    12
    Granada se s dlouhou kombinací nezdržovala a po centru z pravé strany se dostal k hlavičce Molina. Míč ale nasměroval přímo do rukou brankáře Valladolidu Masipa.
     
    13
    Hervíasův centr zprava byl zastaven a odražený míč pak získali pod svou kontrolu hráči Granady. Červenobílým se pak přechod do útoku nepovedl a jejich kombinace se zasekla ve středu pole.
     
    14
    Obrana Valladolidu zacouvala ke své šestnáctce, čímž nechala domácím více prostoru. Ten využil Foulquier, jehož centr z pravého křídla byl sražen na rohový kop.
     
    15
    Montoro vysokým nákopem poslal míč od rohového praporku až na hranici šestnástky, odkud ho vracel do brankoviště Milla. Brankář hostů Masip ale dobře přečetl hru a včas vyběhl.
     
    16
    Nacho Martínez našel přesným nákopem z vlastní půle Maranhãa, jenž pronikl zleva do pokutového území Granady. Svůj hezký průnik ale zakončil katastrofální přihrávkou do druhé vlny, která šla jen na domácí obránce.
     
    17
    Po odkopu domácího brankáře Silvy od jeho branky skončil kulatý nesmysl u obránců Valladolidu, ti ale jako kdyby nevěděli, co s ním a Fernández ho mizerným nákopem vrátil obráncům Granady.
     
    18
    Ti za tento dárek poděkovali a míč „sportovně“ úplně stejným způsobem vrátili zpátky obráncům Valladolidu. Hosté už pak napodruhé uspěli a dostali se na polovinu domácího týmu.
     
    19
    Hostům ale v nadějných situacích chybí přesnost a navíc se teď sami vytlačili zpět za středovou čáru. Napokon musel po nebezpečné malé domů odkopnout míč do zámezí gólman Masip.
     
    20
    Machís byl zezadu nedovoleným způsobem sražen na trávník. Granada rozehrála standardku na krátko a Milla pak velmi nepovedeným nákopem minul všechny spoluhráče a poslal míč za brankovou čáru.
     
    21
    Granada však pomalu přebírá iniciativu a čím dál častěji se ji daří získávat míče ve středu pole.
     
    22
    Po jednom z takových zisků se domácí usadili u šestnáctky Valladolidu. Montoro si zpracoval nákop na pravou stranu pokutového území hostů a přihrávkou do druhé vlny připravil pozici na střelu Millovi, který z první namířil na tribunu za Masipovou brankou.
     
    23
    Alcaraz trefil zblízka prudkým odkopem Gonalonse přímo do obličeje. Domácí hráč se okamžitě zhroutil na trávník a bude potřebovat ošetření.
     
    24
    Gonalons odešel ze hřiště po vlastních a pak se rychle vrátil na hrací plochu. Míč má na svých kopačkách nadále Granada.
     
    25
    Gonalons o několik desítek vteřin později zasáhl při odkopu míče Guardiolu do kolena. Útočník Valladolidu zůstává ležet na trávníku a musí být také ošetřen.
     
    27
    Hosté rozehráli standardku po faulu na Gonalonse centrem, který obrana Granady dokázala vyřešit. Orellanův nákop zleva pak srazil Duarte na rohový kop hostů.
     
    28
    Orellanův první roh byl hned sražen na další roh. Ten pak Orellana rozehrál na krátko, domácí ale dobrým pohybem vytlačili hosty pryč od svého pokutového území.
     
    29
    Bruno González trefil svým odkopem ruku Machíse. Hosté mají po delší době možnost rozehrát svůj postupný útok od vlastních obránců.
     
    30
    Držení míče: 53 % : 47 %
     
    31
    Více než 30 minut zápasu je za námi a až na úvodní příležitost Plana jsme nic zajímavého zatím neviděli. Hra probíhá hlavně ve středu pole, kde si oba týmy víceméně pravidelně střídají kontrolu nad míčem.
     
