Mountfield HK – Sparta 1:2 (kon.) | Třinec – Liberec 6:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Zlín – Motor ČB 2:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 27.11.2020, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:53 Matúš SUKEĽ - 1:2
     
    50:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hradec devět minut před koncem zápasu jde do jednobrankové ztráty! Matúš Sukeľ si najížděl do střelecké pozice, jeho projektil ale zblokoval Nedomlel, od jehož bruslí se odrazil kotouč za branku. Jenže tam byl připraven Michal Řepík, bleskovou zadovkou vrátil puk zpět na MATÚŠE SUKEL'A, který pohotově doklepl za záda bezmocného Lukeše – 1:2! Asistence: Michal Řepík.
    18:32 David TOMÁŠEK - 1:1
     
    18:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Přesilovky využity po jedné a srovnáno jest! Vladimír Sobotka předvedl krásný přehled o hře, tentokrát si na pravém kruhu všiml, že naproti němu obranná čtyřka Hradce zapomněla na zcela volného DAVIDA TOMÁŠKA. Tomášek si puk zpracoval a svižnou střelou do horní části branky nedal Lukešovi šanci moc reagovat, i když domácí brankář částečně zasáhl – 1:1! Asistence: Vladimír Sobotka, David Němeček.
    06:06 Jakub ORSAVA - 1:0
     
    06:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    První početní výhodu okamžitě Lvi přijímají za svou a ujímají se důležitého vedení! Hronek posunul po několika výměnách puku od modré kotouč na pravou stranu pro Růžičku, který chytrým pasem křížem našel na úrovni pravého kruhu JAKUBA ORSAVU. Orsava se s pukem moc nerozmýšlel, vystřelil a překonal Machovského střelou mezi betony – 1:0! Asistence: Vladimír Růžička, Filip Hronek.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. Orsava (V. Růžička, Hronek) – 19. Tomášek (Sobotka, Němeček), 51. Sukeľ (Řepík)


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Sajdl) – Nedomlel (A), Zámorský, Čáp, Hronek, Šalda, F. Pavlík (A), R. Pilař – Smoleňák (C), Cingel, Kelly Klíma – J. Sklenář, V. Růžička, Orsava – Perret, Lev, Kevin Klíma – R. Pavlík, Koukal, Jergl.
    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Piskáček (A), Košťálek, Němeček, M. Jandus, Tomáš Dvořák, Mikliš, Poizl – Sobotka, Horák, Tomášek – Rousek, Sukeľ, Řepík (C) – Buchtele, Pech (A), Forman – Dvořáček, Vitouch, Kudrna.

    Rozhodčí: Hradil, Veselý – Rampír, Špringl
    thejrc.org