Litoměřice – Jihlava 0:4 (kon.) | Vrchlabí – Ústí n/L 6:0 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 6:4 (kon.)
Třebíč – Benátky n/J 3:6 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 2:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
Středa 25.11.2020, 16:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to odsud z Kalich Areny pro dnešek vše. Přeji hezký zbytek večera. (18:48:15)
     
    Utkání je za námi. Jihlavští si v něm dokráčeli pro celkem pohodové vítězství 4:0. Ve třetí třetině už byla k vidění trochu více uvolněná hra, i to Dukle stačilo ke vstřelení dvou gólů, díky čemuž se posouvá na prozatímní první místo tabulky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Ještě poslední jihlavský útok zvládla odrazit obrana Litoměřic.
     
    58:56
    Po levé straně si to šinul Filip Přikryl. Pod úhlem také prudce vypálil na branku. Jan Brož ale tento kotouč pohotově vyrazil.
     
    57:52
    Jihlava musí rozehrát zpoza vlastní branky. Tomáš Jiránek se ale celkem rychle a snadno dostal na opačný konec ledové plochy. Ve střehu tak opět musí být Tomáš Král.
     
    56:56
    Ihned po vhazování hosté poslali puk k vlastní brance. Ve zcela volném prostoru se jej zmocnil Tomáš Černý, který měl navíc dostatek času pro rozehrávku.
     
    56:25
    Domácí v plném počtu.
     
    56:17
    Jihlavští stále neopouštějí útočné pásmo, navíc se drží s pukem na holi. Proměnit to ve střelu ale nezvládají.
     
    55:16
    Jihlavě se daří souhra v útočném pásmu. Po krátké přihrávce od Čachotského vypálil z mezikruží Vítězslav Brož. Tomáš Král ale úspěšně reagoval.
     
    54:25
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Výtisk – 2 min., podrážení).
     
    54:08
    Matěj Pekr zachytil puk ve středním pásmu, poslal jej dopředu na Havránka, ten následně doleva k Harkabusovi. Poslední přihrávka se ovšem Jihlavským nevyvedla, i tak se záhy dostali k zakončení.
     
    53:19
    Přízemní střelou z vnější hranice kruhu otestoval Královu pozornost Tomáš Černý. Gólman Litoměřic ovšem pohotově reagoval betony a puk vyrazil k opačnému mantinelu.
     
    53:05
    Litoměřičtí přeci jen mohli snížit. Už byl kotouč v brance zásluhou Lukáše Válka. Brožova klec ale byla vychýlena ze své standardní polohy a sudí tak gól neuznali.
     
    52:27
    Michal Teplý krouží s kotoučem na holi ve vlastním obranném pásmu a čeká na vhodnou příležitost v pokračování cesty dál.
     
    51:32
    Nepříliš vyvedená souhra Jihlavy otevřela cestu ke kotouči pro Patrika Marcela. Ten se jej zmocnil ve středním pásmu a po chvilce otálení dostal svůj tým k zakončení. I tentokrát si ale Brož dokázal s šancí poradit.
     
    51:17
    Hosté v plném počtu.
    50:23 Tomáš HARKABUS - 0:4
     
    50:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme tu další gól Jihlavy! V přečíslení dva na jednoho se chopil příležitosti TOMÁŠ HARKABUS, který zcela neomylně vymetl volnou skulinu v litoměřické brance. Asistence: Tomáš Havránek.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 17. Skořepa (Pekr, D. Krenželok), 33. Čachotský (Pekr, Skořepa), 47. Čachotský (Illéš), 51. T. Harkabus (T. Havránek)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, J. Holý, Výtisk (C), Krutil, Jebavý (A), Kubíček, Mlčák – M. Beran (A), Miškář, P. Novák – Koffer, Pytlík, Teplý – Lang, Válek, Procházka – Přikryl, Jícha, Hašek.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – T. Harkabus, T. Havránek, Pekr – Jiránek, Lichanec, V. Brož – Eliáš, Čermák, Chlubna.

    Rozhodčí: Pražák, Vrba – Jindra, Bělohlav
    thejrc.org