    32
    Gonalons zastavil nákop Bruna Gonzáleza na Guardiolu a rozehrál spolu s brankářem Silvou na opačnou stranu. Tam jeho spoluhráči předvedli kombinaci typickou pro první poločas tohoto zápasu a mizernou finální přihrávkou odevzdali míč gólmanovi soupeře.
     
    33
    Machís obešel dva protihráče na pravé straně útočné poloviny hřišti a navedl si míč na střelu. Jeho pokus ale byl velmi slabý a letěl přímo na brankáře Masipa, jenž ho bez problémů chytil.
     
    34
    Bruno González zasáhl ve vzdušném souboji vysokou nohou Vica. Ten se jen velmi pomalu zvedá z trávníku, zdá se ale, že bude v pořádku.
     
    35
    Hra se začíná trochu kouskovat. Dalším faulem, tentokrát na Gonalonse při presinku rozehrávky Granady, se prezentoval Maranhão.
     
    36
    Guardiola dokázal udržet míč proti dvojici protihráčů na levém křídle a dokonce se dostal i k centru. Jeho nákop byl ale nepřesný a na opačné straně ho získal pod kontrolu Neva.
     
    37
    První žlutou kartu zápasu dostává za šlápnutí na nohu Plana v souboji ve středu pole Maxime Gonalons (Granada CF). Plano zůstává ležet na trávníku a musí být ošetřen.
     
    38
    Planovi trvalo dlouho, než se postavil na nohy, zatím ale ve hře pokračuje. Valladolid má míč a posouvá se na polovinu Granady.
     
    39
    Žlutou kartu za zásah vysokou nohou do Guardioly dostává Carlos Neva (Granada CF). Přímý kop pro Valladolid z pravého křídla.
     
    40
    Orellana nacentroval ze standardky na zadní tyč, kam si nabíhal Maranhão. Ten však v krkolomné pozici nedokázal míč pořádně zasáhnout a jen ho zády tečoval při jeho letu mimo domácí branku.
     
    41
    Hosté po odkopu domácího brankáře Silvy získali míč rychle zpět, jejich kombinace jsou ale hodně statické a jen s velkými problémy se dostávají do blízkosti domácího pokutového území.
     
    42
    Toto tvrzení hráči Valladolidu opět potvrdili. Zhruba minutu si přihrávali ve středu pole a nakonec po nepovedeném nákopu na levé křídlo míč znovu ztratili.
     
    43
    Molina prodloužil nákop ze středu pole do pokutového území Valladolidu na Montora, jenž ale vybíhal z ofsajdové pozice.
     
    44
    Guardiola si naběhl za obránce Granady na přihrávku Alcaraze, posunul si ji do běhu a pronikl do šestnáctky. Zakončení se mu ale nepovedlo a z dobré pozici poslal míč střelou po zemi mimo domácí branku.
     
    45
    Žlutou kartu za úder loktem do protihráče ve středu pole dostává Fede (Real Valladolid). Domácí získávají standardní situaci.
     
    45+1
    Montoro nacentroval z přímého kopu na zadní tyč, kam si naběhl Germán Sánchez. Kapitán domácích zblízka ve skluzu míč usměrnil do boční sítě branky Valladolidu.
     
    45+1
    Bude se hrát ještě dvě minuty.
     
    45+2
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre gólem do šatny! Na centr Guardioly z levého křídla si na přední tyči skvěle naběhl ÓSCAR PLANO, jenž předskočil kapitána Granady Germána Sáncheze a hlavičkou zblízka k bližší tyči nedal šanci brankáři Silvovi. Asistence: Sergi Guardiola.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Hned na úvod prvního dějství měl obrovskou gólovou příležitost Plano, který však svůj samostatný únik neproměnil na rychlý gól a jak se ukázalo, byla to na velmi, velmi dlouho jediná gólová možnost. Pak totiž následovaly dlouhé postupné kombinace, které nevedly k ničemu, fauly nebo tvrdé souboje a výsledek byl, že se hra odehrávala výhradně mezi šestnáctkami obou týmů. Až v úplném závěru jsme viděli zajímavé situace před brankami a nakonec poslední z nich využil na vedoucí branku Valladolidu smolař první gólové příležitosti Óscar Plano. Uvidíme, jak zareaguje Granada na tento gól do šatny a zda nám oba týmy nabídnou ve druhé půli lepší fotbal.

