Sparta – Plzeň 1:3 (kon.) | Motor ČB – Zlín 1:4 (kon.) | Litvínov – Olomouc 4:3 (2:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – K. Vary 11:4 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 0:3 (kon.)
Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 24.11.2020, 17:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Sparťanští trenéři si v tomto čase vybírají oddechový čas na poradu a zároveň odvolávají brankáře Machovského ze svého pracoviště!
     
    56:02
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Nejprve se netrefil do kotouče Mertl, krátce nato mířil jen do brankáře Machovského Filip Suchý.
     
    55:48
    Je tu další trest pro Spartu, konkrétně pro obránce Martina Janduse (SPA). Domácí zadák se provinil hákováním a už usedá na trestnou lavici.
     
    49:54
    Miroslav Forman obkroužil branku a následně našel Ladislava Zikmunda, který však střílel pouze do připraveného Frodla!
     
    48:37
    Horák dostal přihrávku na pravou stranu a zkusil propálit Frodla svým pokusem z úhlu! I v tomto případě plzeňský gólman úspěšnější.
     
    47:11
    David Tomášek se dostal do šance a Kodýtek musel zatáhnout za záchrannou brzdu! Po komerční pauze budou hrát domácí další přesilovku.
     
    44:55
    Velká nepříjemnost pro Spartu. David Tomášek (SPA) dostává dvě minuty za podrážení. Sparťané se budou muset znovu bránit plzeňské přesilovce.
     
    42:10
    Dobrá šance domácích! Rousek připravil výbornou pozici pro Michala Řepíka, jenž střílel pouze do betonů plzeňského brankáře.
     
    41:02
    Sparťané měli ponechanou výhodu, jelikož hosté půjdou na trestnou lavici. Vojtěch Budík (PLZ) vyfasoval od rozhodčích dvouminutový trest za podrážení.
     
    39:30
    V poslední minutě druhé třetiny se řítil do dobré šance Milan Gulaš! Plzeňský útočník hraje ve velké pohodě, ale nyní si na Machovského nepřišel. Sparťanský gólman drží svůj tým.
     
    35:42
    Rozhodčí znovu vylučuje, opět nás čeká hra v nerovnovážném počtu hráčů na ledové ploše. Luboš Rob (PLZ) inkasoval čtyřminutový trest za vysokou hůl.
     
    32:54
    Sparťané mohou snížit zpět na rozdíl jednoho gólu. Obránce Matěj Stříteský (PLZ) přidržel za brankou Frodla domácího Lukáše Pecha a už sedí na trestné lavici.
    32:22 Pavel MUSIL - 1:3
     
    32:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To byla souhra! Gulaš znovu s výtečným přehledem našel PAVLA MUSILA, jenž na brankovišti nastavil pouze svoji hůl a bez problémů poslal touš do domácí branky. Asistence: Milan Gulaš, Peter Čerešňák.
     
    32:12
    A bude se opět vylučovat z řad Sparty. Obránce Jan Košťálek (SPA) dostává od rozhodčích dvouminutový trest za zdržování hry. Domácí hrají v oslabení.
     
    31:37
    Další pokus domácího mužstva o vyrovnání! Kudrna obkroužil branku a poté hledal Jana Buchteleho, ale přihrávka byla moc prudká.
    29:23 Filip SUCHÝ - 1:2
     
    29:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hosté jdou znovu do vedení! Lví podíl na této brance má Milan Gulaš, jenž na sebe natáhl hned tři protihráče a následně našel volného FILIPA SUCHÉHO. Plzeňský forvard zkusil vystřelit a překonal brankáře Machovského. Asistence: Milan Gulaš.
     
    28:24
    Teď už to zavánělo gólem! Piskáček netradičně z hloubi útočného pásma našel Tomáška, jenž střílel bez přípravy pouze do Frodla!
    27:35 David NĚMEČEK - 1:1
     
    27:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    V O2 areně máme vyrovnáno! Řepíkovu vyraženou střelu od modré čáry si našel právě obránce DAVID NĚMEČEK, jenž z pravé strany i se štěstím propasíroval touš do plzeňské branky. Bez asistence.
     
    26:05
    Dobrá šance Plzně! Jakub Pour střílel od modré čáry, ale Machovský včas zakročil a nedovolil plzeňskému útočníkovi skórovat.
     
    21:59
    Bude se opět vylučovat. David Němeček (SPA) nechtěně zasáhl do obličeje Jana Eberleho a sparťanský zadák už putuje na lavici hanby. Plzeňští hrají přesilovku.
     
    16:25
    A další vynikající zákrok Frodla! Andrej Kudrna udělal kličku a střílel z bezprostřední blízkosti! Plzeňský gólman i tentokrát podržel svůj celek.
     
    15:18
    Obrovská možnost Sparty! Horák zadovkou našel Michala Řepíka, jenž ze své oblíbené pozice mířil jen těsně vedle plzeňské branky!
     
    14:29
    Sparťané mají možnost na vyrovnání. Obránce Roman Vráblík (PLZ) vyfasoval od sudích dvě trestné minuty za podrážení. Domácí hrají přesilovku.
    12:55 Filip SUCHÝ - 0:1
     
    12:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu první vstřelený gól! Gulaš od mantinelu našel na opačné straně připraveného FILIPA SUCHÉHO, jenž svou ranou nedal Machovskému šanci zasáhnout. Asistence: Milan Gulaš, Peter Čerešňák.
     
    12:26
    Andrej Kudrna (SPA) podrazil ve středním pásmu Milana Gulaše a sparťanský útočník už míří na trestnou lavici. Hosté hrají přesilovou hru.
     
    10:27
    Frodl a jeho fantastický zákrok! Řepík našel dobře postaveného Horáka, jehož vychytal plzeňský brankář. Velká škoda pro Spartu.
     
    08:07
    To byla šance! Němeček si udělal útočný výlet až před brankáře Frodla, který na poslední chvíli vytasil svůj beton a zamezil gólu!
     
    06:02
    Velká šance Plzně! Gulaš naservíroval kotouč Kantnerovi, který dorážel už do prázdné branky, ale Machovský zastavil puk na brankové čáře!
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 28. Němeček – 13. Suchý (Gulaš, Čerešňák), 30. Suchý (Gulaš), 33. P. Musil (Gulaš, Čerešňák)


    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Piskáček (A), Košťálek, Němeček, M. Jandus, Tomáš Dvořák, Mikliš, Poizl – Rousek, Horák, Řepík (C) – Sobotka, Pech (A), Tomášek – Buchtele, Sukeľ, Kudrna – Zikmund, Vitouch, Forman.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák, Budík, Stříteský, Kvasnička, Vráblík, Houdek – Suchý, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Musil, Kracík, Pour – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Kantner, Stach, Rob.

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Hynek, Votrubec
    bahis siteleri