Litoměřice – Jihlava 0:4 (kon.) | Vrchlabí – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 6:4 (kon.)
Třebíč – Benátky n/J 3:6 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 25.11.2020, 17:30 • RT TORAX ARENA • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Lukáš Kozák – 2 min. podrážení).
    Domácí za cenu vyloučení přerušili hru. Vsetínští možností na skórování měli přehršel, jenže puk je prostě neposlouchal.
     
    57:23
    Domácí jsou pod tlakem a puky se jen odráží od výstroje gólmana nebo hráčů. Konečné zakončení od modré s pořádnou tvrdostí měl Ondračka. puk se dál třepotal mezi hráči až jej vyvezl Sikora.
     
    52:09
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Roman Vlach – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Daniel Klímek.
     
    49:15
    Na steč se vydal Hotěk a zezadu obtěžován zakončil bezprostředně před brankovištěm. Puk se otřel o levou tyč.
     
    43:19
    Půček měl na holi vyrovnání, jenže trefil jen spojnici tyčí a dorážku Pechanec nestihl dokončit. Puku se zmocnil Kanko a vyvezl jej z obranné třetiny.
    40:35 Lukáš KOZÁK - 2:1
     
    40:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    Káňovu střelu Gába vyrazil, jenže se kotouč dostal na hůl LUKÁŠ ENDÁL, který dojížděl do pásma a tak měl pořádnou sílu v jízdě na okamžité zakončení. Puk prosvištěl kolem Gáby a zastavil se až v brankové síti. Asistence: Jan Káňa a Lukáš Kozák.
     
    32:16
    Už jen dvě minuty přesilovky pro RT TORAX! Vsetín posílá kotouč přes všechny čáry a domácí tak zakládají nový útok. Endálova schovaná střela letí jen těsně kolem levé tyče a puk míří ven po mantinelu z pásma.
     
    30:14
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sebastián Gorčík – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    28:55
    I nastraně Vsetína je šikovný obránce do ofenzívy. Ondračka se protlačil do brankoviště a byť byl bráněn dvěma hráči, vystřelil! Puk prošel i gólmanovi a po brankové čáře se dostal do levého rohu.
     
    26:54
    Szathmáry vzal na sebe zodpovědnost a po získání kotouče u své brány projel pásmy jako nic – z hráčů si udělal tréninkové kužele – a střílel z hranice kruhů. Gába měl výhled, takže neměl problém kotouč zastavit. Porubský obránce šel hned po střele střídat.
     
    22:40
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Michal Hotěk – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    16:40
    Urbancovi střelu vykryl lehnutím na led Gajarský, ale následně se k puku dostal Voráček a jeho projektil prosvištěl Gábovi kolem nastavené lapačky. O síť se ale puk nezastavil, byl to zadní mantinel!
     
    15:00
    Pechanec dostal nabito na osu hřiště Hořanským, jenže bránu vsetínský centr o milimetry minul.
     
    13:16
    Domácí zazmatkovali v rozehrávce a k parádnímu střeleckému pokusu se dostal Vlach. Muštukovs souboj tváří v tvář z bezprostřední blízkosti zastavil betony, přesto puk propadl a jen lehce se otřel o pravou tyč.
    09:31 Lubomír ŠTACH - 1:1
     
    09:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Lítací hokej ukončila dorážka LUBOMÍRA ŠTACHA, když Muštukovs neudržel puk po střele Půčka. Asistence: Roman Půček a Sebastián Gorčík.
    07:03 Šimon SZATHMÁRY - 1:0
     
    07:03
    Poruba právě vstřelila branku!
    První gól v drese Poruby má na kontě ŠIMON SZATHMÁRY, když jeho střelu od modré ještě nešťastně tečoval hráč v žlutozeleném. Asistence: Jan Hudeček a Markus Korkiakoski.
     
    06:20
    Teď se do souvislého útočení dostal i Vsetín a pořádně zavařil porubské obraně. Střela Kloze byla Muštukovsem vyražena a Hudeček byl prvním, kdo dostal puk na čepel. Otálel s vyvezením a tak se k druhému pokusu dostal opět Vsetín. Nakonec kotouč skončil blokovaný Endálem v jeho drese.
     
    04:03
    Kanko se dostal za obranu a sám proti gólmanovi neuspěl, protože Gába dobře zapracoval se svou holí a puk vypíchl Kankovi z hole. Ten ale nakonec ještě z úhlu zkusil neposedný puk vystřelit a minul těsně pravou vsetínskou tyč..
     
    00:47
    Až v této vteřině se podařilo ukotvit se v útočné třetině a Gábu pozdravit střelou z hole Kozáka. Puk poskakoval nad rameno, ale nakonec přeletěl i horní tyč vsetínské brány.
    Marken.cz

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 8. Szathmáry (Hudeček, Korkiakoski), 41. Endál (J. Káňa, Kozák) – 10. Štach (Půček, Gorčík)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Muštukovs (Foltán) – Teper, Žovinec, Kozák (A), Szathmáry, T. Voráček, Urbanec, Slavík – J. Káňa (A), T. Jáchym, Endál – Stloukal, Hudeček, Korkiakoski – Špaček, Kanko, Pořízek – Sikora (C), Žolobov, Hotěk.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Kudělka (C), Bartko, Hryciow, Štach (A), Jenáček – Půček, Pechanec, Gorčík – R. Vlach, J. Kloz, Klímek – A. Zeman, Kucharczyk (A), Babka – Hořanský, Gajarský, Vítek.

    Rozhodčí: Mrkva, Dědek – Hranoš, Novák
    thejrc.org