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 54 % : 46 %
    Střely na branku: 2:1
    Střely mimo: 2:3
    Rohy: 1:2
    Ofsajdy: 1:0
    Fauly: 9:8
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:35.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Výkop druhého poločasu měl domácí tým. Během přestávky nedošlo k žádnému střídání.
     
    47
    Domácí se okamžitě natlačili dopředu. Na přihrávku Vica z levé strany za obranu Valladolidu si nabíhal Molina, před ním ale jako poslední bránící hráč odkopl míč ve skluzu na roh Bruno González.
     
    48
    Z rohu ale nebezpečí pro branku Valladolidu nepřišlo, naopak po zisku míče útočí hosté. Ti se usadili na polovině Granady, kde rozvíjejí svůj postupný útok.
     
    49
    Orellana se dostal s míčem do šestnáctky a zleva vystřelil, míč mu ale vůbec nesedl a pomalou střelou po zemi ho poslal mimo Silvovu branku.
     
    50
    Montorův centr z pravého křídla odhlavičkoval Fernández za šestnáctku k dobíhajícímu Nevovi, jenž z voleje z první vystřelil nad Masipovu branku.
     
    51
    Machís obešel dva protihráče, navedl si míč na střelu ve vzdálenosti cca 35 metrů od Masipovy branky a pak... vystřelil přímo do rukou připraveného gólmana Valladolidu.
     
    52
    Oba týmy si nepřesnými nákopy vystřídaly kontrolu nad míčem a delší dobu se ho povedlo pak podržet na kopačkách hráčům Valladolidu. Ti si však hrací předmět přihrávají jen na vlastní polovině.
     
    53
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují do dvougólového náskoku! Plano s pomocí odrazu od nohy Foulquiera vysunul na levém křídle do náběhu MARANHÃA, jenž si míč navedl kolem Duarteho do šestnáctky a střelou po zemi ho poslal ke vzdálenější tyči, od které se ještě odrazil do branky Granady. Gólman Rui Silva si na míč sáhl, vyrazit ho ale nedokázal. Bez asistence.
     
    54
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Jorge Molina, přichází Roberto Soldado.
     
    55
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Fede Vico, přichází Luis Javier Suárez Charris.
     
    55
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Maxime Gonalons, přichází Yangel Herrera.
     
    56
    Granada se snaží o okamžitou odpověď a dostala obranu hostů pod tlak. Obránci Valladolidu museli odhlavičkovat v krátkém časovém sledu z vlastní šestnáctky tři centry z křídel.
     
    57
    Dlouhý útok Granady nakonec žádnou nebezpečnou situaci před brankou Valladolidu nepřinesl. Hosté míč získali a snaží se o vlastní postupný útok.
     
    58
    Hosté drží míč na polovině Granady a snaží se vykombinovat domácí hráče. Ti ale dobrým pohybem drží hráče Valladolidu daleko od vlastního pokutového území.
     
    59
    Maranhão zasáhl při odkopu míče Machíse. Ten se těžce zvedal z trávníku, ve hře ale bude pokračovat.
     
    60
    Granada se znovu usadila u šestnáctky Valladolidu, znovu ale z toho ale byla jen série centrů, kterou ukončil chycením míče brankář Masip.
     
    61
    Montoro sklepl hlavou Foulquierův centr zprava do druhé vlny na Herreru, jenž z voleje vypálil vysoko nad Masipovu branku.
     
    62
    Plano zasáhl v souboji o míč Montora zezadu do kotníku. Granada má další možnost se nastěhovat na polovinu Valladolidu a zaútočit.
     
    63
    Granada právě vstřelila branku!
    Domácí snižují a vracejí se do zápasu! Centr z rohu na přední tyč prodloužili za sebe Soldado i Foulquier a míč se odrazil do brankoviště k neobsazenému DOMINGOSOVI DUARTEMU, jenž ho už bez problémů zblízka dorazil do sítě. Asistence: Dimitri Foulquier.
     
    65
    Granadu vstřelená branka povzbudila a rychle připravila hosty o míče. Po krátké kombinaci střílel z cca 25 metrů Soldado, jeho střelu po zemi ale chytil brankář Masip.
     
    66
    Ani po jeho výkopu ale nedokázali hosté podržet hrací předmět na svých kopačkách. Tlak Granady se tak začíná postupně stupňovat a obrana Valladolidu začíná být přetížená.
     
    67
    Dlouhé autové vhazování se téměř dostalo k Soldadovi, před kterým na poslední chvíli míč srazil jeden z obránců Valladolidu. Dobíhající Milla pak z první vystřelil nad branku hostů.
     
    68
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Fabián Orellana, přichází Saidy Janko.
     
    69
    Žlutou kartu za podražení pronikajícího Herrery dostává Saidy Janko (Real Valladolid), jenž není na trávníku ještě ani minutu. Granada získává přímý kop z levého křídla.
     
    70
    Centr Herrery na přední tyč odhlavičkoval Maranhão a po zisku odraženého míče vystřelil Machís. I tato střela ale šla jen na brankáře Masipa, jenž si s ní poradil.
     
    71
    Žlutou kartu za zásah Fedeho loktem do obličeje dostává Angel Montoro (Granada CF). Montoro se kartě diví, je ale úplně zasloužená.
     
    72
    Fede ještě zůstává ležet na trávníku a musí být ošetřen. Hra je přerušená.
     
    73
    Bruno González chtěl po faulu na Fedeho nakopnout míč na levou stranu na Guardiolu, míč ale velmi nepřesným nákopem poslal přímo do autu.
     
    74
    Granada se po zisku míče vrátila na polovinu soupeře. Valladolid se seřadil do obranného postavení před vlastním pokutovým územím a zatím domácí nepouští do jeho blízkosti.
     
    75
    Milla chtěl na levém křídle obejít dvojici Hervías – Maranhão a druhý jmenovaný ho při této snaze srazil na trávník. Další standardka pro Granadu.
     
    76
    Gólman hostů Masip dokázal Montorův centr z přímého kopu vyboxovat.
     
    76
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Pablo Hervías, přichází Javier Sánchez.
     
    77
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Fede, přichází Toni Villa.
     
    77
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Óscar Plano, přichází Jota.
     
    Pro Jotu je dnešní zápas debutem v dresu Realu Valladolid.
     
    79
    Herrera nakopl míč z vlastní poloviny na Soldada, jenž ho ještě chtěl prodloužit na Charrise. Před ním však míč hlavou zasáhl střídající Janko a po jeho teči se dostal k brankáři Masipovi.
     
    80
    Montoro hned po zisku ve středu pole vystřelil na branku Valladolidu, míč ale spadl jen na horní síť. Gólman Masip situaci kontroloval.
     
    80
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Angel Montoro, přichází Alberto Soro.
     
    81
    Na nákop Herrery ze standardky ze středu pole si nabíhal na zadní tyči Germán Sánchez, při jeho náběhu ale fauloval Charris Alcaraze a domácí tak v útoku pokračovat nemohli.
     
    82
    Soro po souboji o míč zůstal ležet na trávníku, hosté tomu ale nevěnují pozornost a pokračují ve svém útoku. Valladolid kombinuje na polovině soupeře.
     
    83
    Janko se snažil o průnik na pravém křídle, Neva ho ale do pokutového území nepustil a pak zblokoval i jeho centr. Na opačné straně se pak do rychlého protiútoku tlačil Charris, čistým skluzem mu ale míč odkopl Bruno González.
     
    84
    Na dlouhé autové vhazování si naběhl do šestnáctky Valladolidu Duarte, v hlavičkovém souboji ale fauloval střídajícího Javiera Sáncheze. Hosté s rozehrávkou nijak nespěchají.
     
    85
    Hosté si přihrávali míč na vlastní polovině hřiště, domácí to ale asi nebavilo, a tak vyrazili do presinku. Dobrým pohybem pak donutili obránce Valladolidu k chybě v rozehrávce.
     
    86
    Tlak Granady ale zatím nepřináší prakticky nic. Domácí sice mají míč pod kontrolou, hosté ale úspěšně odvracejí z nebezpečného prostoru všechny nákopy domácích.
     
    87
    Valladolid navíc dokázal i zaútočit a postupným útokem získává ještě i cenné sekundy. Domácím se nedaří kombinující hosty o míč připravit.
     
    88
    Díky zblokovanému centru pak Valladolid získal ještě i rohový kop. Hosté jeho rozehrávku pořádně natahují a snaží se zdržovat hru.
     
    88
    Žlutou kartu za zdržování hry při rozehrávce rohového kopu dostává Jota (Real Valladolid).
     
    89
    Hostům se roh nepovedl, naopak po rychlém protiútoku získali rohový kop i domácí. Na centr z něj se tlačil na zadní tyči Machís, jeho tečovaná hlavička ale skončila v rukou brankáře Masipa.
     
    90
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Hosté zřejmě definitivně rozhodují o svém vítězství! JOTA obral Millu o míč před šestnáctkou Granady a rozběhl se do ní. Střelou kolem pravé nohy vybíhajícího brankáře Silvy pak jako zkušený hráč, i když je to jeho první branka v španělské LaLize, poslal míč do sítě. Bez asistence.
     
    90+1
    Bude se hrát ještě čtyři minuty.
     
    90+3
    Žlutou kartu za hrubost dostává Luis Javier Suárez Charris (Granada CF).
     
    90+4
    Soro zavezl míč k šestnáctce Valladolidu a posunul ho k Charrisovi, jehož střela byla sražená na roh.
     
    90+5
    Charrisovi se ale rozehrávka rohu vůbec nepovedla a vysokým centrem nakopl míč až do zámezí na opačné straně. To je definitivní konec nadějí domácích na změnu skóre.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Valladolid dokázal využit svůj těsný náskok z prvního poločasu a dovedl zápas do vítězného konce. Na úvod druhého poločasu navýšil náskok hostů Maranhão a i když pak měli v některých pasážích zápasu domácí velký tlak, tak si kromě gólu Duarteho nevytvořili žádnou nebezpečnější gólovou příležitost. Hosté i v těžké situaci dění na trávníku víceméně kontrolovali a svou výhru definitivně potvrdili v poslední minutě gólem Joty. Valladolid tak vyhrál podruhé za sebou a posunul se na průběžné 17. místo. Granada je v tabulce šestá.
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:3.
    Střely mimo: 8:5.
    Rohy: 5:3.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 16:14.
     
    To je ode mě z tohoto zápasu všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:35:52)

    Michal Sadlek

    Branky: 63. D. Duarte (Foulquier) – 45+2. Plano (Guardiola), 53. Maranhão, 90. Jota

    Karty:   37. Gonalons (GRN), 39. Neva (GRN), 71. Montoro (GRN), 90+3. Charris (GRN) – 45. Fede (RVL), 69. Janko (RVL), 88. Jota (RVL)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:14.
    Granada CF: Rui Silva – Foulquier, G. Sánchez (C), D. Duarte, Neva – Milla, Montoro (80. Soro) – Machís, Gonalons (55. Y. Herrera), Vico (55. Charris) – J. Molina (54. Soldado).
    Náhradníci: A. Escandell, Fabrega – N. Pérez, Charris, Eteki, Soldado, J. Vallejo, Y. Herrera, Soro, P. Sánchez.

    Real Valladolid: Masip (C) – Hervías (76. J. Sánchez), Fernández, Bruno González, Nacho Martínez – Orellana (68. Janko), Alcaraz, Fede (77. T. Villa), Plano (77. Jota) – Maranhão, Guardiola.
    Náhradníci: Roberto – L. Pérez, J. Sánchez, K. Pérez, Weissman, Mesa, Janko, T. Villa, Míchel, Rubio, Vilarrasa, Jota.

    Rozhodčí: Jiménez – Villanueva, Martínez
    thejrc.org